Με άνεση η ΤΖΟΥΤΖΟΥ το κυπ.ΗΡΑΣ

*Μέ όση άνεση ήθελε ο Παν.Δημητσάνης κατέκτησε το κυπ.ΗΡΑΣ η ΤΖΟΥΤΖΟΥ.Εκεί την παράσταση έκλεψε η ΕΛΙΑΝΝΑ πού επιβεβαίωσε ότι σε μεγάλες αποστάσεις θα είναι πάντα υπολογίσιμη.

*Πολύ καλή μέρα γιά Χάρη Χαραλάμπους και Δημήτρη Δρόσο πού πήραν από 3 γκανιάν ο καθένας.

*Ο ίππος ΑΡΕΤΗ επέστρεψε µε τραύµα οπισθίου αριστερού άκρου. -Ο ίππος ΠΑΜΠΟΛΑ παραπέµφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε χωλότητα οπισθίου δεξιού άκρου. Αποχή 1 µήνας. Κτην.: Αρβανίτης, Αντωνίου.

*Στα πρώτα µέτρα της διαδροµής ο ίππος ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ δεν τήρησε τη γραµµή του, έκλινε προς την εσωτερική και πίεσε σ΄ αυτή τους ίππους ΠΟΠΥΠΙΚΟΛΙΝΑ και ΤΡΟΪΚΑ, οι οποίοι ήλθαν σ΄ επαφή και δυσχεράνθηκαν. Για τα παραπάνω επιβάλλεται ποινή αποκλεισµού µίας (1) ιπποδροµιακής ηµέρας στον αναβάτη Τσέλα Ε.

*-Ο ίππος ΣΟΣΥ ΚΑΤ παραπέµφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και µετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευµονορραγία (αίµα στην τραχεία). Αποχή 1 µήνας. Κτην.: Αρβανίτης, Αντωνίου.

*Δεν το πίστευαν όσοι φίλιπποι έπιασαν το 1ο σκορ 4.Δεν είναι και λίγο με 1/2 ευρώ να παίρνεις 227.

*Κάντε υπομονή μέχρι το τέλος τού μήνα θα έχουν φτιαχτεί τα στοιχηματικά δεδομένα.Αυτά έλεγαν από την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε στούς φιλίππους πού διαμαρτύρονταν γιά μία ακόμη φορά και έχουν δίκιο οι άνθρωποι γιατί το παιχνίδι έχει μεταλλαχτεί καθώς δεν έχουν την σωστή εικόνα γιά το στοίχημα.

*Σιγά σιγά μαζεύεται ο κόσμος στο Μαρκόπουλο.Υπάρχουν όμως λίγα ταμία και τα παιδιά πού χειρίζονται τις μηχανές δεν το κατέχουν το αντικείμενο.Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία γιά τον κόσμο.Ας κάνουμε υπομονή να δούμε τα αποτελέσματα.

*Πολλοί φίλοι ρωτούν γιατί τα 1.600μ έγιναν 1.575μ.Η απάντηση είναι ότι ο κ. Powrie θέλει τα άλογα να ξεκινούν από ευθεία και όχι από στροφή.

 

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter