Πιο κατανοητό και ελκυστικό για τους νέους παίκτες

Τις τελευταίες ημέρες όπως έχετε παρατηρήσει όλοι σας ο ΟΠΑΠ και η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε προέβησαν σε αξιόλογη προσπάθεια απλοποίησης του ιπποδρομιακού παιχνιδιού, προκειμένου να γίνει πιο κατανοητό και ελκυστικό για τους νέους παίκτες. Στη νέα οθόνη προβάλετε το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ(νικητής ίππος) το οποίο είναι 

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:15/09

Γενικά ήσυχη ήταν η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση και δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τούς Ελλανοδίκες στον πειθαρχικό έλεγχο.Το κυριότερο συμβάν πού αναφέρεται είναι -Ο ίππος ΓΚΡΑΟΥΝΤ ΝΤΙΠΕΝΤΕΝΤ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας. 

Διαβάστε Περισσότερα

Εβδομαδιαία Νέα 12/09

ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΕ ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡ 6:Σε δύο περιπτώσεις δεν βρέθηκαν νικητές στην προηγούμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση. Έτσι στις ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 15/9/2017 θα έχουμε μεταφορά 5.484€ στο Τετραπλό της 1ης ιπποδρομίας και 17.022€ στο ΣΚΟΡ 6

Διαβάστε Περισσότερα

ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 15/09

Πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές γιά την Ελληνική συγκέντρωση της Παρασκευής,από τις οποίες προέκυψαν 7 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Το ενδιαφέρον αυξάνεται ακόμα περισσότερο καθώς είχαμε τζακ ποτ στο σκορ 6 όπου μεταφέρονται 17.100 ευρώ,αλλά και στο 1ο 4πλο με την μεταφορά να φτάνει τα 5.500 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Υπερέχει ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ

Πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών ικανό να ''φέρει'' αρκετό κόσμο στο Μαρκόπουλο,ώστε να δοκιμάσουν την τύχη τους αλλά και να παρακολουθήσουν ένα αξιόλογο θέαμα.Εκ πρώτης όψεως ξεχωρίζουν κάποια άλογα πού μπορούμε να στηρίξουμε το παιχνίδι μας,αλλά όσον αφορά τα άλογα πού θα πλασαριστούν είναι ανοιχτό γιά κάθε αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter