• Ελληνικό πρόγραμμα 15/12/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 15/12/19

  Ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα 9 ιπποδρομιών θα διεξαχθεί την Κυριακή,το οποίο διακρίνεται γιά την δυσκολία στην πρόβλεψη όλων των αναμετρήσεων.Επίσης ενδιαφέρον υπάρχει γιά την δυναμικότητα πού διαθέτουν τα 9 άλογα πού θα ''εμφανιστούν''γιά 1η φορά στο Μαρκόπουλο.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 8/12/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 8/12/19

  Πολύ ενδιαφέρον από όλες τις απόψεις είναι το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,στο οποίο δεσπόζει το τζακ ποτ στο σκορ 6 όπου μεταφέρονται 18,248 ευρώ και αναμένεται να ξεπεράσουν τις 60.000 ευρώ όπως έχει επαναληφθεί πολλές φορές σε ανάλογες περιπτώσεις.Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 1/12/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 1/12/19

  Ακόμη ένα γεμάτο Ελληνικό πρόγραμμα 8 ιπποδρομιών θα διεξαχθεί την Κυριακή 1/12.Οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και αναμένουμε θεαματικές αφίξεις με μεγάλες αποδόσεις,ιδιαίτερα στα 4 σκορ πού θα διεξαχθούν.Σκορ 6(03-04-05-06-07-08) σκορ 4(01-02-03-04 και 05-06-07-08) και σκορ 3(06-07-08).

  Περισσότερα

 • Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 1/12/19

  Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 1/12/19

  Ακόμη ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα 8 ιπποδρομιών συμπληρώθηκε γιά την Κυριακή.Κύριο χαρακτηρηστικό του οι ανοιχτές διαδρομές καί οι πολλοί υποψήφιοι σε κάθε κούρσα γιά τη νίκη.Είναι οριστική πλέον η άνοδος των Ελληνικών ιπποδρομιών καί η άνοδος αυτή αναμένεται να συνεχιστεί σε μεγαλύτερο βαθμό από τη συμμετοχή σε επόμενες συγκεντρώσεις των 68 αλόγων της τελευταίας δημοπρασίας 

  Περισσότερα

 • Δελτία ελλανοδικών 24/11/19

  Δελτία ελλανοδικών 24/11/19

  -Ο ίππος ΣΠΙΝ ΤΟΠ επέστρεψε με τραυματισμό προσθίου δεξιού άκρου. -Οι ίπποι ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ και ΣΚΑΙ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ παραπέμφθηκαν προς κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία. Αποχή ένας (1) μήνας-Ο ίππος ΑΛΣΑΦΑ ρινορράγησε. Αποχή ένας (1) μήνας -

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 15/12/19
 • Ελληνικό πρόγραμμα 8/12/19
 • Ελληνικό πρόγραμμα 1/12/19
 • Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 1/12/19
 • Δελτία ελλανοδικών 24/11/19

Αναζήτηση

Ημερολόγιο

Δ.Τ.Τ.Π.Π.Σ.Κ.
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ελλάδα

 • Με ισχυρό φίνις η ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΪ (GB)

  Με ισχυρό φίνις η ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΪ (GB)

  Πρόγραμμα 9 ιπποδρομιών οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον,καθώς πρόκειται για αναμετρήσεις ''γεμάτες'' από πλευράς συμμετοχών με αρκετούς υποψήφιους διεκδικητές γιά τη νίκη.Τα ισχυρά άλογα της ημέρας δύσκολα ξεχωρίζουν και θα πρέπει να δώσουν σπουδαία μάχη γιά να υπερισχύσουν.

  Περισσότερα

 • Μεγάλο φαβορί ο ΝΤΑΝΣ ΤΟΥ ΦΡΗΝΤΟΜ (GB)

  Μεγάλο φαβορί ο ΝΤΑΝΣ ΤΟΥ ΦΡΗΝΤΟΜ (GB)

  Το μεγάλο ενδιαφέρον γιά το τζακ ποτ στο σκορ 6 όπου μεταφέρονται 18.248 ευρώ και αναμένεται να ξεπεράσουν τις 60.000 ευρώ ''υποχρεώνει'' τούς φιλίππους να αναζητήσουν δυνατά άλογα στα οποία να μπορούν να ''στηριχτούν'' ως στάνταρ και να γλυτώσουν έτσι αρκετές στήλες.Θεωρούμε ότι αξίζει της εμπιστοσύνης μας ο ΝΤΑΝΣ ΤΟΥ ΦΡΗΝΤΟΜ (GB)

  Περισσότερα

 • Πολλά κέρδη και τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6

  Πολλά κέρδη και τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6

  Ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ κέρδισε το Τρόπαιο Δεκεμβρίου

  Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου απέσπασαν εννέα ίπποι που έκαναν το ντεμπούτο τους την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο Markopoulo Park,

  Περισσότερα

 • Κοντά στη νίκη η ανανεωμένη ΛΟΒΙΝΑ (IRE)

  Κοντά στη νίκη η ανανεωμένη ΛΟΒΙΝΑ (IRE)

  Ικανοποιεί απόλυτα το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,το οποίο περιλαμβάνει αναμετρήσεις με αρκετούς διεκδικητές γιά τη νίκη σε κάθε κούρσα.Δεν λείπουν όμως καί τα άλογα πού εύκολα η δύσκολα μπορούν να δικαιολογήσουν τον τίτλο τού φαβορί.ένα από αυτά είναι η ανανεωμένη ΛΟΒΙΝΑ (IRE) η οποία αγωνίζεται

  Περισσότερα

 • Ο ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Ο ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Ο Ελληνικός πολιτισμός σε όλες τις φάσεις της ιστορίας του ήταν στενά συνδεδεμένος με την έννοια του ιπποδρόμου. Από την κλασική Ελλάδα μέχρι και σήμερα ο ιππόδρομος επιβιώνει στην Ελλάδα γνωρίζοντας χρόνια δόξας αλλά και παρακμής. Πρέπει ωστόσο να αναφερθεί πως το άθλημα έτσι όπως είναι δομημένο σήμερα 

  Περισσότερα

  Εξωτερικό

  • Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 15/12/19

   Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 15/12/19

   Ακόμη ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα 9 ιπποδρομιών συγκροτήθηκε γιά την Ελληνική συγκέντρωση της Κυριακής.Όλες οι αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και αναμένουμε να παρακολουθήσουμε πλούσιο θέαμα,πού θα ''συνοδευτεί'' ως συνήθως με μεγάλες αποδόσεις πού είναι το ζητούμενο.

   Περισσότερα

  • Εντυπωσιακά κέρδη για τους νικητές στο ΣΚΟΡ 6

   Εντυπωσιακά κέρδη για τους νικητές στο ΣΚΟΡ 6

      Περισσότερα από 50.000 ευρώ μοίρασε το τζακ ποτ:Το τζακ ποτ της προηγούμενης εβδομάδας στο ΣΚΟΡ 6 απογείωσε το στοιχηματικό ενδιαφέρον την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Markopoulo Park, με τους νικητές να μοιράζονται περισσότερα από 50.000 ευρώ.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα GREYVILLE 6/12

   Πρόγραμμα GREYVILLE 6/12

   Στο GREYVILLE διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι καί είναι το 2ο γιά την σημερινή ημέρα μετά από αυτό τού Fairview.Οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι εξαιρετικά ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα καί το βέβαιο είναι ότι θα έχουμε θεαματικές αφίξεις με μεγάλες αποδόσεις.

   Περισσότερα

  • Προτάσεις κουπονιού 27/11/19

   Προτάσεις κουπονιού 27/11/19

   Αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι,το οποίο απαρτίζεται από 8 ιπποδρομίες τού KENILWORTH της Ν.Α,9 από την Γαλλία(7 από την DEAUVILLE και 2 από το VINCENNES) και 10 από την Αγγλία(2 από το SOUTHWELL και 8 απο το  KEMPTON).Καλη επιτυχία στις επιλογές σας.

   Περισσότερα

  • Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ ξανά το Κύπ. Μεγάλου Αλεξάνδρου

   Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ ξανά το Κύπ. Μεγάλου Αλεξάνδρου

    Νικητής για δεύτερη χρονιά, κέρδισε το έπαθλο των 25.000 ευρώ

   Ο ίππος ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ έγραψε ιστορία, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στοMarkopouloPark, κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

   Περισσότερα

   Διεθνείς

   • ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ 11.12.2019

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ 11.12.2019

    Ανακοίνωση Επιτροπής Διενέργειας Εκτάκτων Δειγματοληψιών

    Η Επιτροπή Διενέργειας Εκτάκτων Δειγματοληψιών συνεκλήθη παρόντων των:

    Περισσότερα

   • Ιπποδρομίες στη Γαλλία

    Ιπποδρομίες στη Γαλλία

    Η «βιομηχανία ιπποδρομιών» της Γαλλίας είναι μία από τις παλαιότερες και πιο οργανωμένες στον κόσμο, με τη γαλλική ομοσπονδία ιπποδρομιών, France Galop, να κινεί τα νήματα, από το 1995, κυρίως σε επίπεδες (flat) κούρσες και κούρσες με εμπόδια (Steeplechase).

