Ο Δημητσάνης ο 1ος με μπλοκάκι

*Ο τσάμπιον στο Μαρκόπουλο Παν.Δημητσάνης είναι ο 1ος πού έβγαλε μπλοκάκι αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.Από ότι φαίνεται θα υποχρεωθούν να βγάλουν και οι άλλοι αναβάτες και να ελπίζουν σε κάποια φόρμουλα ώστε να έχουν κάποιες ελαφρύνσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίγα από όλα και με ουσία

Από αυτή εδώ την κατηγορία θεμάτων θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο των ιπποδρομιών και όχι μόνο. Πολλές φορές τα θέματα που γράφονται σε δύο γραμμές ίσως έχουν μεγαλύτερη αξία από τα θέματα των εκατοντάδων λέξεων.


*Εκεί στην ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε θα πρέπει να έχετε έναν και μόνο για να αποφασίζει για τα τεχνικά θέματα των ιπποδρομιών. Το λέμε, διότι την ημέρα που είχε πρόβλημα το λογισμικό και καθυστερούσαν οι αποδόσεις της κούρσας που τελείωσε - με αποτέλεσμα να συμπαρασύρει την ώρα έναρξης διεξαγωγής της επομένης - υπήρξε διγνωμία. Ο μεν κ. Κ. Λουκόπουλος είχε τη γνώμη ότι θα πρέπει να καθυστερήσει η εναρξή της για λίγα λεπτά ωστε να μπορέσουν να στοιχηματίσουν οι φίλιπποι, ο δε Κ.Fin Powrie απαιτούσε την διεξαγωγή της κούρσας στην ώρα της, ακόμα και χωρίς στοίχημα. Να ξέρετε ότι είμαστε παρών και κάνουμε ρεπορτάζ και δεν περιμένουμε κανένα να μας τα μεταφέρει όπως αυτός θέλει.

*Αγόρασε ένα άλογο ο προπονητής Λ. Σιγάλας για ιδιοκτήτη του και του βρέθηκε με κάταγμα. Το αλλάξανε με ένα από αυτά πού είχαν μείνει απούλητα, αλλά και αυτό είχε κάταγμα. Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μάθημα για την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε ώστε αν έχουν σκοπό να φέρουν πάλι άλογα για να δημοπρατήσουν να έχουν συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία.

*Όπως ενημέρωσε ο εκκαθαριστής, όσοι Τ.Ε δούλεψαν Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο το έκαναν από...χόμπι. Δεν εξηγείται αλλιώς η ενημέρωση του προς αυτούς, ότι αν θέλουν να διεκδικήσουν τα χρηματάτα τους, να πάνε δικαστικώς και σε καμιά ...δεκαριά χρόνια θα τα πάρουν.

*Μπορεί να μας πει κάποιος γιατί αργεί η σύνδεση με την διεξαγωγή της κάθε κούρσας; Δεν γνωρίζουν ότι οι Ελληνές φίλιπποι πριν στοιχηματίσουν θέλουν να βλέπουν την contision (εμφάνιση) του κάθε αλόγου; Ας τα λάβουν υπόψιν όσα τους επισημαίνουμε, είναι απαιτήσεις των φιλίππων.

*Η ιδέα να αλλάξει θέση η ζυγαριά ήταν του κ. Powrie? Δεν φτάνει να το βλέπει το βάρος μόνο ο ζυγιστής, αλλά και οι επαγγελματίες σε περίπτωση που θέλουν να κάνουν κάποια ένσταση για ελλιπές βάρος.

 

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10