• ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΠΠΩΝ ΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

  ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΠΠΩΝ ΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

  Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα άλογα τα οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Μαρκόπουλο ανά προπονητή.Ελπίζουμε με το άνοιγμα να μην έχουμε πολλές απώλειες οι οποίες θα επηρρεάσουν την ομαλή διεξαγωγή των προγραμμάτων και από Σεπτέμβριο αν είναι δυνατόν να υπάρξει σταδιακή αύξηση.

  Περισσότερα

 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΤΗΣ Φ.Ε.Ε 27.7.2018

  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΤΗΣ Φ.Ε.Ε 27.7.2018

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φ.Ε.Ε, κατά την συνεδρίασή του την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 :

  1. Δέχτηκε σε ακρόαση τους εκπροσώπους της Ένωσης Προπονητών και του Συνδέσμου Αναβατών.

  Τα Προεδρεία των επαγγελματικών φορέων εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την πορεία της ιπποδρομιακής δραστηριότητας, που συνοδεύεται από συνεχή μείωση του ιππικού δυναμικού, την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος από ιδιοκτήτες και ιπποπαραγωγούς, την μακρά διακοπή των ιπποδρομιών για το καλοκαίρι χωρίς αιτιολόγηση, την πολύμηνη αδυναμία του Δ.Σ να συνεδριάσει και την συνεχιζόμενη έλλειψη σχεδίου για την ανάπτυξη των ιπποδρομιών.

  Περισσότερα

 • Απόφαση Επιτροπής Ιπποδρομιών

  Απόφαση Επιτροπής Ιπποδρομιών

  1. Μετά από αναφορά του Επόπτη Προπονήσεων κλήθηκε στην Επιτροπή ο αναβάτης Ροδόλφος Καλογρίδης και του έγινε αυστηρή σύσταση στο μέλλον να τηρεί την από 1/12/17 απόφαση της Επιτροπής Ιπποδρομιών σχετικά με την δυνατότητα εκγύμνασης ίππων από τους αναβάτες μετά από τραυματισμό τους στις ιπποδρομίες. 

  Περισσότερα

 • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 27/07/18

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 27/07/18

  Πολύ καλής ποιοτικής στάθμης είναι το τελευταίο Ελληνικό πρόγραμμα,πριν το κλείσιμο γιά τις καλοκαιρινές διακοπές.Ανοιχτές αναμετρήσεις με σπουδαία άλογα σε διαφορετικές αποστάσεις,μπορούν να προσφέρουν πλούσιο θέαμα πού θα συνοδευτούν από μεγάλες αποδόσεις όπως συμβαίνει εδώ καί αρκετούς μήνες.

  Περισσότερα

 • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 27/07/18

  ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 27/07/18

  Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής,από τις οποίες προέκυψαν 8 πολύ ενδιαφέρουσες στοιχηματικά ιπποδρομίες.Όλες οι κούρσες είναι γεμάτες από συμμετοχές καθώς είναι η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση πριν το κλείσιμο των διακοπών.Οι αλλοδαπές ιπποδρομίες θα συνεχιστούν κανονικά.

  Περισσότερα

 • ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΠΠΩΝ ΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΤΗΣ Φ.Ε.Ε 27.7.2018
 • Απόφαση Επιτροπής Ιπποδρομιών
 • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 27/07/18
 • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 27/07/18

Αναζήτηση

Ημερολόγιο

Δ.Τ.Τ.Π.Π.Σ.Κ.
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ελλάδα

 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:27/07/18

  ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:27/07/18

  -Ο ίππος Ο ΤΖΙΝΟ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου αριστερού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.-Ο ίππος ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ ξεκίνησε διστακτικά. Ο ίδιος ίππος παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου αριστερού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.

  Περισσότερα

 • Δελτία Ελλανοδικών 20/07/18

  Δελτία Ελλανοδικών 20/07/18

  -Η ένσταση που επέβαλλε ο εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας του ίππου ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ που τερμάτισε 2ος κατά του ίππου ΣΠΑΡΤΗ που τερμάτισε 1ος επικαλούμενος παρενόχληση στα ύψος των 250μ. δεν γίνεται δεκτή. Οι Ελλανοδίκες κρίνουν ότι η ελαφρά κλίση του ίππου ΣΠΑΡΤΗ προς την εσωτερική και η στιγμιαία δυσχέρανση του ενιστάμενου ίππου δεν είχαν ως συνέπεια την αλλοίωση του αποτελέσματος.

  Περισσότερα

 • Απόφαση Επιτροπής Ιπποδρομιών 14/7

  Απόφαση Επιτροπής Ιπποδρομιών 14/7

  Μετά τα παραπάνω η Επιτροπή  συμφωνεί μεν ότι από την αλλαγή γραμμής του ίππου ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(USA) προς την εξωτερική  στο ύψος περίπου των 200 μ της διαδρομής προέκυψε ελαφρά παρενόχληση του εφεσιβάλοντος ίππου ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(GER) η οποία  σαφώς ωστόσο δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα της ιπποδρομίας και την σειρά άφιξης των ίππων (Άρθρο 148 του Κ.Ι.).

  Περισσότερα

 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:14/07/18

  ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:14/07/18

  -Ο ίππος ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ ρινορράγησε. Αποχή ένας (1) μήνας.-Ο ίππος ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση οπού διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.-Ο ίππος ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.

  Περισσότερα

 • Έφθασε η ώρα τού Ντέρμπυ

  Έφθασε η ώρα τού Ντέρμπυ

  Αν και με την συμμετοχή μόνο 5 ίππων, το Ντέρμπυ δεν παύει να αποτελεί την κορυφαία κούρσα της χρονιάς.Οι παλαιότεροι θυμούνται το πόσο ανοιχτές ήταν αυτές οι κούρσες και το θέαμα πού πρόσφεραν, στις πολλές χιλιάδες των φιλίππων πού προσέρχονταν γιά να απολαύσουν ένα σούπερ πρόγραμμα. Τα Ντέρμπι ξεκίνησαν το 1931 

  Περισσότερα

  Εξωτερικό

  • Πρόγραμμα Ν.Α 03/08/18

   Πρόγραμμα Ν.Α 03/08/18

   Στο Fairview διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Το πρόγραμμα κρίνεται βατό καθώς οι συμμετοχές ανά κούρσα δεν είναι τόσες πολλές,ώστε να δυσκολεύουν ιδιαίτερα την πρόβλεψη.Επιπλέον ξεχωρίζουν κάποια άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν ισχυρή βάση σε όλα τα είδη στοιχήματος.

   Περισσότερα

  • Γλύτωσε την παράλυση ο Espinoza

   Γλύτωσε την παράλυση ο Espinoza

   Ο 46άχρονος αναβάτης Victor Espinoza έγινε παγκοσμίως γνωστός με την κατάκτηση του Triple Crown το 2015 με τον American Pharoah. Έκτοτε συνέχισε να πρωταγωνιστεί στις σπουδαιότερες κούρσες των Αμερικάνικων ιπποδρομιών, χάρις στις επιτυχίες του Gormley στο Santa Anita Derby και το Sham Stakes το 2017.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 20/07/18

   Πρόγραμμα Ν.Α 20/07/18

   Στο FAIRVIEW διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Οι περισσότερες είναι αρκετά ανοιχτές, αλλά δεν λείπουν και αυτές πού διαθέτουν ξεκάθαρα φαβορί καί μπορούν εύκολα η δύσκολα να δικαιολογήσουν τον τίτλο τους.Το βέβαιο είναι ότι θα έχουμε και πάλι μεγάλες αποδόσεις.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α TURFFONTEIN 14/07

   Πρόγραμμα Ν.Α TURFFONTEIN 14/07

   Σε 2 ιπποδρόμους από τη Ν.Α θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι Έλληνες φίλιπποι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον καί αναμένεται γιά μία ακόμη φορά να ''έχουμε'' θεαματικές αφίξεις οι οποίες θα συνοδευτούν από μεγάλες αποδόσεις.Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις προτάσεις γιά το TURFFONTEIN.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 12/07/18

   Πρόγραμμα Ν.Α 12/07/18

   Στο VAAL διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α,οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Αναμένονται θεαματικές αφίξεις και μεγάλες όπως πάντα αποδόσεις.Φυσικά δεν λείπουν τα ισχυρά άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν βάση σε όλα τα είδη τού στοιχήματος καθώς υπερέχουν των αντιπάλων τους.

   Περισσότερα

   Διεθνείς

   • Πρόγραμμα Ν.Α 26/07/18

    Πρόγραμμα Ν.Α 26/07/18

    Στο VAAL διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον,όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα προγράμματα της Ν.Α πού είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι θεαματικές αφίξεις καί το κυριότερο οι πολύ μεγάλες αποδόσεις.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α KENILWORTH 14/07

    Πρόγραμμα Ν.Α KENILWORTH 14/07

    Το 2ο ιπποδρόμιο της Ν.Α πού διεξάγονται κούρσες το Σάββατο είναι το KENILWORTH,το οποίο από πλευράς συμμετοχών αλόγων σε κάθε κούρσα είναι πιό βατό.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε εκπλήξεις και φυσικά μεγάλες αποδόσεις.Άλλωστε οι ιπποδρομίες από τη Ν.Α είναι οι αγαπημένες των Ελλήνων φιλίππων.(Στην φωτό ο ΣΚΟΥΠΙΝΤΟΥ).