    Περισσότερα

   • Ιπποδρομίες στη Νότια Αφρική

    Ιπποδρομίες στη Νότια Αφρική

    Οι αγώνες μεταξύ αλόγων είναι ένα πολύ γνωστό σπορ στη Νότια Αφρική και για να εντοπίσει κάποιος την έναρξή τους, θα πρέπει να ανατρέξει στο μακρινό 1797, όταν και έκαναν την εμφάνισή τους στη συγκεκριμένη χώρα. Βέβαια, η πρώτη χρονομετρημένη κούρσα έλαβε χώρα μετά από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα

    Περισσότερα

   • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Φ.Ε.Ε 25/11

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Φ.Ε.Ε 25/11

    Η ΦΕΕ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. αυτής που ελήφθη στη συνεδρίαση της 22ας Νοεμβρίου 2019, καθίσταται του λοιπού υποχρεωτική η ταξινόμηση, η υποβολή του συνόλου των συναφών δικαιολογητικών, καθώς και η πληρωμή του τέλους ταξινόμησης (Ευρώ 122,88)

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 20/11/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 20/11/19

    Στο Kenilworth διεξάγονται οι σημερινές ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο κουπόνι.Αναμένουμε θεαματικές αφίξεις σε ένα ιππόδρομο πού αρέσει στούς φιλίππους στη Ελλάδα καί όπου συμμετέχουν μερικοί από τούς καλύτερους αναβάτες της Ν.Α.Οι μεγάλες αποδόσεις θεωρούνται δεδομένες.

    Περισσότερα

   • 130 νικητές στο ΣΚΟΡ 6

    130 νικητές στο ΣΚΟΡ 6

    Ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ κέρδισε το Έπαθλο Ιφιγένειας

    Υψηλό θέαμα και έξι συναρπαστικές κούρσες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκέφτηκαν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Markopoulo Park

    Περισσότερα

    Βιβλιοθήκη

    • Ρεκόρ συμμετοχών με 73 ίππους

     Ρεκόρ συμμετοχών με 73 ίππους

     Τέσσερα ΣΚΟΡ απογειώνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον

     Εβδομήντα τρεις καθαρόαιμοι ίπποι, θα αγωνιστούν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου σε εννέα Ιπποδρομίες στο Markopoulo Park. Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ για το 2019.

     Περισσότερα

    • ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΙΠΠΩΝ

     ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΙΠΠΩΝ

     1. Ο ίππος ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΜΠΛΥ(IRE) επανήλθε στον ιππόδρομο και ανατέθηκε στην προπόνηση Χρ. Κουβαρά.
     2. Ο ίππος ΕΣΠΟΥΑΡ ΠΑΡΦΕ(FR) επανήλθε στον ιππόδρομο και ανήκει στην προπόνηση  Χρ. Θεοδωράκη.
     3. Οι ίπποι ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ(IRE) και ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ(GB) απομακρύνθηκαν οριστικά από τον ιππόδρομο.

     Περισσότερα

    • Δελτία ελλανοδικών 08/12/19

     Δελτία ελλανοδικών 08/12/19

     Επίσης δήλωσε πως πίστευε ότι κάτι τέτοιο δεν εμπίπτει στους κανονισμούς επανεγγραφής για εύλογο χρονικό διάστημα. Οι Ελλανοδίκες επιβάλουν πρόστιμο τριακοσίων ευρώ (300 €) στον ανωτέρω προπονητή για μη τήρηση του εύλογου χρονικού διαστήματος μετά από αποτυχημένη συμμετοχή.

     Περισσότερα

    • Τρόπαιου Πηλίου και τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6

     Τρόπαιου Πηλίου και τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6

     • Δυνατό πρόγραμμα την Κυριακή με εννέα κούρσες

      Η κόντρα των κορυφαίων ίππων της Ελλάδας, που διεκδικούν το Τρόπαιο Πηλίου στην 8η ιπποδρομία, κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλίππων την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Markopoulo Park.

     Περισσότερα

    • Δυνατό πρόγραμμα με τέσσερα ΣΚΟΡ

     Δυνατό πρόγραμμα με τέσσερα ΣΚΟΡ

     Πρώτη εμφάνιση για έξι από τους εννέα ίππους στην τρίτη ιπποδρομία

     Έξι νεαροί ίπποι κάνουν το ντεμπούτο τους στο Markopoulo Park, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνοντας πάνω τους τα βλέμματα όλων των φιλίππων.

     Περισσότερα

    • Ιστορία και ρόλος ιπποδρομιακού Τύπου

     Ιστορία και ρόλος ιπποδρομιακού Τύπου

     Το παρακάτω κείμενο αναφέρεται στην ιστορία τού ιπποδρομιακού τύπου και τον μεγάλο ρόλο πού ''έπαιξαν'' στην ανάπτυξη των Ελληνικών ιπποδρομιών.Σκοπός τού κειμένου είναι να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.<<Το 1925 μετά την έναρξη λειτουργίας του Φαληρικού Ιπποδρόμου κυκλοφόρησαν δύο Ιπποδρομιακές

     Περισσότερα

     Join the Newsletter

     Sign up for the newsletter

     Κούρσες Ελλάδα

     Δεν υπάρχουν κούρσες σήμερα!