Ο Δημητσάνης ο 1ος με μπλοκάκι

*Ο τσάμπιον στο Μαρκόπουλο Παν.Δημητσάνης είναι ο 1ος πού έβγαλε μπλοκάκι αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.Από ότι φαίνεται θα υποχρεωθούν να βγάλουν και οι άλλοι αναβάτες και να ελπίζουν σε κάποια φόρμουλα ώστε να έχουν κάποιες ελαφρύνσεις.

*Ο ίππος ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ παραπέµφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε σχεδόν ολική αποκόλληση προσθίου αριστερού πετάλου.

*Ο ίππος ΦΟΥΡΖΑΝΑΧ παραπέµφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και µετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευµονορραγία (αίµα στην τραχεία). Αποχή 1 µήνας.

*Στον ίππο ΚΑΡΡΙΚ Α ΡΕΝΤΕ που διαγωνίσθηκε στην 2η ιπποδροµία και παρέµενε υπό κτηνιατρική παρακολούθηση µετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευµονορραγία (αίµα στην τραχεία). Αποχή 1 µήνας.

*Έγινε η αρχή με την μετάδοση των στοιχηματοκών δεδομένων στον ιππόδρομο,έστω και από 1 τηλεόραση.Όμως είχαμε τις διαμαρτυρίες των φιλίππων προς τούς υπεύθυνους της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε διότι με το πού τελείωνε η κούρσα,μεταφερόνταν άμεσα στην άλλη και δεν μπορούσαν να σημειώσουν ούτε τα Σύνθετα,αλλά ούτε να δούν πόσο πληρώνει ο συνδυασμός πού είχαν ''πιάσει''.Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι υποσχέθηκαν ότι το έχουν υπόψιν τους και πολύ σύντομα όλα θα λειτουργούν κανονικά.

*Μπορεί η καφετέρια στον 5ο όροφο να μην λειτουργεί,αλλά οι παρευρισκόμενοι ιδιοκτήτες φιλοξενήθηκαν στις σουϊτες.Πολύ καλή κίνηση από τις ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε καθώς από εκεί το θέαμα είναι ακόμα καλύτερο.

*1.       Τα μισά (50%) των ίππων ΜΠΙΓΚ ΓΟΥΕΪΒ, ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ και ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ αγοράστηκαν από τον κ. Ιωάννη Μυκονιάτη στις 19/2/16 και θα συνεχίσουν να διαγωνίζονται με τα χρώματα της εταιρείας «ΙΠΠ/Α ΚΑΣΤΡΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΕ». 2.Ο ίππος ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ  απομακρύνθηκε οριστικά από τον ιππόδρομο.

*ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ TΗΣ 18.2.2016

Κατόπιν της υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών, η Επιτροπή Ιπποδρομιών  ανανεώνει από 18/2/2016 μέχρι 29/2/2016, τις άδειες των κατωτέρω αναβατών, νέων αναβατών και μαθητευομένων αναβατών:

Αναβατών: ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ και ΕΝΤΙΟΝ ΤΣΕΛΑ,

νέων αναβατών:ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΤΣΑΛΗ, ΚΩΝ/ΝΟ ΠΕΡΑΝΤΙΝΟ και

μαθητευόμενων αναβατών: ΡΑΜΑΝΤΑΝ ΑΜΠΝΤΑΛΑ, ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΑΧΜΕΝΤ, ΑΜΠΝΤ ΡΑΧΙΜ ΟΥΑΕΛ,ΜΟHAMEDMEKYHOSSAΜ και ΘΩΜΑ ΡΕΤΣΚΑ.

Η ανανέωσή τους πέρα από αυτήν την ημερομηνία καθώς και όλων των αναβατών, θα πραγματοποιηθεί μόνο με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών πιστοποιητικό υγείας που θα περιλαμβάνει (καρδιογράφημα, εξέταση σε παθολόγο και οφθαλμολογική εξέταση).

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter