20η συνεχόμενη επιτυχία η Winx

Τις τελευταίες δεκαετίες οι Αυστραλοί παραγωγοί καθαρόαιμων ίππων έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε παγκόσμια κλίμακα και καταφέρνουν μέσω αλόγων – σταρ να προσελκύσουν νέο κοινό στα ιπποδρόμια και στο άθλημα γενικότερα.Αυτή την στιγμή το άλογο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 16/09/17

Στο TURFFONTEIN διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Όπως συμβαίνει σχεδόν καθημερινά οι ιπποδρομίες είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και αναμένουμε εκπλήξεις πού συνοδεύονται από μεγάλες αποδόσεις και είναι ο βασικός λόγος πού αρέσουν στούς φιλίππους.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 13/09/17

Στο KENILWORTH διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω των καθημερινών εκπλήξεων πού συνοδεύονται από μεγάλες αποδόσεις.Φυσικά δεν λείπουν τα άλογα πού αποτελούν δυνατή βάση γιά όλα τα είδη τού στοιχήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 11/09/17

Σε 9 κούρσες από το FLAMINGO της Ν.Α θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι Έλληνες φίλιπποι.Οι περισσότερες από αυτές είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και περιμένουμε εκπλήξεις πού θα συνοδευτούν από μεγάλες αποδόσεις.Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και με λίγα να μπορέσετε να πάρετε πολλά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακόμη 5 άλογα ο Γ.Μυτιληναίος

Μία ακόμη δημοπρασία πού ο μεγαλοϊδιοκτήτης κ.Γ. Μυτιληναίος ‘’φώναξε’’ παρών. Συγκεκριμένα στην δημοπρασία της GOFFS στο DONCASTER αγόρασε 5 ακόμη ίππους, δείχνοντας να πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο των Ελληνικών ιπποδρομιών. Συγκεκριμένα δαπάνησε 71.800 λίρες για του ίππους:

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter