• ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 22/09

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 22/09

  Μπορεί να περιλαμβάνει μόνο 6 Ελληνικές το σημερινό πρόγραμμα,εντούτοις είναι αρκετά ενδιαφέρον λόγω των ανοιχτών αναμετρήσεων πού μπορούν να μας προσφέρουν πολύ καλό θέαμα άλλα και πολύ καλές αποδόσεις.Η δυσκολία στην πρόβλεψη γίνεται ακόμη μεγαλύτερη λόγω της 1ης συμμετοχής αλόγων με εξαιρετική ποιότητα.

  Περισσότερα

 • Εβδομαδιαία Νέα 19/09

  Εβδομαδιαία Νέα 19/09

  Η Ελληνική φοράδα ΜΠΛΟΥ ΜΟΥΝ ΡΑΪΖΙΝΓΚ κέρδισε την Δευτέρα στο αξίας 16.000€ Prix de Gambais (Ιπποδρομία Αξίωσης) στα 2100μ. στο Saint - Cloud. Η φοράδα στην τέταρτη συμμετοχή της στην Γαλλία, για τον προπονητή Χρήστο Κουβαρά και τους ιδιοκτήτες Στ. Θεοδωράκη και Στ. Καλαμαριάς, οδήγησε μέχρι το

  Περισσότερα

 • Απόφαση της Ε.Ι 08/09

  Απόφαση της Ε.Ι 08/09

  1.Εξέτασε έφεση του αναβάτη Νικ. Μιχαηλίδη για την επιβληθείσα σ'αυτόν από τους κκ Ελλανοδίκες ποινή αποκλεισμού των τριών(3) ιππ/κών ημερών και του  προστίμου των 150 ευρώ διότι με τον ίππο ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ, στο ύψος των 500 μ. της 3ης ιππ/μίας της 4/8/17, ενώ δεν είχε την απαιτούμενη απόσταση των δύο μηκών,  έκλινε προς την εσωτερική και παρενόχλησε τον ίππο ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(IRE) που ανέκοψε .

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 15/09

  Ελληνικό πρόγραμμα 15/09

  Αρκετά αξιόλογο είναι το αυριανό Ελληνικό πρόγραμμα,όπου θα διεξαχθούν 7 ανοιχτές ιπποδρομίες.Φυσικά το κύριο ενδιαφέρον στρέφεται στο τζακ ποτ του σκορ 6 όπου μεταφέρονται 17.022 ευρώ.Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις το συνολικό ποσόν αναμένεται να ξεπεράσει τις 60.000 ευρώ.Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

  Περισσότερα

 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:08/09

  ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:08/09

  -Από το ύψος των 1000μ. ο ίππος ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΤ υπέστη έντονη χωλότητα και τον ανέκοψε ο αναβάτης του. Στον ίππο διαπιστώθηκε συντριπτικό κάταγμα πρώτης φάλαγγας οπισθίου αριστερού άκρου.Δυστυχώς είναι το πολύ άσχημο συμβάν πού αναφέρεται στα Δελτία των Ελλανοδικών της χθεσινής συγκέντρωσης.

  Περισσότερα

 • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 22/09
 • Εβδομαδιαία Νέα 19/09
 • Απόφαση της Ε.Ι 08/09
 • Ελληνικό πρόγραμμα 15/09
 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:08/09

Αναζήτηση

Ημερολόγιο

Δ.Τ.Τ.Π.Π.Σ.Κ.
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ελλάδα

 • Καταφανώς ανώτερη η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(IRE)

  Καταφανώς ανώτερη η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(IRE)

  Αρκετά ανοιχτό σε προβλέψεις είναι το αυριανό Ελληνικό πρόγραμμα,στο οποίο τα φαβορί δεν θεωρούνται ''άχαστα''.Φυσικά υπάρχουν κάποια άλογα πού ''δείχνουν'' να ξεχωρίζουν και να καταφέρουν να φτάσουν στην επιτυχία.Καλύτερη όλων η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(IRE) πού παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και είναι υπόδειγμα σταθερότητας.

  Περισσότερα

 • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 22/09

  ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 22/09

  Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής,από τις οποίες προέκυψαν 6 ιπποδρομίες.Μπορεί να μήν διαθέτουν την κορυφαία ποιότητα έχουν όμως στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς οι περισσότερες είναι πολύ ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και μπορούν να σημειωθούν εκπλήξεις.

  Περισσότερα

 • Την 3η σερί νίκη η ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ

  Την 3η σερί νίκη η ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ

  Το τζακ ποτ στο σκορ 6 ''υποχρεώνει'' τού φιλίππους να ''ψάχνουν'' τα ισχυρά άλογα ώστε να μειώσουν τις στήλες και φυσικά το ποσόν τού στοιχηματισμού.Τα άλογα πού προτείνουμε και θεωρούμε ότι διαθέτουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έναντι των άλλων είναι η ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ πού ξαναβρήκε μεγάλο μέρος από 

  Περισσότερα

 • Απόφαση Ε.Ι 01/09

  Απόφαση Ε.Ι 01/09

  Συνήλθε σήμερα 1η Σεπτεμβρίου, η Επιτροπή Ιπποδρομιών και αφού έλαβε υπ΄όψιν της τα δελτία Ελλανοδικών της 28/7 και 4/8/2017, εξέτασε τα υφιστάμενα θέματα και έλαβε τις κατωτέρω αποφάσεις:1.Προσήλθε στην Επιτροπή ο προπονητής κος Χρήστος Κουβαράς και αιτήθηκε προθεσμία , η οποία και του δόθηκε, για την 

  Περισσότερα

 • ''Έφυγε'' ο Χάρης Παπαγεωργίου

  ''Έφυγε'' ο Χάρης Παπαγεωργίου

  Σε ηλικία 81 ετών έφυγε σήμερα, Τετάρτη (06/09/2017) από τη ζωή ο αθλητικογράφος, Χάρης Παπαγεωργίου, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.Γεννημένος στα 1936,ο Χάρης Παπαγεωργίου υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στη δημοσιογραφική οικογένεια και μια από 

  Περισσότερα

  Εξωτερικό

  • 20η συνεχόμενη επιτυχία η Winx

   20η συνεχόμενη επιτυχία η Winx

   Τις τελευταίες δεκαετίες οι Αυστραλοί παραγωγοί καθαρόαιμων ίππων έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε παγκόσμια κλίμακα και καταφέρνουν μέσω αλόγων – σταρ να προσελκύσουν νέο κοινό στα ιπποδρόμια και στο άθλημα γενικότερα.Αυτή την στιγμή το άλογο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 16/09/17

   Πρόγραμμα Ν.Α 16/09/17

   Στο TURFFONTEIN διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Όπως συμβαίνει σχεδόν καθημερινά οι ιπποδρομίες είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και αναμένουμε εκπλήξεις πού συνοδεύονται από μεγάλες αποδόσεις και είναι ο βασικός λόγος πού αρέσουν στούς φιλίππους.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 13/09/17

   Πρόγραμμα Ν.Α 13/09/17

   Στο KENILWORTH διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω των καθημερινών εκπλήξεων πού συνοδεύονται από μεγάλες αποδόσεις.Φυσικά δεν λείπουν τα άλογα πού αποτελούν δυνατή βάση γιά όλα τα είδη τού στοιχήματος.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 11/09/17

   Πρόγραμμα Ν.Α 11/09/17

   Σε 9 κούρσες από το FLAMINGO της Ν.Α θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι Έλληνες φίλιπποι.Οι περισσότερες από αυτές είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και περιμένουμε εκπλήξεις πού θα συνοδευτούν από μεγάλες αποδόσεις.Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και με λίγα να μπορέσετε να πάρετε πολλά.

   Περισσότερα

  • Ακόμη 5 άλογα ο Γ.Μυτιληναίος

   Ακόμη 5 άλογα ο Γ.Μυτιληναίος

   Μία ακόμη δημοπρασία πού ο μεγαλοϊδιοκτήτης κ.Γ. Μυτιληναίος ‘’φώναξε’’ παρών. Συγκεκριμένα στην δημοπρασία της GOFFS στο DONCASTER αγόρασε 5 ακόμη ίππους, δείχνοντας να πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο των Ελληνικών ιπποδρομιών. Συγκεκριμένα δαπάνησε 71.800 λίρες για του ίππους:

   Περισσότερα

   Διεθνείς

   • Πρόγραμμα Ν.Α 19/09/17

    Πρόγραμμα Ν.Α 19/09/17

    8 ενδιαφέρουσες στοιχηματικά ιπποδρομίες θα διεξαχθούν στο TURFFONTEIN της Ν.Α και περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Σχεδόν όλες οι αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και αναμένονται εκπλήξεις πού θα συνοδευτούν από μεγάλες αποδόσεις,πού είναι το ζητούμενο γιά τούς Έλληνες φιλίππους.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Γαλλίας-Αγγλίας 11/09/17

    Πρόγραμμα Γαλλίας-Αγγλίας 11/09/17

    11 κούρσες από την Γαλλία και 2 από το BRIGHTON της Αγγλίας περιλαμβάνει το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Από πλευράς ποιότητας δεν είναι κάτι το εξαιρετικό,έχουν όμως στοιχηματικό ενδιαφέρον.Σε αρκετές κούρσες υπάρχουν δυνατά φαβορί,αλλά είναι ανοιχτές όσον αφορά τις τιμητικές θέσεις γιά τα πολύπλοκα παιχνίδια.

    Περισσότερα

   • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 08/09/17

    ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 08/09/17

    Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής από τις οποίες προέκυψαν 7 ιπποδρομίες.Οι 3 έχουν συμμετοχές 7 αλόγων και από 1 έχουν 8,9,10 και 11 άλογα.Εκ πρώτης όψεως το πρόγραμμα δείχνει αρκετά ανοιχτό και αξιόλογο πού μπορεί να μας προσφέρει μεγάλες αποδόσεις.

    Περισσότερα

   • ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ,ΖΑΡΚΟ και ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ

    ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ,ΖΑΡΚΟ και ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ

    Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα από την DEAUVILLE,λόγω της συμμετοχής των ''Ελληνικών'' ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ'' στην 2η ιπποδρομία και των ΖΑΡΚΟ και ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ στην 3η ιπποδρομία.Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στα 3 άλογα πού αν και αουτσαϊντερ έχουν την δυνατότητα να διακριθούνε.

    Περισσότερα

   • O Ulysses το International Stakes

    O Ulysses το International Stakes

    Το περίφημο “Ebor” Φεστιβάλ του Γιόρκ στην Βόρεια Αγγλία έκανε την πρεμιέρα του σήμερα με ένα πρόγραμμα έξι ποιοτικών και πλούσιων σε έπαθλα ιπποδρομιών. Αιχμή του δόρατος αποτέλεσε το International Stakes με χορηγό την Juddmonte στην απόσταση των 2.063 μέτρων.Το έπαθλο για το νικητή άγγιξε 

    Περισσότερα

   • Εβδομαδιαία Νέα 01/08

    Εβδομαδιαία Νέα 01/08

    “ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 6” Πάνω από 20,000€ μεταφέρονται στις Ιπποδρομίες της Παρασκευής 4/8, ύστερα από το τζακποτ που σημειώθηκε στο Σκορ 6 της Παρασκευής (28 Ιουλίου), πάνω 20.000€ πρόκειται να μεταφερθούν στο Σκορ 6 αυτής της εβδομάδας.Με 8 ιπποδρομίες προγραμματισμένες  στην τελευταία

    Περισσότερα

    Βιβλιοθήκη

    • Πιο κατανοητό και ελκυστικό για τους νέους παίκτες

     Πιο κατανοητό και ελκυστικό για τους νέους παίκτες

     Τις τελευταίες ημέρες όπως έχετε παρατηρήσει όλοι σας ο ΟΠΑΠ και η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε προέβησαν σε αξιόλογη προσπάθεια απλοποίησης του ιπποδρομιακού παιχνιδιού, προκειμένου να γίνει πιο κατανοητό και ελκυστικό για τους νέους παίκτες. Στη νέα οθόνη προβάλετε το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ(νικητής ίππος) το οποίο είναι 

     Περισσότερα

    • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:15/09

     ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:15/09

     Γενικά ήσυχη ήταν η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση και δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τούς Ελλανοδίκες στον πειθαρχικό έλεγχο.Το κυριότερο συμβάν πού αναφέρεται είναι -Ο ίππος ΓΚΡΑΟΥΝΤ ΝΤΙΠΕΝΤΕΝΤ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας. 

     Περισσότερα

    • Εβδομαδιαία Νέα 12/09

     Εβδομαδιαία Νέα 12/09

     ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΕ ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡ 6:Σε δύο περιπτώσεις δεν βρέθηκαν νικητές στην προηγούμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση. Έτσι στις ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 15/9/2017 θα έχουμε μεταφορά 5.484€ στο Τετραπλό της 1ης ιπποδρομίας και 17.022€ στο ΣΚΟΡ 6

     Περισσότερα

    • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 15/09

     ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 15/09

     Πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές γιά την Ελληνική συγκέντρωση της Παρασκευής,από τις οποίες προέκυψαν 7 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Το ενδιαφέρον αυξάνεται ακόμα περισσότερο καθώς είχαμε τζακ ποτ στο σκορ 6 όπου μεταφέρονται 17.100 ευρώ,αλλά και στο 1ο 4πλο με την μεταφορά να φτάνει τα 5.500 ευρώ.

     Περισσότερα

    • Υπερέχει ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ

     Υπερέχει ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ

     Πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών ικανό να ''φέρει'' αρκετό κόσμο στο Μαρκόπουλο,ώστε να δοκιμάσουν την τύχη τους αλλά και να παρακολουθήσουν ένα αξιόλογο θέαμα.Εκ πρώτης όψεως ξεχωρίζουν κάποια άλογα πού μπορούμε να στηρίξουμε το παιχνίδι μας,αλλά όσον αφορά τα άλογα πού θα πλασαριστούν είναι ανοιχτό γιά κάθε αποτέλεσμα.

     Περισσότερα

    • Εβδομαδιαία Νέα 05/09

     Εβδομαδιαία Νέα 05/09

     Λένε πως “Άμα έχεις σέλα, μπορείς να πας παντού!” - όμως, ο Παναγιώτης Δημητσάνης, δεν άφησε την έλλειψη σέλας να τον εμποδίσει από να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αναβατών που έλαβε χώρα στην Πράγα το σαββατοκύριακο.Ύστερα από τρεις εβδομάδες όπου αγωνιζόταν στη Deauville, 

     Περισσότερα

     Join the Newsletter

     Sign up for the newsletter

     Κούρσες Ελλάδα

     Δεν υπάρχουν κούρσες σήμερα!