Πρόγραμμα Ν.Α 19/09/17

8 ενδιαφέρουσες στοιχηματικά ιπποδρομίες θα διεξαχθούν στο TURFFONTEIN της Ν.Α και περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Σχεδόν όλες οι αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και αναμένονται εκπλήξεις πού θα συνοδευτούν από μεγάλες αποδόσεις,πού είναι το ζητούμενο γιά τούς Έλληνες φιλίππους.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Γαλλίας-Αγγλίας 11/09/17

11 κούρσες από την Γαλλία και 2 από το BRIGHTON της Αγγλίας περιλαμβάνει το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Από πλευράς ποιότητας δεν είναι κάτι το εξαιρετικό,έχουν όμως στοιχηματικό ενδιαφέρον.Σε αρκετές κούρσες υπάρχουν δυνατά φαβορί,αλλά είναι ανοιχτές όσον αφορά τις τιμητικές θέσεις γιά τα πολύπλοκα παιχνίδια.

Διαβάστε Περισσότερα

ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 08/09/17

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής από τις οποίες προέκυψαν 7 ιπποδρομίες.Οι 3 έχουν συμμετοχές 7 αλόγων και από 1 έχουν 8,9,10 και 11 άλογα.Εκ πρώτης όψεως το πρόγραμμα δείχνει αρκετά ανοιχτό και αξιόλογο πού μπορεί να μας προσφέρει μεγάλες αποδόσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ,ΖΑΡΚΟ και ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα από την DEAUVILLE,λόγω της συμμετοχής των ''Ελληνικών'' ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ'' στην 2η ιπποδρομία και των ΖΑΡΚΟ και ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ στην 3η ιπποδρομία.Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στα 3 άλογα πού αν και αουτσαϊντερ έχουν την δυνατότητα να διακριθούνε.

Διαβάστε Περισσότερα

O Ulysses το International Stakes

Το περίφημο “Ebor” Φεστιβάλ του Γιόρκ στην Βόρεια Αγγλία έκανε την πρεμιέρα του σήμερα με ένα πρόγραμμα έξι ποιοτικών και πλούσιων σε έπαθλα ιπποδρομιών. Αιχμή του δόρατος αποτέλεσε το International Stakes με χορηγό την Juddmonte στην απόσταση των 2.063 μέτρων.Το έπαθλο για το νικητή άγγιξε 

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter