• ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:23/06/19

  ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:23/06/19

  - Ο ίππος ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ ΣΩΤΗΡ παραπέμφθηκε προς Κτηνιατρική εξέταση και διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου αριστερού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.- Ο ίππος ΤΑΝΤΑΡΑΚ παραπέμφθηκε προς Κτηνιατρική εξέταση. Μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ : Αρβανίτης Ν., Αντωνίου Π.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 23/06/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 23/06/19

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,πού περιλαμβάνει 7 ανοιχτές ιπποδρομίες.Το ενδιαφέρον αυξάνεται ακόμη περισσότερο λόγω τού τζακ ποτ στο σκορ 6,όπου αναμένεται τα χρήματα να ξεπεράσουν τις 60.000 ευρώ όπως συνηθίζεται πάντα στα τζακ ποτ.Μεταφορά χρημάτων έχουμε και στο 4πλο 5.925 ευρώ (3η ιπποδρομία).

  Περισσότερα

 • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 23/06/19

  ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 23/06/19

  Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες προέκυψαν 7 πολύ ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Φυσικά το ενδιαφέρον κορυφώνεται καθώς έχουμε μεταφορά 18.765 ευρώ από το τζακ ποτ στο σκορ 6 καί μεταφορά 5.925 ευρώ από το τζακ ποτ τού 4πλού.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 16/06/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 16/06/19

  6 Ελληνικές ιπποδρομίες συμπληρώθηκαν γιά το πρόγραμμα της Κυριακής καί όλες είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα.Οι συμμετέχοντες ανάλογα με την σύνθεση διαδρομής,την αναβάσή τους αλλά καί πιθανόν ατυχίες,ευελπιστούν να διεκδικήσουν τη νίκη καί να προσφέρουν καλό θέαμα αλλά καί υψηλές αποδόσεις.

  Περισσότερα

 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:09/06/19

  ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:09/06/19

  Τα 3 τυχερά δελτία στο σκορ 6 με τα οποία ο κάθε φίλιππος κέρδισε 5.370 ευρώ καί η νίκη τού σπουδαίου ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ στο κυπ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ξεχώρισαν από την χθεσινή Ελληνική συγκέντρωση- Στον ίππο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας μήνας. 

  Περισσότερα

 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:23/06/19
 • Ελληνικό πρόγραμμα 23/06/19
 • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 23/06/19
 • Ελληνικό πρόγραμμα 16/06/19
 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:09/06/19

Αναζήτηση

Ημερολόγιο

Ιούν. 2019
Δ.Τ.Τ.Π.Π.Σ.Κ.
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ελλάδα

 • Δύο τζακ ποτ απογειώνουν το ενδιαφέρον

  Δύο τζακ ποτ απογειώνουν το ενδιαφέρον

  Επτά ιπποδρομίες, που υπόσχονται εντυπωσιακές αφίξεις, θα παρακολουθήσουν όσοι επισκεφτούν την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 το Markopoulo Park. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 18:00 και η ιπποδρομία που ξεχωρίζει είναι η πέμπτη, με εννέα καθαρόαιμες φοράδες να διεκδικούν την πρώτη θέση στην απόσταση των 1.400 μέτρων.

  Περισσότερα

 • Δυνατές βάσεις ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ καί ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ

  Δυνατές βάσεις ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ καί ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ

  Μπορεί να περιλαμβάνει μόνο 6 ιπποδρομίες το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα,εντούτοις παρουσιάζουν αξιόλογο ενδιαφέρον καθώς οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ανοιχτές.Δυνατή βάση θα μπορούσαν να αποτελέσουν ο κορυφαίος ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ πού στοχέυει στην 10η νίκη του

  Περισσότερα

 • Koύρσες που έκοβαν την ανάσα και ρεκόρ πίστας

  Koύρσες που έκοβαν την ανάσα και ρεκόρ πίστας

  Ο Κόραλ Τζεμ με εκπληκτικό φίνις κατέκτησε το Κύπελλο Θεσσαλονίκης

  Μοναδικές εμπειρίες έζησαν όσοι επισκέφθηκαν το MarkopouloParkτην Κυριακή 9 Ιουνίου. Απόλαυσαν συναρπαστικές κούρσες με εντυπωσιακές αφίξεις και ρεκόρ πίστας στην απόσταση των 1.100 μέτρων.

  Περισσότερα

 • ΔΙΑΘΕΣΗ ΙΠΠΩΝ

  ΔΙΑΘΕΣΗ ΙΠΠΩΝ

  Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. ανακοινώνει τη διαδικασία πώλησης ίππων που έχουν εισαχθεί από το εξωτερικό. Πέντε (5) από αυτούς τους ίππους θα διατεθούν στους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες την Κυριακή 9 Ιουνίου στις τιμές που περιγράφονται κατωτέρω. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά του ίδιου ίππου

  Περισσότερα

 • Δρόμος η πεμπτουσία των αγωνισμάτων

  Δρόμος η πεμπτουσία των αγωνισμάτων

  Αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θεωρούνται η πεμπτουσία των αθλητικών διοργανώσεων, τότε ο Δρόμος αποτελεί τη πεμπτουσία των αγωνισμάτων. Θεωρείται δε πως το αγώνισμα του δρόμου αποτελεί το αρχαιότερο και σημαντικότερο αγώνισμα και όπως είναι φυσικό έχει δεχθεί αρκετές φάσεις

  Περισσότερα

  Εξωτερικό

  • Πρόγραμμα Ν.Α 24/06/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 24/06/19

   Στο Kimberley καί στον ιππόδρομο τού Flamingo park διεξάγονται οι σημερινές ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς πρόκειται γιά ιππόδρομο πού έχουμε αρκετές εκπλήξεις.Από τούς αναβάτες πού διεκδικούν το χρυσό μαστίγιο ιππεύει μόνο ο M.Yeni.

   Περισσότερα

  • Προτάσεις κουπονιού 22/06/19

   Προτάσεις κουπονιού 22/06/19

   Ακόμη ένα ενδιαφέρον αλλοδαπό κουπόνι με μεγάλες δυσκολίες στην τελική πρόβλεψη,πού μπορεί να αποφέρει θεαματικές αφίξεις με μεγάλες αποδόσεις.Η Ν.Α εκπροσωπείται από τούς ιπποδρόμους τού SCOTTSVILLE καί τού KENILWORTH,η Αγγλία από το φέστιβαλ τού ASCOT καί τούς ιπποδρόμους τού NEWMARKET καί LINGFIELD

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα KENILWORTH Ν.Α 19/06

   Πρόγραμμα KENILWORTH Ν.Α 19/06

   Στο KENILWORTH διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνει το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Στην συγκέντρωση βασικοί πρωταγωνιστές αναμένεται να είναι οι αναβάτες A Marcus καί R Fourie πού ιππεύουν πολλά άλογα με 1η τύχη,ενώ δεν ιππεύει ο L Tarentaal μετά από άδεια τού γιατρού.(φωτο:R Fourie)

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα KENILWORTH 17/06

   Πρόγραμμα KENILWORTH 17/06

   Ενδιαφέρουσες στοιχηματικά ιπποδρομίες από το KENILWORTH της Ν.Α περιλαμβάνει το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι,με τις περισσότερες να είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα.Αναμένονται θεαματικές αφίξεις πού θα προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις,όπως συμβαίνει άλλωστε καθημερινά στούς ιπποδρόμους της Ν.Α.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 13/06/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 13/06/19

   Στον ιππόδρομο τού VAAL διεξάγονται σήμερα οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον,όπως όλες οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού ''δίνουν''μεγάλες αποδόσεις.Δεν ιππεύουν οι αναβάτες M V'Rensburg & S Khumalo λόγω ιατρικής γνωμάτευσης. 

   Περισσότερα

   Διεθνείς

   • Το διάσημο Ιπποδρόμιο τού Ascot

    Το διάσημο Ιπποδρόμιο τού Ascot

    Tο ιπποδρόμιο του Ascot είναι ένα από τα διασημότερα της Αγγλίας και βρίσκεται στη μικρή ομώνυμη πόλη Άσκοτ, στο Berkshire. Στο εν λόγω ιπποδρόμιο διεξάγονται τόσο επίπεδες κούρσες, όσο και κούρσες με εμπόδια και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν δύο πίστες.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 15/06/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 15/06/19

    Στο TURFFONTEIN διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα.Δεν ιππεύουν οι αναβάτες K Matsunyane (In France) & J Penny ( In Zimbabwe) καί D De Gouveia & R Danielson. 

    Περισσότερα

   • Προτάσεις κουπονιού 14/06/19

    Προτάσεις κουπονιού 14/06/19

    Με ιπποδρομίες από Ν.Α καί Αγγλία συμπληρώθηκε το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Συγκεκριμένα στην Ν.Α διεξάγονται κούρσες στο FAIRVIEW καί στο GREYVILLE,ενώ στην Αγγλία στο YORK και το GOODWOOD.Το Quarte + διεξάγεται στο PARIS-VINCENNES σε κούρσα ATTELE στα 2700 στις 21:15.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 11/06/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 11/06/19

    Στον ιππόδρομο τού VAAL διεξάγονται σήμερα οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας στην πρόβλεψη καί το βέβαιο είναι ότι θα έχουμε θεαματικές αφίξεις πού θα ''συνοδευτούν''από μεγάλες αποδόσεις.Δεν ιππεύουν οι J Mphanya καί C F Dicken.

