• ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 22/06/18

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 22/06/18

  Μόνο 5 Ελληνικές ιπποδρομίες περιλαμβάνει το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα,πού γιά τις ανάγκες τού σκορ 6 συμπληρώθηκαν με μία κούρσα από το CHANTILLY της Γαλλίας με την οποία ''ανοίγει'' η συγκέντρωση.Όλες οι κούρσες είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα καί αναμένεται και πάλι να έχουμε μεγάλες αποδόσεις.

  Περισσότερα

 • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 15/06/18

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 15/06/18

  Σε 8 πολύ ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι Έλληνες φίλιπποι,οι οποίες αναμένεται να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα και πολύ υψηλές αποδόσεις.Αν και ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα οι περισσότερες αναμετρήσεις,δεν λείπουν καί τα άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν ισχυρή βάση.

  Περισσότερα

 • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ

  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ

  Με λάθος απόφαση οι ελλανοδίκες την Παρασκευή αφαίρεσαν την 1η θέση από το τον νικητή ίππο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ .Ήταν τέτοια η σπουδή τους να βγάλουν το νικητή, ώστε κινήθηκαν αυταπάγγελτα για ένα περιστατικό στιγμιαίας επαφής πού  έγινε όταν το αποτέλεσμα με την κοινή  λογική είχε πλέον κριθεί και ουδεμία 

  Περισσότερα

 • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 08/06/18

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 08/06/18

  Αξιόλογες ποιοτικά ιπποδρομίες περιλαμβάνει το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής,με την κούρσα τού ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΕΤΩΝ να κλέβει την παράσταση.Φυσικά δεν λείπει το στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς οι περισσότερες κούρσες είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα καί μαζί με το θέαμα μπορούν να εμφανιστούν καί μεγάλες αποδόσεις.

  Περισσότερα

 • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 08/06/18

  ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 08/06/18

  Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής,από τις οποίες προέκυψαν 8 πολύ ενδιαφέρουσες στοιχηματικά ιπποδρομίες.Ξεχωρίζει φυσικά η σπουδαία αναμέτρηση τού ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΕΤΩΝ πού θα διεξαχθεί στα 1.575μ με την συμμετοχή 6 ισχυρών ίππων.

  Περισσότερα

 • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 22/06/18
 • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 15/06/18
 • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ
 • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 08/06/18
 • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 08/06/18

Αναζήτηση

Ημερολόγιο

Ιούν. 2018
Δ.Τ.Τ.Π.Π.Σ.Κ.
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ελλάδα

 • ΑΠΟΦΑΣΗ Ε. Ι. ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(IRE)

  ΑΠΟΦΑΣΗ Ε. Ι. ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(IRE)

  Συνήλθε σήμερα 15η Ιουνίου, η Επιτροπή Ιπποδρομιών και αφού έλαβε υπ΄όψιν της τo δελτίo Ελλανοδικών της 8/6/2018, εξέτασε τα υφιστάμενα θέματα και έλαβε τις κατωτέρω αποφάσεις:1. Εξέτασε έφεση του ιδιοκτήτη των «ΣΤ.ΔΕΛΤΑ» κατά του αποτελέσματος της 5ης ιππ/μίας της 8/6/2018 που προέκυψε μετά την αυτεπάγγελτη 

  Περισσότερα

 • Εβδομαδιαία Νέα 12/06/18

  Εβδομαδιαία Νέα 12/06/18

  Ο μεγαλύτερος οίκος δημοπρασιών καθαρόαιμων την Ευρώπης, η Tattersalls στηρίζει και πάλι τις ελληνικές ιπποδρομίες λίγο πριν από την δημοπρασία July HIT sale. Η Tattersalls θα απονείμει τέσσερα εκπτωτικά κουπόνια αξίας 1500 λιρών Αγγλίας στους νικητές τεσσάρων ιπποδρομιών επιλεγμένων από την Tattersalls 

  Περισσότερα

 • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 15/06/18

  ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 15/06/18

  Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής,από τις οποίες προέκυψαν 8 πολύ ενδιαφέρουσες στοιχηματικά ιπποδρομίες.Αυτές θα διεξαχθούν σε 5 διαφορετικές αποστάσεις καί είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα,καθώς λείπουν τα πολύ ισχυρά φαβορί.

  Περισσότερα

 • Μαθαίνοντας τις ιπποδρομίες

  Μαθαίνοντας τις ιπποδρομίες

  Στα τέλη του 17ου με τις αρχές του 18ου αιώνα Άγγλοι ευγενείς στην προσπάθεια τους να κάνουν τα βαριά Βρετανικά ιπποδρομιακά άλογα καλύτερα και ταχύτερα, εισήγαγαν τρεις αραβικούς επιβήτορες, που αναδείχτηκαν στους  «γενάρχες» σχεδόν όλων των καθαρόαιμων που υπάρχουν σήμερα. Πρόκειται για τους Darley Arabian, Godolphin Arabian και Byerley Turk).

  Περισσότερα

 • Απόφαση Επιτροπής Ιπποδρομιών

  Απόφαση Επιτροπής Ιπποδρομιών

  1. Η Επιτροπή με την από 13/4/18 απόφασή της , που εκδόθηκε μετά από αναφορά του προπονητή κoυ Φίλιππου Μπαριάμογλου , είχε συστήσει στα εντεταλμένα όργανα της αφετηρίας και στον εν λόγω προπονητή να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για την επανεκπαίδευση του ίππου ΚΟΥΑΤΡΟ ΜΠΕΛΛΑ(GB) 

  Περισσότερα

  Εξωτερικό

  • Πρόγραμμα SCOTTSVILLE 23/06

   Πρόγραμμα SCOTTSVILLE 23/06

   Όπως κάθε Σάββατο έτσι καί σε αυτό,οι ιπποδρομίες της Ν.Α διεξάγονται σε 2 ιπποδρόμους.Στο πρόγραμμα τού SCOTTSVILLE πού ακολουθεί παρακάτω και αξίζει να ασχοληθούμε με το ACCUMULATOR,καλή βάση μπορούν να αποτελέσουν στην 2η ο TICKET HOLDER καί στην 5η ο ANTONY HOTSPUR.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 17/06/18

   Πρόγραμμα Ν.Α 17/06/18

   Στο SCOTTSVILLE διεξάγονται σήμερα οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Όπως πάντα παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον,καθώς αναμένονται θεαματικές αφίξεις πού θα ''προσφέρουν'' μεγάλες αποδόσεις.Επίσης το κουπόνι περιλαμβάνει και κούρσες από CHANTILLY και LION D'ANGERS.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 08/06/18

   Πρόγραμμα Ν.Α 08/06/18

   Στο FAIRVIEW διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι της Παρασκευής.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον,όπως όλα τα προγράμματα από την συγκεκριμένη χώρα,λόγω των μεγάλων αποδόσεων ακόμη καί αν εμφανιστούν στην άφιξη μερικά από τα μεγάλα φαβορί.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 06/06/18

   Πρόγραμμα Ν.Α 06/06/18

   Στον ιππόδρομο τού SCOTTSVILLE διεξάγονται σήμερα οι κούρσες της Ν.Α.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω της έλλειψης των πολύ δυνατών αλόγων πού να αποτελούν ισχυρή βάση.Το σκορ πλασέ 6 αρχίζει από την 1η,το σκορ πλασέ 7 από την 2η,το σκορ 6 από την 3η καί το σκορ 4 από την 4η.

   Περισσότερα

  • Ζωντανό το όνειρο γιά τον Justify

   Ζωντανό το όνειρο γιά τον Justify

   Καρδιά πρωταθλητή έδειξε ότι διαθέτει ο Justify και φρόντισε να κλείσει τα στόματα όσων είχαν εκφράσει αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο ο θριαμβευτής του Kentucky Derby θα κατάφερνε να επικρατήσει και στο 143o Preakness Stakes για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του Triple Crown (τελευταίο άλογο που το κατάφερε ήταν ο American Pharoah το 2015).

   Περισσότερα

   Διεθνείς

   • Πρόγραμμα KENILWORTH 23/06

    Πρόγραμμα KENILWORTH 23/06

    Tο KENILWORTH είναι το 2ο ιπποδρόμιο πού διεξάγονται κούρσες της Ν.Α και όπως καί στο SCOTTSVILLE παρουσιάζουν καί αυτές υψηλό στοιχηματικό ενδιαφέρον.Η αλήθεια είναι πως στην συγκεκριμένη χώρα αρέσκονται οι Έλληνες φίλιπποι να στοιχηματίζουν ιδιαίτερα,κυρίως λόγω των πολύ υψηλών αποδόσεων.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 12/06/18

    Πρόγραμμα Ν.Α 12/06/18

    Στο VAAL διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον όπως συμβαίνει πάντα από την συγκεκριμένη χώρα αλλά και ιπποδρόμιο καθώς οι αποδόσεις είναι πάντα ιδιαίτερα υψηλές.Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 10/06/18

    Πρόγραμμα Ν.Α 10/06/18

    Στο TURFFONTEIN διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον,όπως συμβαίνει άλλωστε καθημερινά από τα προγράμματα της συγκεκριμένης χώρας.Φυσικά δεν λείπουν τα δυνατά φαβορί πού μπορούν να αποτελέσουν ισχυρή βάση σε όλα τα είδη στοιχήματος.

    Περισσότερα

   • Επιτυχής η χειρουργική επέμβαση στον Wrogemann

    Επιτυχής η χειρουργική επέμβαση στον Wrogemann

    Ο Gunter Wrogemann πέρασε με επιτυχία την χειρουργική επέμβαση του προσώπου του την Τετάρτη το πρωί και τώρα μπορεί να ξεκινήσει τη μακροχρόνια διαδικασία επούλωσης.Η συζυγός του  Sam εξέδωσε το ακόλουθο ανακοινωθέν την Τετάρτη το μεσημέρι:Η χειρουργική επέμβαση τελείωσε. Μπήκε στις 8 το βράδυ 

    Περισσότερα

   • Στην ΜΕΘ ο Gunter Wrogemann

    Στην ΜΕΘ ο Gunter Wrogemann

    Ένας από τούς κορυφαίους αναβάτες της Ν.Α  τραυματίστηκε πολύ άσχημα την Κυριακή. Δυστυχώς, ο Gunter Wrogemann βρίσκεται στη ΜΕΘ και η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη μετά την άσχημη πτώση του στο Turffontein την Κυριακή με την 3ετη φοράδα ANCIENT CODE.Οι ακόλουθες πληροφορίες ελήφθησαν από τη γυναίκα του Σαμ:

    Περισσότερα

   • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ 15/04

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ 15/04

    Κατά την ιπποδροµιακή συνάντηση της Κυριακής η Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεµητέο ποσό € 5.000,00 στο παιχνίδι Σκορ 4 (5η έως 8η) και ελάχιστο διανεµητέο ποσό € 53.976,33 στο παιχνίδι Σκορ 6 (3η έως 8η) πού συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ώστε αξίζει να δοκιμάσουμε την τύχη μας.

    Περισσότερα

    Βιβλιοθήκη

    • Προληπτικές εξετάσεις από τον ΟΠΑΠ

     Προληπτικές εξετάσεις από τον ΟΠΑΠ

     Προληπτικές εξετάσεις για παιδιά και ενήλικες σε όλη την Ελλάδα από τον ΟΠΑΠ και τον οργανισμό Το Χαμόγελο του Παιδιού.Ο ΟΠΑΠ, πιστός στη δέσμευσή του να δημιουργεί ουσιαστική αξία για την ελληνική κοινωνία, αναλαμβάνει μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας. Σε συνεργασία με τον οργανισμό Το Χαμόγελο του Παιδιού, 

     Περισσότερα

    • Απόφαση Επιτροπής Ιπποδρομιών 15/6/18

     Απόφαση Επιτροπής Ιπποδρομιών 15/6/18

     1. Η Επιτροπή μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που εδόθησαν ενώπιον της από τα δύο μέρη και την ειλικρινή έκφραση μεταμέλειας και συγγνώμης εκ μέρους του προπονητή κoυ Παν. Τζαβέλλα και του πρώην προπονητή κου Μαρίνου Σαντοριναίου καθώς και την αποδοχή αυτής εκ μέρους της ιδιοκτήτριας, και συζύγου του προπονητή κου Ι.Νικολόπουλου , κας Ελένης Μπούζτου θεωρεί το δημιουργηθέν θέμα λήξαν

     Περισσότερα

    • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:15/06

     ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:15/06

     Ο ίππος ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου αριστερού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.Ο ίππος ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας.

     Περισσότερα

    • Ένας νικητής στο σκορ 6 πήρε 14.130 ευρώ

     Ένας νικητής στο σκορ 6 πήρε 14.130 ευρώ

     Η σαρωτική επιτυχία τού ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ στο ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΕΤΩΝ και οι άστοχες αποφάσεις των Ελλανοδικών σε αρκετές περιπτώσεις,ξεχώρισαν από την συγκέντρωση της Παρασκευής όπου είχαμε πλούσιο θέαμα αλλά καί μεγάλες αποδόσεις με αποκορύφωμα το μοναδικό σκορ 6 πού απέφερε στο νικητή 14.130 ευρώ!!!!

     Περισσότερα

    • Σήμερα το ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΕΤΩΝ

     Σήμερα το ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΕΤΩΝ

     Μία από τις πιο δυνατές κούρσες της χρονιάς, το Κριτήριο Τριετών, πραγματοποιείται σήμερα στον ιππόδρομο Αθηνών, στο Μαρκόπουλο. Στην ιπποδρομία, που διεξάγεται στα 1.575 μέτρα θα αναμετρηθούν έξι από τους καλύτερους τριετείς ίππους: ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ, ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΜΥΘΟΣ, ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ, ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ και ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ.

     Περισσότερα

    • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:01/06/18

     ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:01/06/18

     Ο ίππος ΕΞΤΡΙΜΛΥ διεγράφη λόγω εμπύρετης λοίμωξης. Ο χρόνος αποχής του θ α εξαρτηθεί από την θεραπεία του ίππου.-Ο ίππος ΤΗΡΑΓΟΥΕΪ διεγράφη λόγω τραυματισμού του αναβάτη Κρητικού Ε. στην 3η ιπποδρομία και μη ευρέσεως άλλου αναβάτη να τον αντικαταστήσει.

     Περισσότερα

     Join the Newsletter

     Sign up for the newsletter

     Κούρσες Ελλάδα

     Δεν υπάρχουν κούρσες σήμερα!