• ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:16/06/19

  ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:16/06/19

  - Εξετάστηκε η ίππευση του αναβάτη Μαστοράκη Κ. με τον ίππο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ. Συγκεκριμένα για τα τελευταία μέτρα της διαδρομής όπου ο αναβάτης εμφανίζεται να χαλαρώνει τις προσπάθειές του ενώ διεκδικούσε την δεύτερη αμειβόμενη θέση την οποία και τελικά έχασε με διαφορά βραχείας κεφαλής.( 18.765,00€ μεταφορά σκορ 6),5.925,00 μεταφορά στο 4πλο.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 16/06/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 16/06/19

  6 Ελληνικές ιπποδρομίες συμπληρώθηκαν γιά το πρόγραμμα της Κυριακής καί όλες είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα.Οι συμμετέχοντες ανάλογα με την σύνθεση διαδρομής,την αναβάσή τους αλλά καί πιθανόν ατυχίες,ευελπιστούν να διεκδικήσουν τη νίκη καί να προσφέρουν καλό θέαμα αλλά καί υψηλές αποδόσεις.

  Περισσότερα

 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:09/06/19

  ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:09/06/19

  Τα 3 τυχερά δελτία στο σκορ 6 με τα οποία ο κάθε φίλιππος κέρδισε 5.370 ευρώ καί η νίκη τού σπουδαίου ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ στο κυπ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ξεχώρισαν από την χθεσινή Ελληνική συγκέντρωση- Στον ίππο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας μήνας. 

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 09/06/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 09/06/19

  Με 7 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες συμπληρώθηκε το Ελληνικό πρόγραμμα,όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση τού κυπ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Όλες οι κούρσες παρουσιάζουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας καί πολλά θα εξαρτηθούν από την σύνθεση διαδρομής.Οι μεγάλες αποδόσεις πιθανότατα θα κάνουν καί πάλι την εμφάνισή τους.

  Περισσότερα

 • ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

  ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

  Συνήλθε στις 2 Ιουνίου, η Επιτροπή Ιπποδρομιών και αφού έλαβε υπ΄όψιν της τα δελτία Ελλανοδικών της 19/5& 26/5/2019, εξέτασε τα υφιστάμενα θέματα και έλαβε τις κατωτέρω αποφάσεις:

  1. Κλήθηκε ο βοηθός προπονητής κος Ντίνος Γεωργίου στην συνεδρίαση της Επιτροπής στις 26/05/2019 για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την επιβληθείσα

  Περισσότερα

 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:16/06/19
 • Ελληνικό πρόγραμμα 16/06/19
 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:09/06/19
 • Ελληνικό πρόγραμμα 09/06/19
 • ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

Αναζήτηση

Ημερολόγιο

Ιούν. 2019
Δ.Τ.Τ.Π.Π.Σ.Κ.
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ελλάδα

 • Εντυπωσιακές αφίξεις και δύο τζακ ποτ

  Εντυπωσιακές αφίξεις και δύο τζακ ποτ

  Μοναδικό θέαμα, με εντυπωσιακές αφίξεις και αρκετές εκπλήξεις, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου στο Markopoulo Park.Στη σημαντικότερη ιπποδρομία της ημέρας, το Τρόπαιο Επτανήσων, σε μία συναρπαστική κούρσα, η ΑΝΤZΥΣ ΓΚΕΡΛ, πήρε τη νίκη με διαφορά μόλις ενός δέκατου του δευτερολέπτου.

  Περισσότερα

 • Δυνατές βάσεις ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ καί ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ

  Δυνατές βάσεις ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ καί ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ

  Μπορεί να περιλαμβάνει μόνο 6 ιπποδρομίες το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα,εντούτοις παρουσιάζουν αξιόλογο ενδιαφέρον καθώς οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ανοιχτές.Δυνατή βάση θα μπορούσαν να αποτελέσουν ο κορυφαίος ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ πού στοχέυει στην 10η νίκη του

  Περισσότερα

 • Koύρσες που έκοβαν την ανάσα και ρεκόρ πίστας

  Koύρσες που έκοβαν την ανάσα και ρεκόρ πίστας

  Ο Κόραλ Τζεμ με εκπληκτικό φίνις κατέκτησε το Κύπελλο Θεσσαλονίκης

  Μοναδικές εμπειρίες έζησαν όσοι επισκέφθηκαν το MarkopouloParkτην Κυριακή 9 Ιουνίου. Απόλαυσαν συναρπαστικές κούρσες με εντυπωσιακές αφίξεις και ρεκόρ πίστας στην απόσταση των 1.100 μέτρων.

  Περισσότερα

 • ΔΙΑΘΕΣΗ ΙΠΠΩΝ

  ΔΙΑΘΕΣΗ ΙΠΠΩΝ

  Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. ανακοινώνει τη διαδικασία πώλησης ίππων που έχουν εισαχθεί από το εξωτερικό. Πέντε (5) από αυτούς τους ίππους θα διατεθούν στους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες την Κυριακή 9 Ιουνίου στις τιμές που περιγράφονται κατωτέρω. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά του ίδιου ίππου

  Περισσότερα

 • Δρόμος η πεμπτουσία των αγωνισμάτων

  Δρόμος η πεμπτουσία των αγωνισμάτων

  Αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θεωρούνται η πεμπτουσία των αθλητικών διοργανώσεων, τότε ο Δρόμος αποτελεί τη πεμπτουσία των αγωνισμάτων. Θεωρείται δε πως το αγώνισμα του δρόμου αποτελεί το αρχαιότερο και σημαντικότερο αγώνισμα και όπως είναι φυσικό έχει δεχθεί αρκετές φάσεις

  Περισσότερα

  Εξωτερικό

  • Πρόγραμμα KENILWORTH 17/06

   Πρόγραμμα KENILWORTH 17/06

   Ενδιαφέρουσες στοιχηματικά ιπποδρομίες από το KENILWORTH της Ν.Α περιλαμβάνει το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι,με τις περισσότερες να είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα.Αναμένονται θεαματικές αφίξεις πού θα προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις,όπως συμβαίνει άλλωστε καθημερινά στούς ιπποδρόμους της Ν.Α.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 13/06/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 13/06/19

   Στον ιππόδρομο τού VAAL διεξάγονται σήμερα οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον,όπως όλες οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού ''δίνουν''μεγάλες αποδόσεις.Δεν ιππεύουν οι αναβάτες M V'Rensburg & S Khumalo λόγω ιατρικής γνωμάτευσης. 

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 06/06/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 06/06/19

   Στο VAAL διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα καί αναμένουμε μεγάλες αποδόσεις.Στην συγκέντρωση δεν ιππεύουν οι D de Gouveia & C Dicken καί μπορείτε να δείτε τούς αντικαταστάτες τους.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 04/06/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 04/06/19

   Στο VAAL διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον και αναμένεται γιά μία ακόμη φορά να έχουμε μεγάλες αποδόσεις.Δεν ιππεύουν οι αναβάτες R Simons καί J Barnes,ενώ ο Nathan Klink συμπλήρωσε 40 νίκες καί δικαιούται χάρη 1.5Kg.

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 03/06/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 03/06/19

   Στο Kimberley και στον ιππόδρομο τού Flamingo Park διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν μεγάλη δυσκολία στην τελική πρόβλεψη καί το βέβαιο είναι ότι θα δούμε θεαματικές αφίξεις,οι οποίες θα συνοδευτούν από μεγάλες αποδόσεις

   Περισσότερα

   Διεθνείς

   • Το διάσημο Ιπποδρόμιο τού Ascot

    Το διάσημο Ιπποδρόμιο τού Ascot

    Tο ιπποδρόμιο του Ascot είναι ένα από τα διασημότερα της Αγγλίας και βρίσκεται στη μικρή ομώνυμη πόλη Άσκοτ, στο Berkshire. Στο εν λόγω ιπποδρόμιο διεξάγονται τόσο επίπεδες κούρσες, όσο και κούρσες με εμπόδια και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν δύο πίστες.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 15/06/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 15/06/19

    Στο TURFFONTEIN διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα.Δεν ιππεύουν οι αναβάτες K Matsunyane (In France) & J Penny ( In Zimbabwe) καί D De Gouveia & R Danielson. 

    Περισσότερα

   • Προτάσεις κουπονιού 14/06/19

    Προτάσεις κουπονιού 14/06/19

    Με ιπποδρομίες από Ν.Α καί Αγγλία συμπληρώθηκε το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Συγκεκριμένα στην Ν.Α διεξάγονται κούρσες στο FAIRVIEW καί στο GREYVILLE,ενώ στην Αγγλία στο YORK και το GOODWOOD.Το Quarte + διεξάγεται στο PARIS-VINCENNES σε κούρσα ATTELE στα 2700 στις 21:15.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 11/06/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 11/06/19

    Στον ιππόδρομο τού VAAL διεξάγονται σήμερα οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας στην πρόβλεψη καί το βέβαιο είναι ότι θα έχουμε θεαματικές αφίξεις πού θα ''συνοδευτούν''από μεγάλες αποδόσεις.Δεν ιππεύουν οι J Mphanya καί C F Dicken.

    Περισσότερα

   • Προτάσεις κουπονιού 08/06/19

    Προτάσεις κουπονιού 08/06/19

    Με 30 ιπποδρομίες συμπληρώθηκε το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι,οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Η Ν.Α έχει την μερίδα τού λέοντος καθώς διεξάγονται κούρσες στούς ιπποδρόμους τού GREYVILLE καί τού KENILWORTH,στην Γαλλία στο MAISONS LAFFITTE και στην Αγγλία στο LINGFIELD.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 07/06/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 07/06/19

    Στο Fairview διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένες στοιχηματικές δυσκολίες καθώς στις περισσότερες κούρσες έχουμε πολλές συμμετοχές,με πολλούς υποψήφιους γιά τη νίκη.Κλειδί της συγκέντρωσης αναμένεται να είναι ο G Cheyne.Δεν ιππεύει μετά από άδεια ιατρού ο W Agrella.

    Περισσότερα

    Βιβλιοθήκη

    • Έξι δυνατές κούρσες που υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα

     Έξι δυνατές κούρσες που υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα

      Στις 18:00 ξεκινά το πρόγραμμα της Κυριακής με ενισχυμένο το παιχνίδι του Γκανιάν

      Και αυτή την Κυριακή όσοι επισκεφθούν το Markopoulo Parkαναμένεται να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν

     Περισσότερα

    • «Ανακοίνωση Απόφασης Ε.Ι. της 9/6/19 »

     «Ανακοίνωση Απόφασης Ε.Ι. της 9/6/19 »

     Συνήλθε στις 9 Ιουνίου, η Επιτροπή Ιπποδρομιών και αφού έλαβε υπ΄όψιν της το δελτίο Ελλανοδικών της 2/6/2019, εξέτασε τα υφιστάμενα θέματα και έλαβε τις κατωτέρω αποφάσεις:

     1. Κατόπιν ακροάσεως του αναβάτη Ι. Ψαραδάκη στις 09.06.2019, εξέτασε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 756/5.6.2019 έφεσή του, με την οποία ζητεί την

     Περισσότερα

    • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 16/06/19

     ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 16/06/19

     Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής από τις οποίες προέκυψαν 6 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Ολες οι κούρσες έχουν επαρκή αριθμό συμμετοχών γιά τα πολύπλοκα παιχνίδια.Ξεχωρίζει η κούρσα 3+ΒΗΕ στα 1.800μ με την συμμετοχή 5 πολύ ισχυρών δρομώνων ίππων.(ΦΩΤΟ:ΜΑΥΡΟΣ ΥΑΚΙΝΘΟΣ- ΔΑΛΑΡΗΣ)

     Περισσότερα

    • Το θέαμα ξεκινά στις 18:00 την Κυριακή

     Το θέαμα ξεκινά στις 18:00 την Κυριακή

     Από αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου και κάθε Κυριακή η δράση στο Markopoulo Park ξεκινά στις 18:00. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά ιπποδρομίες, που υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα, με ίππους που εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Markopoulo Park, αλλά και πολλούς από τους καλύτερους καθαρόαιμους.

     Περισσότερα

    • Markopoulo Park: Μοναδικό θέαμα με εντυπωσιακά photo finish

     Markopoulo Park: Μοναδικό θέαμα με εντυπωσιακά photo finish

       Ρεκόρ νικητών στο Σκορ-6 στην πρώτη συγκέντρωση του καλοκαιριού

     Συναρπαστικό θέαμα, με κούρσες που … έκοβαν την ανάσα και κρίθηκαν στο photofinish, απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν την πρώτη

     Περισσότερα

    • Ξεχωρίζει το Τρόπαιο Ιουνίου

     Ξεχωρίζει το Τρόπαιο Ιουνίου

     Πλούσιο θέαμα και πολλές δραστηριότητες περιμένουν όσους επισκεφτούν αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου το Markopoulo Park. Το πρόγραμμα των ιπποδρομιών περιλαμβάνει επτά αμφίρροπες κούρσες, που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και συναρπαστικές αφίξεις.Το ενδιαφέρον των φιλίππων αναμένεται να επικεντρωθεί

     Περισσότερα

     Join the Newsletter

     Sign up for the newsletter

     Κούρσες Ελλάδα

     Δεν υπάρχουν κούρσες σήμερα!