    Περισσότερα

   • Προτάσεις κουπονιού 08/06/19

    Προτάσεις κουπονιού 08/06/19

    Με 30 ιπποδρομίες συμπληρώθηκε το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι,οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Η Ν.Α έχει την μερίδα τού λέοντος καθώς διεξάγονται κούρσες στούς ιπποδρόμους τού GREYVILLE καί τού KENILWORTH,στην Γαλλία στο MAISONS LAFFITTE και στην Αγγλία στο LINGFIELD.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 07/06/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 07/06/19

    Στο Fairview διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένες στοιχηματικές δυσκολίες καθώς στις περισσότερες κούρσες έχουμε πολλές συμμετοχές,με πολλούς υποψήφιους γιά τη νίκη.Κλειδί της συγκέντρωσης αναμένεται να είναι ο G Cheyne.Δεν ιππεύει μετά από άδεια ιατρού ο W Agrella.

    Περισσότερα

    Βιβλιοθήκη

    • ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

     ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

     Μετά από σχετική έρευνα και αξιολόγηση του τρόπου εισόδου των ίππων στο START κατά τις ιπποδρομίες διαπιστώθηκαν τα παρακάτω:

     1. Οι μισοί και πλέον ίπποι σύμφωνα με την καταχώρηση του αφέτη φαίνονται ότι έχουν από μικρά έως σοβαρά προβλήματα εισόδου, παραμονής και λογικής εκκίνησης στο Start.

     Περισσότερα

    • «Ανακοίνωση Απόφασης Ε. Ι. της 16/6/19 »

     «Ανακοίνωση Απόφασης Ε. Ι. της 16/6/19 »

     Συνήλθε στις 16 Ιουνίου, η Επιτροπή Ιπποδρομιών και αφού έλαβε υπ΄όψιν της το δελτίο Ελλανοδικών της 9/6/2019, εξέτασε τα υφιστάμενα θέματα και έλαβε τις κατωτέρω αποφάσεις:

     1. Κατόπιν υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών η Επιτροπή Ιπποδρομίων

     Περισσότερα

    • Εντυπωσιακές αφίξεις και δύο τζακ ποτ

     Εντυπωσιακές αφίξεις και δύο τζακ ποτ

     Μοναδικό θέαμα, με εντυπωσιακές αφίξεις και αρκετές εκπλήξεις, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου στο Markopoulo Park.Στη σημαντικότερη ιπποδρομία της ημέρας, το Τρόπαιο Επτανήσων, σε μία συναρπαστική κούρσα, η ΑΝΤZΥΣ ΓΚΕΡΛ, πήρε τη νίκη με διαφορά μόλις ενός δέκατου του δευτερολέπτου.

     Περισσότερα

    • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:16/06/19

     ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:16/06/19

     - Εξετάστηκε η ίππευση του αναβάτη Μαστοράκη Κ. με τον ίππο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ. Συγκεκριμένα για τα τελευταία μέτρα της διαδρομής όπου ο αναβάτης εμφανίζεται να χαλαρώνει τις προσπάθειές του ενώ διεκδικούσε την δεύτερη αμειβόμενη θέση την οποία και τελικά έχασε με διαφορά βραχείας κεφαλής.( 18.765,00€ μεταφορά σκορ 6),5.925,00 μεταφορά στο 4πλο.

     Περισσότερα

    • Έξι δυνατές κούρσες που υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα

     Έξι δυνατές κούρσες που υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα

      Στις 18:00 ξεκινά το πρόγραμμα της Κυριακής με ενισχυμένο το παιχνίδι του Γκανιάν

      Και αυτή την Κυριακή όσοι επισκεφθούν το Markopoulo Parkαναμένεται να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν

     Περισσότερα

    • «Ανακοίνωση Απόφασης Ε.Ι. της 9/6/19 »

     «Ανακοίνωση Απόφασης Ε.Ι. της 9/6/19 »

     Συνήλθε στις 9 Ιουνίου, η Επιτροπή Ιπποδρομιών και αφού έλαβε υπ΄όψιν της το δελτίο Ελλανοδικών της 2/6/2019, εξέτασε τα υφιστάμενα θέματα και έλαβε τις κατωτέρω αποφάσεις:

     1. Κατόπιν ακροάσεως του αναβάτη Ι. Ψαραδάκη στις 09.06.2019, εξέτασε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 756/5.6.2019 έφεσή του, με την οποία ζητεί την

     Περισσότερα

     Join the Newsletter

     Sign up for the newsletter

     Κούρσες Ελλάδα

     Δεν υπάρχουν κούρσες σήμερα!