• Νόμος τού κράτους το νομοσχέδιο

  Νόμος τού κράτους το νομοσχέδιο

  Το νέο νομοσχέδιο πού αφορά τις Ελληνικές ιπποδρομίες έγινε νόμος τού κράτους καί αναρτήθηκε πλέον στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.Από εδώ καί πέρα αναμένουμε να ''τρέξουν'' η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε όλα τα θέματα καί να έχουμε σύντομα επανεκκίνηση των ιπποδρομιών με αισιοδοξία γιά ένα καλύτερο μέλλον.

  Περισσότερα

 • AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

  AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

  Αξιότιμα μέλη του ΔΣ της ΦΕΕ,  Επί της 305/7-3-2019 επιστολής των αιρετών μελών του Δ.Σ. της Φ.Ε.Ε., συνοδευτικής του επισυναφθέντος σ’ αυτή σχεδίου δια περιφοράς απόφασης του ΔΣ της ΦΕΕ, σας γνωρίζουμε τα εξής:  Επιβεβαιώνεται, με την ως άνω επιστολή, η έως τούδε παθογένεια της παράβασης της

  Περισσότερα

 • Πιθανή επανεκκίνηση 21/4

  Πιθανή επανεκκίνηση 21/4

  Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι εχθές το βράδυ ψηφίστηκε το νομοσχέδιο πού αφορούσε τις Ελληνικές ιπποδρομίες.Από εδώ καί πέρα η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε και κατ'επέκταση ο ΟΠΑΠ σηκώνουν μανίκια καί αρχίζουν την εντατική δουλειά.Μία από τις πρώτες κινήσεις ήταν το γύρισμα τού διαφημιστικού σποτ πού θα προβάλεται

  Περισσότερα

 • Ανακοίνωση της Ιπποδρομίες Α.Ε

  Ανακοίνωση της Ιπποδρομίες Α.Ε

  Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. ανακοινώνει την υλοποίηση έκτακτου προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης για τους προπονητές που έχουν στην ιδιοκτησία τους δρόμωνες ίππους. Με γνώμονα την ευζωία των ίππων και τη στήριξη των προπονητών-ιδιοκτητών, το πρόγραμμα έχει σκοπό να συμβάλει στην κάλυψη

  Περισσότερα

 • Περιστατικά Γρίπης Ιπποειδών

  Περιστατικά Γρίπης Ιπποειδών

  Η Βρετανική Ιπποδρομιακή Αρχή (British Horseracing Authority – BHA), προχώρησε σε ματαίωση των ιπποδρομιακών συγκεντρώσεων από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019. Μετά από ενημέρωση του εργαστηρίου του Animal Health Trust, Newmarket, και την επιβεβαίωση τριών περιστατικών γρίπης ιπποειδών

  Περισσότερα

 • Νόμος τού κράτους το νομοσχέδιο
 • AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
 • Πιθανή επανεκκίνηση 21/4
 • Ανακοίνωση της Ιπποδρομίες Α.Ε
 • Περιστατικά Γρίπης Ιπποειδών

Αναζήτηση

Ημερολόγιο

Μαρτ. 2019
Δ.Τ.Τ.Π.Π.Σ.Κ.
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ελλάδα

 • Ανακοίνωση ΕΠΔΙ 14/03/19

  Ανακοίνωση ΕΠΔΙ 14/03/19

  Λάβαμε από την ΕΠΔΙ το παρακάτω Δελτίο τύπου,στο οποίο διατυπώνονται αρκετά ερωτήματα όσον αφορά το μέλλον των Ελληνικών ιπποδρομιών μετά την ψήφιση τού νομοσχεδίου.Δημοσιογραφικές πληροφορίες μας λένε ότι σύντομα θα έχουμε πλήρη ενημέρωση από την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε γιά το πλάνο της.

  Περισσότερα

 • Απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση

  Απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση

  Το Σάββατο μετά το πέρας των προπονήσεων είχα την χαρά να παραβρεθώ στούς σταύλους Α16 τού Χρ.Θεοδωράκη,με εν λευκώ πρόσκληση σε όλους όσους αγαπούν τις ιπποδρομίες.Η ημέρα,η χιλιομετρική απόσταση αλλά και το εορταστικό τριήμερο δεν με έκαναν ιδιαίτερα αισιόδοξο γιά την προσέλευση τού κόσμου.

  Περισσότερα

 • ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Φ.Ε.Ε

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Φ.Ε.Ε

  Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ,  Το νομοσχέδιο για τον αθλητισμό ψηφίστηκε σήμερα από την πλειοψηφία των βουλευτών του Κοινοβουλίου και κατέστη νόμος του κράτους. Είναι γνωστή η διαφωνία της ΦΕΕ με την λογική και τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου αυτού όπως αυτή εκφράστηκε λεπτομερώς στην δημόσια διαβούλευση

  Περισσότερα

 • Εγκύκλιος του Υπ. Εργασίας για την ασφάλιση των αναβατών

  Εγκύκλιος του Υπ. Εργασίας για την ασφάλιση των αναβατών

  Με εγκύκλιο του το υπουργείο Εργασίας λύνει το μεγάλο πρόβλημα της ασφάλισης των αναβατών αλλά και των οικογενειών τους, γιά την περίοδο 1/3/19 έως καί 29/2/20.Ας ευχηθούμε ότι στην επόμενη φορά πού θα πρέπει να ασφαλιστούν οι αναβάτες να το κατορθώσουν μέσω της εργασίας τους καί όχι με νεώτερη εγκύκλιο.

  Περισσότερα

 • Όλα στη φόρα από τον Χρ.Θεοδωράκη

  Όλα στη φόρα από τον Χρ.Θεοδωράκη

  Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στο fb τού Χρ.Θεοδωράκη καί αποφασίσαμε να το δημοσιεύσουμε διότι βάζει πολλά πράγματα στην θέση τους,παραθέτοντας γεγονότα πού προηγήθηκαν τα περασμένα χρόνια έως καί σήμερα καί τα οποία πολλά από αυτά μας έφεραν στην πολύ δυσάρεστη θέση τού κλεισίματος

  Περισσότερα

  Εξωτερικό

  • Προτάσεις κουπονιού 22/03/19

   Προτάσεις κουπονιού 22/03/19

   Το σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει ιπποδρομίες από το FAIRVIEW της Ν.Α,από το LINGFIELD καί το NEWCASTLE της Αγγλίας καί 3 ιπποδρόμους από την Γαλλία, με ολόκληρο το πρόγραμμα από την TOULOUSE, 2 κούρσεςαπό το FONTAINEBLEAU και φυσικά από το VINCENNES πού θα διεξαχθεί το QUARTE+ στις 21:15.

   Περισσότερα

  • Προτάσεις κουπονιού 20/03/19

   Προτάσεις κουπονιού 20/03/19

   Σε 25 ιπποδρομίες θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν σήμερα οι φίλιπποι.Το αλλοδαπό κουπόνι περιλαμβάνει κούρσες από GREYVILLE της Ν.Α,LA TESTE BUCH,AGEN-LA GARENNE(τροτ) και CROISE-LAROCHE από Γαλλία καί εμπόδια από το HAYDOCK από το μεγάλο νησί.

   Περισσότερα

  • Στις 14.45 στο CHANTILLY το QUARTE+

   Στις 14.45 στο CHANTILLY το QUARTE+

   Στον ιππόδρομο τού CHANTILLY διεξάγεται σήμερα το παιχνίδι τού (QUARTE+),το οποίο κερδίζει καθημερινά πολλούς φίλους στην Ελλάδα λόγω των μεγάλων αποδόσεων πού προέρχονται από τον κουμπαρά,πού σε πολλές των περιπτώσεων ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ.

   Περισσότερα

  • Το Quarté+ στην Compiegne

   Το Quarté+ στην Compiegne

   Ο νικητής πρέπει να προβλέψει σωστά τα 4 πρώτα άλογα με τη σειρά που θα τερματίσουν. Το Quarté+ έχει 3 κατηγορίες κερδών: 4 με σειρά, 4 χωρίς σειρά και Bonus (3 χωρίς σειρά), άρα περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη!Στο χθεσινό Quarté+ ο κάθε τυχερός φίλιππος κέρδισε από 8.148,40 ευρώ.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α-TURFFONTEIN 16/03/19

   Πρόγραμμα Ν.Α-TURFFONTEIN 16/03/19

   Στις 16.15 στον ιππόδρομο της AUTEUIL διεξάγεται το Quarté+,στο οποίο ο νικητής πρέπει να προβλέψει σωστά τα 4 πρώτα άλογα με τη σειρά που θα τερματίσουν. Το Quarté+ έχει 3 κατηγορίες κερδών: 4 με σειρά, 4 χωρίς σειρά και Bonus (3 χωρίς σειρά), άρα περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη!

   Περισσότερα

   Διεθνείς

   • Πρόγραμμα Ν.Α 19/03/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 19/03/19

    Στο VAAL διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο,καθώς στο VAAL πάντα έχουμε μεγάλες αποδόσεις καί καλό θέαμα αφού διαγωνίζονται αρκετά άλογα πού δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την  πρόβλεψη.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α-DURBANVILLE 16/03/19

    Πρόγραμμα Ν.Α-DURBANVILLE 16/03/19

    To DURBANVILLE είναι το 2ο ιπποδρόμιο στο οποίο θα διεξαχθούν κούρσες στη Ν.Α.Φυσικά καί εκεί παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον καί αναμένουμε αρκετά υψηλές αποδόσεις.Η συμμετοχή μερικών από τούς κορυφαίους αναβάτες μας δίνει την δυνατότητα να τούς πάρουμε ως βάση.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 06/03/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 06/03/19

    Στον ιππόδρομο τού GREYVILLE διεξάγονται σήμερα οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Ως συνήθως το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι υψηλό καί αναμένονται μεγάλες αποδόσεις.Οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ανοιχτές, αλλά δεν λείπουν καί τα δυνατά άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν βάση.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 05/03/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 05/03/19

    Στο  VAAL διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον καί αναμένεται σπουδαίο θέαμα στον καλύτερο ίσως ιππόδρομο της Ν.Α πού θα συνοδευτούν από μεγάλες αποδόσεις,όπως συμβαίνει καθημερινά.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 24/02/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 24/02/19

    Στο GREYVILLE διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α οι οποίες παρουσιάζουν αξιόλογο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Αναμένονται ως συνήθως θεαματκές και κλειστές αφίξεις οι οποίες θα ''προσφέρουν'' μεγάλες αποδόσεις.Τις λίγες διαγραφές πού έχουν προκύψει αλλά και τις προτάσεις μας μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 17/02/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 17/02/19

    Με 10 ιπποδρομίες από το TURFFONTEIN συμπληρώθηκε το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι όσον αφορά τη Ν.Α.Παρουσιάζουν αξιόλογο στοιχηματικό ενδιαφέρον καί αναμένονται γιά μία ακόμη φορά να έχουμε θεαματικές αφίξεις οι οποίες θα συνοδευτούν από μεγάλες αποδόσεις πού είναι το ζητούμενο των φιλίππων.

    Περισσότερα

    Βιβλιοθήκη

    • ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή για τους «πρωταγωνιστές»

     ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή για τους «πρωταγωνιστές»

     Γιορτάζοντας μία επιτυχημένη χρονιά ανάπτυξης για το δίκτυο των καταστημάτων του, ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε μία λαμπερή εκδήλωση, γεμάτη εκπλήξεις και μεγάλα δώρα για τους συνεργάτες του. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν 540 πράκτορες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους μέσα στο 2018.

     Περισσότερα

    • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ ΤΗΣ ΕΙΔΙΕ

     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ ΤΗΣ ΕΙΔΙΕ

     Μαρκόπουλο 14/3/2019:Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΔΙΕ, σε συνέχεια της διακοπείσας Γενικής Συνέλευσης της 13/3/2019, καλεί τα μέλη της να παρευρεθούν την Τρίτη 26/3/2019 και ώρα 17.00 στον 5ο όροφο στα γραφεία της Ένωσης με θέμα:

     Περισσότερα

    • ΟΠΑΠ Κούλουμα στο Ιππόδρομο Μαρκόπουλου

     ΟΠΑΠ Κούλουμα στο Ιππόδρομο Μαρκόπουλου

     Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου, ο Ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο θα γεμίσει χαρταετούς, χρώμα, μουσική, και παιδικά χαμόγελα! Ο ΟΠΑΠ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στη μεγαλύτερη συγκέντρωση χαρταετών.Από τις 10:30 π.μ. έως τις 17:30, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, μια σειρά μοναδικών

     Περισσότερα

    • Το νέο Quarté+ είναι εδώ!

     Το νέο Quarté+ είναι εδώ!

     Ένα νέο παιχνίδι των γαλλικών ιπποδρομιών θα προσφέρεται από την Παρασκευή 8 Μαρτίου και κάθε μέρα και στους παίκτες στην Ελλάδα. Πρόκειται για το ιδιαίτερα δημοφιλές Quarte + στο οποίο ο νικητής πρέπει να προβλέψει σωστά τα 4 πρώτα άλογα με τη σειρά που θα τερματίσουν. Το Quarté+ έχει 3 κατηγορίες

     Περισσότερα

    • Βραβείο στον ΟΠΑΠ από την Παραολυμπιακή Επιτροπή!

     Βραβείο στον ΟΠΑΠ από την Παραολυμπιακή Επιτροπή!

     Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της, βράβευσε τον ΟΠΑΠ για την υποστήριξή του στους αθλητές της παραολυμπιακής ομάδας. Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής από το 2011 και, ως

     Περισσότερα

    • Ανακοίνωση ΕΝΕΠΔΙ

     Ανακοίνωση ΕΝΕΠΔΙ

     H ΕΝΕΠΔΙ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει σε όλη την ιπποδρομιακή κοινότητα τη μη πρόσκλησή της από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΕΕ να συμμετάσχει στη σημερινή συνάντηση των συνδικαλιστικών οργάνων Ιδιοκτητών, Προπονητών και Αναβατών για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και την

     Περισσότερα

     Join the Newsletter

     Sign up for the newsletter

     Κούρσες Ελλάδα

     Δεν υπάρχουν κούρσες σήμερα!