    Περισσότερα

   • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Α 11/07/18

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Α 11/07/18

    Στο SCOTTSVILLE διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α,οι οποίες παρουσιάζουν αξιόλογο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Οι περισσότερες είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα,αλλά δεν λείπουν καί τα άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν ισχυρή βάση καθώς έχουν μία σχετική υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα KENILWORTH 23/06

    Πρόγραμμα KENILWORTH 23/06

    Tο KENILWORTH είναι το 2ο ιπποδρόμιο πού διεξάγονται κούρσες της Ν.Α και όπως καί στο SCOTTSVILLE παρουσιάζουν καί αυτές υψηλό στοιχηματικό ενδιαφέρον.Η αλήθεια είναι πως στην συγκεκριμένη χώρα αρέσκονται οι Έλληνες φίλιπποι να στοιχηματίζουν ιδιαίτερα,κυρίως λόγω των πολύ υψηλών αποδόσεων.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 12/06/18

    Πρόγραμμα Ν.Α 12/06/18

    Στο VAAL διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον όπως συμβαίνει πάντα από την συγκεκριμένη χώρα αλλά και ιπποδρόμιο καθώς οι αποδόσεις είναι πάντα ιδιαίτερα υψηλές.Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 10/06/18

    Πρόγραμμα Ν.Α 10/06/18

    Στο TURFFONTEIN διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον,όπως συμβαίνει άλλωστε καθημερινά από τα προγράμματα της συγκεκριμένης χώρας.Φυσικά δεν λείπουν τα δυνατά φαβορί πού μπορούν να αποτελέσουν ισχυρή βάση σε όλα τα είδη στοιχήματος.

    Περισσότερα

    Βιβλιοθήκη

    • ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ 27/7 ΣΤΙΣ 17:00

     ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ 27/7 ΣΤΙΣ 17:00

     Την Παρασκευή 27 Ιουλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 30η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν 17:00.Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού

     Περισσότερα

    • Εβδομαδιαία Νέα 18/07/18

     Εβδομαδιαία Νέα 18/07/18

     Το Σάββατο 14 Ιουλίου σημειώθηκε Τζακποτ στο Σκορ 6 και στο Σκορ 4! Στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής 20 Ιουλίου το Σκορ 6 και Σκορ 4 αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 70.000€ και 15.000€ αντίστοιχα.Την εβδομάδα 9-15 Ιουλίου υπήρξαν σημαντικά κέρδη και στις ξένες Ιπποδρομίες. Συγκεκριμένα

     Περισσότερα

    • Πάνω από 50.000 στο Τζακ ποτ τού σκορ 6

     Πάνω από 50.000 στο Τζακ ποτ τού σκορ 6

     Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγαλύτερη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς: Το 72ο Ελληνικό Ντέρμπι και η κλασική ιπποδρομία για το Κύπελλο Λευκού Πύργου υπόσχονται πλούσιο θέαμα και αγωνιστική δράση, σε όσους βρεθούν στον Ιππόδρομο Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, το Σάββατο 14 Ιουλίου.

     Περισσότερα

    • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:06/07

     ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:06/07

     2η Ιπποδρομία:Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο anti doping στον ίππο: ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ (IRE)-Η εκκίνηση της ιπποδρομίας καθυστέρησε κατά 8 λεπτά (8’) διότι ο ίππος ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ καθυστέρησε να προσέλθει στο μηχάνημα εκκίνησης λόγω δυστροπίας -Γίνεται αυστηρή παρατήρηση στον αναβάτη Ψαραδάκη Ι. που ίππευε τον ίππο ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ 

     Περισσότερα

    • Την Παρασκευή 6/7 η 27η Ιπποδρομιακή

     Την Παρασκευή 6/7 η 27η Ιπποδρομιακή

     Την Παρασκευή 6 Ιουλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 27η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ελληνικές ιπποδρομίες και μία ιπποδρομία από τη Ν. Αφρική, που θα ξεκινήσει στις 16:35. Η πρώτη ιπποδρομία από το Μαρκόπουλο θα ξεκινήσει στις 17:00.

     Περισσότερα

    • Απόφαση Ε.Ι

     Απόφαση Ε.Ι

     1. Εξέτασε , μετά από  παραπεμπτικό σημείωμα της ΦΕΕ προς την Επιτροπή Ιπποδρομιών,  την απομάκρυνση του ίππου ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ  από τον ιππόδρομο χωρίς να έχει δηλωθεί αυτή έγκαιρα από τον προπονητή του κο Σταύρο Αγγελόπουλο στην ΦΕΕ. Ο ίππος το απόγευμα της Παρασκευής 15/6/18 επελέγη από την Επιτροπή Διενέργειας Εκτάκτων Δειγματοληψιών

     Περισσότερα

     Join the Newsletter

     Sign up for the newsletter

     Κούρσες Ελλάδα

     Δεν υπάρχουν κούρσες σήμερα!