• Πρεμιέρα στο Markopoulo Park με τζακ ποτ

  Πρεμιέρα στο Markopoulo Park με τζακ ποτ

  Η δράση ξεκινά πάλι στο Μarkopoulo Park με έξι συναρπαστικές κούρσες που υπόσχονται δυνατές αναμετρήσεις και αφίξεις που κόβουν την ανάσα. Η 15ηιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18:00. Στις ιπποδρομίες θα παρευρίσκεται και εκπρόσωπος της ΙΤΜ

  Περισσότερα

 • Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 25/08/19

  Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 25/08/19

  Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το 1ο Ελληνικό πρόγραμμα,μετά το κλείσιμο γιά τις διακοπές,όπου προέκυψαν 6 ενδιαφέρουσες στοιχηματικά ιπποδρομίες.Είναι οι πρώτες κούρσες με την εφαρμογή τού rate στην Ελλάδα.Να ευχηθούμε σε όλους να έχουμε καλή σεζόν,πρώτα με υγεία καί μετά με πολλές νίκες.

  Περισσότερα

 • Προτάσεις κουπονιού 10/08/19

  Προτάσεις κουπονιού 10/08/19

  Σε 3 χώρες διεξάγονται οι 28 κούρσες πού περιλαμβάνει το αλλοδαπό κουπόνι,με τη Ν.Α να έχει την μερίδα τού λέοντος καθώς εκπροσωπείται από τούς ιπποδρόμους τού Turffontein καί τού Kenilworth.Στην Γαλλία καί την Deauville περιλαμβάνονται 4 κούρσες,ενώ στην Αγγλία ολόκληρο το πρόγραμμα από το Lingfield.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 04/08/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 04/08/19

  Με 8 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες συμπληρώθηκε το τελευταίο Ελληνικό πρόγραμμα πριν το κλείσιμο γιά τις καλοκαιρινές διακοπές.Κύρια κούρσα της ημέρας η σπουδαία αναμέτρηση τού Κυπ.ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ,αλλά το ενδιαφέρον κορυφώνεται γιά το τζακ ποτ στο σκορ 6 όπου αναμένονται στον κουμπαρά να μαζευτούν πάνω από 60.000 ευρώ.

  Περισσότερα

 • Νέα εποχή– Εφαρμόζεται το RBHS

  Νέα εποχή– Εφαρμόζεται το RBHS

  Η Ιπποδρομίες Α.Ε. και η ομάδα του Racing σε συνεργασία με τον Phil Smith και την Φίλιππο Ένωση της Ελλάδος προχωρούν σε μια από τις μεγαλύτερες δομικές αλλαγές στην ιστορία των ελληνικών ιπποδρομιών! Πρόκειται για την εφαρμογή του νέου συστήματος ισοζυγισμού, γνωστού και ως Rating Based Handicapping

  Περισσότερα

 • Πρεμιέρα στο Markopoulo Park με τζακ ποτ
 • Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 25/08/19
 • Προτάσεις κουπονιού 10/08/19
 • Ελληνικό πρόγραμμα 04/08/19
 • Νέα εποχή– Εφαρμόζεται το RBHS

Αναζήτηση

Ημερολόγιο

Δ.Τ.Τ.Π.Π.Σ.Κ.
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Ελλάδα

 • Η ΙΤΜ δίπλα στους Έλληνες ιδιοκτήτες

  Η ΙΤΜ δίπλα στους Έλληνες ιδιοκτήτες

  Η Irish Thoroughbred Marketing είναι ήδη γνωστή στην Ελλάδα και στους Έλληνες ιδιοκτήτες και προπονητές από την διαρκή υποστήριξη που παρέχει σε όλους όσους αγοράζουν ίππους από την Ιρλανδία και από την σταθερή παρουσία των στελεχών της στο Μαρκόπουλο με εκπτωτικά κουπόνια και σειρά

  Περισσότερα

 • Ο ΝΕΪΣΑΝ κατέκτησε το Κύπ. Ακροπόλεως

  Ο ΝΕΪΣΑΝ κατέκτησε το Κύπ. Ακροπόλεως

  Οκτώ συναρπαστικές ιπποδρομίες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν το MarkopouloParkτην Κυριακή 4 Αυγούστου 2019. Toθέαμα ήταν εντυπωσιακό στην τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση πριν από τις διακοπές του Αυγούστου. Πολλές κούρσες κρίθηκαν στα τελευταία μέτρα, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις.

  Περισσότερα

 • Αφαίρεση της άδειας αναβάτη Π. Κεράτσα

  Αφαίρεση της άδειας αναβάτη Π. Κεράτσα

  Η Επιτροπή Ιπποδρομιών, κατόπιν παραπομπής σε αυτήν από τους κκ. Ελλανοδίκες προς περαιτέρω κρίση της υπόθεσης σχετικά με την φερόμενη διάπραξη από τον αναβάτη Π. Κεράτσα του πειθαρχικού παραπτώματος του άρθρου 2 παράγραφος 7 του ποινολογίου του Κώδικα Ιπποδρομιών (ανεπαρκής ίππευση με

  Περισσότερα

 • «Ανακοίνωση Απόφασης Ε. Ι. της 28/7/2019»

  «Ανακοίνωση Απόφασης Ε. Ι. της 28/7/2019»

  Συνήλθε στις 28 Ιουλίου, η Επιτροπή Ιπποδρομιών και αφού έλαβε υπ΄όψιν της το δελτίο Ελλανοδικών της 21/7/2019, εξέτασε τα υφιστάμενα θέματα και έλαβε τις κατωτέρω αποφάσεις:

  1. Κατόπιν ακροάσεως του αναβάτη Π. Δημητσάνη στις 28.07.2019, εξέτασε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1106/23.07.2019 έφεσή του, με την οποία ζητεί την μετατροπή

  Περισσότερα

 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:21/07/19

  ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:21/07/19

  Ως εκ τούτου οι Ελλανοδίκες κρίνουν την ίππευση του ως επιλήψιμη και ανεπαρκή, καθώς ο αναβάτης παραβίασε το άρθρο 2 παράγραφος 7 του ποινολογίου του Κ.Ι. γεγονός που είχε ως συνέπεια την αλλοίωση του αποτελέσματος και του επιβάλλουν ποινή αποκλεισμού είκοσι (20) ιπποδρομιακών ημερών, πρόστιμο 900 ευρώ και τον παραπέμπουν στην Επιτροπή Ιπποδρομιών.

  Περισσότερα

  Εξωτερικό

  • Πρόγραμμα Ν.Α 23/08/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 23/08/19

   Στο Fairview διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α,οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα,ενώ δεν λείπουν καί τα άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν ισχυρή βάση.Πρωταγωνιστές της ημέρας αναμένονται οι αναβάτες R Fourie καί G Cheyne.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 20/08/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 20/08/19

   Στο Turffontein διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο κουπόνι καί οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Οι περισσότεροι όμιλοι είναι ολιγομελής καί ευνοούν τούς φιλίππους πού θέλουν να στοιχηματίσουν στα πολύπλοκα παιχνίδια.Δεν ιππεύει ο αναβάτης M V'Rensburg.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 07/08/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 07/08/19

   Στο Scottsville διεξάγονται οι σημερινές ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο κουπόνι.Παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον καί αναμένουμε θεαματικές αφίξεις με μεγάλες αποδόσεις.Δεν ιππεύουν μετά από άδεια ιατρού οι αναβάτες S Brown καί R Simons καί παρακάτω μπορείτε να δείτε τούς αντικαταστάτες τους.

   Περισσότερα

  • Συνεχίζεται η Διεθνής Παρουσία της Ελλάδας

   Συνεχίζεται η Διεθνής Παρουσία της Ελλάδας

   Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΙΠΠΟΔΡΟΜΊΕΣ Α.Ε. ήταν καλεσμένη της ITM (Irish Thoroughbred Marketing) στην διεθνή ιπποδρομιακή συγκέντρωση που διεξήχθη στις 25 Ιουλίου στο Leopardstown. Την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. εκπροσώπησε ο Racing Manager της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, ο οποίος είχε την

   Περισσότερα

  • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 4/8/19

   ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 4/8/19

   Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες προέκυψαν 8 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες με ποιοτική αιχμή τού προγράμματος το κυπ.ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ.Φυσικά όλοι οι φίλιπποι ενδιαφέρονται περισσότερα από όλα γιά το τζακ ποτ στο σκορ 6,πού μπορεί να ξεπεράσει τις 60.000 ευρώ.

   Περισσότερα

   Διεθνείς

   • Πραγματοποιήθηκε το 1ο σεμινάριο στην Ιρλανδία

    Πραγματοποιήθηκε το 1ο σεμινάριο στην Ιρλανδία

    Η EMHF (Μεσογειακή και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ιπποδρομιακών Αρχών) διοργάνωσε την Παρασκευή 16 Αυγούστου στα Γραφεία της HRI (Horse Racing Ireland) στο Curragh, σεμινάριο που αφορούσε στην κατάρτιση του προγράμματος ιπποδρομιών. Το εγχείρημα είχε αξιοπρόσεκτη επιτυχία,

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 19/08/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 19/08/19

    Στο Flamingo διεξάγονται οι σημερινές ιπποδρομίες της Ν.Α,οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας όσον αφορά την τελική πρόβλεψη καί το βέβαιο είναι ότι θα ''εμφανιστούν'' μεγάλες αποδόσεις.Πάντως δεν λείπουν καί τα άλογα πού μπορούν χωρίς ατυχίες να δικαιολογήσουν νικηφόρα τον τίτλο τού φαβορί.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Vaal Ν.Α 8/9/19

    Πρόγραμμα Vaal Ν.Α 8/9/19

    Ενδιαφέρουσες στοιχηματικά ιπποδρομίες από το Vaal περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι,με τις περισσότερες αναμετρήσεις να είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα χωρίς να λείπουν όμως τα άλογα πού υπερέχουν καί μπορούν να επικρατήσουν.Δεν ιππεύουν οι αναβάτες C Storey,R Simons & C. C T Ndlovu.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 06/08/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 06/08/19

    Στο Vaal διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο κουπόνι.Παρουσιάζουν δυσκολίες γιά την τελική πρόβλεψη και αναμένονται εκπλήξεις με μεγάλες αποδόσεις.Στην σημερινή συγκέντρωση δεν ιππεύει ο αναβάτης R Simons καί παρακάτω μπορείτε να δείτε τούς αντικαταστάτες του αλλά καί τις διαγραφές.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 05/08/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 05/08/19

    Στο Fairview διεξάγονται οι σημερινές ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Οι περισσότερες από αυτές είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα,αλλά δεν λείπουν καί τα άλογα πού υπερέχουν καί μπορούν εύκολα η δύσκολα να επιβεβαιώσουν νικηφόρα τον τίτλο τού φαβορί.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 04/08/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 04/08/19

    Στο SCOTTSVILLE διεξάγονται οι ιποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι καί παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Χαρακτηρηστικό είναι ότι η 10η κούρσα τού προγράμματος θα διεξαχθεί μετά την 4η κούρσα καί ιππεύουν αναβάτες από το Qatar,sto Qatar cup.

    Περισσότερα

    Βιβλιοθήκη

    • Ίπποι προς πώληση

     Ίπποι προς πώληση

      Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ ενημερώνει πως διατίθενται προς πώληση οι παρακάτω ίπποι: • Drumnadrochit (GB) - Ορφνός εκτομίας 3 ετών, από τον Coach House (IRE)και την Blissamore (GB) • Saucy Lass (GB) - Άτρεχτη φοράδα 2 ετών, από τον Equiano (FR) και την Siryena (GB) • Euro No More (IRE) -

     Περισσότερα

    • Πρόγραμμα Ν.Α 18/08/19

     Πρόγραμμα Ν.Α 18/08/19

     Στο Greyville διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Οι περισσότερες αναμετρήσεις έχουν σχετικά μικρό αριθμό συμμετοχών,κάτι πού διευκολύνει τούς φιλίππους να ασχοληθούν με τα πολύπλοκα παιχνίδια πού προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις πού είναι και το ζητούμενο. 

     Περισσότερα

    • Δελτία Ελλανοδικών 04/08/19

     Δελτία Ελλανοδικών 04/08/19

     Η εξαιρετική απόδοση των 4.585 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 καί το τζακ ποτ στο 4πλο της τελευταίας ιπποδρομίας όπου μεταφέρονται 5.870 ευρώ στο άνοιγμα των ιπποδρομιών στις 25/8 ήταν τα κυριότερα γεγονότα της χθεσινής ημέρας,όπου αγωνιστικά ξεχώρισε η επικράτηση τού ισχυρού ΝΕΪΣΑΝ στο κυπ.ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ

     Περισσότερα

    • Δυνατές κούρσες και τζακ ποτ

     Δυνατές κούρσες και τζακ ποτ

     Η έβδομη ιπποδρομία, το Κύπελλο Ακροπόλεως, κεντρίζει το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Κυριακής (18:00)

     Η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park, πριν από τις διακοπές του Αυγούστου, υπόσχεται πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

     Περισσότερα

    • «Αλλαγές ιδιοκτησίας ίππων»

     «Αλλαγές ιδιοκτησίας ίππων»

     1. Το μισό (50%) του ίππου ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(IRE) αγοράστηκε από τον κ. Παν Θεολόγου στις 23/7/19 και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τα χρώματα του κ. Κων Μαργαρίτη.
     2. Το μισό (50%) του ίππου ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(GB) αγοράστηκε από τον κ. Πέτρο Τερζακόπουλο στις 25/7/19 και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τα χρώματα

     Περισσότερα

    • Μεγάλα κέρδη και τζακ ποτ στο Σκορ 6

     Μεγάλα κέρδη και τζακ ποτ στο Σκορ 6

      Η ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ κατέκτησε το Τρόπαιο Αιγαίου στην τέταρτη ιπποδρομία:Επτά εντυπωσιακές κούρσες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 το MarkopouloPark. Το θέαμα ήταν συναρπαστικό, με πολλές από τις αναμετρήσεις να κρίνονται στα τελευταία μέτρα. Στις εξέδρες βρέθηκε πολύς κόσμος

     Περισσότερα

     Join the Newsletter

     Sign up for the newsletter

     Κούρσες Ελλάδα

     Δεν υπάρχουν κούρσες σήμερα!