• Ελληνικό πρόγραμμα 17/11/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 17/11/19

  Ένα από τα καλύτερα προγράμματα των τελευταίων ετών είναι αυτό της Κυριακής,στο οποίο θα διεξαχθούν μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα 9!! ιπποδρομίες με ποιοτική αιχμή την σπουδαία αναμέτρηση τού ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ στα 1.200μ.Όλες οι ιπποδρομίες είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα.

  Περισσότερα

 • Ανακοίνωση Ε.Ι της 13/11/19

  Ανακοίνωση Ε.Ι της 13/11/19

  Η Ε.Ι με ανακοινωσή της ενημερώνει την ιπποδρομιακή κοινότητα ότι από 1/1/20 θα τεθεί σε εφαρμογή το νέο σύστημα γιά την είσοδο των ίππων στο μηχάνημα αφετηρίας(σταρτ),όπως αυτό εξειδικεύθηκε στην από 21/6/19 ανακοίνωση τού Δ.Σ της  Φ.Ε.Ε.Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση.

  Περισσότερα

 • Ισοζυγισμός 17/11/19

  Ισοζυγισμός 17/11/19

  Η αισιοδοξία των ηγετικών στελεχών τού ΟΠΑΠ,της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε αλλά καί όλων των επαγγελματιών και επενδυτών τού χώρου μεταφράζεται σε γεμάτα προγράμματα με στοιχηματικό ενδιαφέρον αλλά και απο πλευράς θεάματος.9 ιπποδρομίες την Κυριακή με ποιοτική αιχμή το ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 10/11/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 10/11/19

  Με 6 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες συμπληρώθηκε το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες ξεχωρίζει η δυναμική αναμέτρηση τού ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.Στο πρόγραμμα θα διεξαχθούν 3 σκορ.Το σκορ 3 πού περιλαμβάνει τις 3 πρώτες ιπποδρομίες,το σκορ 6 σε όλες καί το σκορ 4 από την 3η έως και την 6η.

  Περισσότερα

 • Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 10/11/19

  Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 10/11/19

  Πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες προέκυψαν 7 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Αν και στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται κάποια κλασική ιπποδρομία,εντούτοις οι ανοιχτές διαδρομές καί η εναλλαγή αποστάσεων θα κρατείσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 17/11/19
 • Ανακοίνωση Ε.Ι της 13/11/19
 • Ισοζυγισμός 17/11/19
 • Ελληνικό πρόγραμμα 10/11/19
 • Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 10/11/19

Αναζήτηση

Ημερολόγιο

Νοέμ. 2019
Δ.Τ.Τ.Π.Π.Σ.Κ.
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ελλάδα

 • ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΥ

  ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΥ

  Οι ίπποι 4 ετών και άνω χωρίς νίκη, οι οποίοι δεν έχουν επίσημο rating , θα δικαιούνται να συμμετάσχουν στις ιπποδρομίες Rating Handicap, εφόσον δεν το αποκλείουν οι όροι της ιπποδρομίας. Οι ίπποι που έχουν ανεπίσημη βαθμολογία, θα διαγωνίζονται στην βαθμίδα που το επιτρέπει η βαθμολογία αυτή.

  Περισσότερα

 • «Αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης ίππων»

  «Αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης ίππων»

  1. Το μισό (50%) του ίππου ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ(IRE) αγοράστηκε από τον ιδιόκτητη των «G.K.L.D. STABLES» στις 5/11/19, και θα διαγωνίζεται με τα χρώματα του που είναι τα εξής: Κίτρινη, δύο ταινίες γαλάζιες , μανίκια κίτρινα με γαλάζιες ραφές, πηλίκιο κίτρινο, γαλάζιο ανα τέταρτα.

  Περισσότερα

 • Τα βλέμματα στο κύπελλο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΡΗΖ

  Τα βλέμματα στο κύπελλο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΡΗΖ

  Το κύπελλο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΡΗΖ στην πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Νοεμβρίου στο Markopoulo Park 

   Τρία ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν αυξάνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον:Η 6η ιπποδρομία και το Κύπελλο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΡΗΖ,

  Περισσότερα

 • Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 3/11/19

  Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 3/11/19

  Πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες προέκυψαν 8 γεμάτες και ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα ιπποδρομίες.Αισιοδοξία επικρατεί σε όλους τούς εμπλεκόμενους με τις ιπποδρομίες και αυτό φαίνεται καθαρά από τις 19 αγορές σστην 1η ημέρα της δημοπρασίας.

  Περισσότερα

 • Κεφάλι και τέρμα η ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ (IRE)

  Κεφάλι και τέρμα η ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ (IRE)

  Σε 6 ανοιχτές ιπποδρομίες θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι φίλιπποι,με τα ισχυρά άλογα να ξεχωρίζουν πολύ δύσκολα.Θεωρούμε όμως ότι ένα προβάδισμα θα πρέπει να δοθεί στην ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ (IRE) πού φρεσκαρίστηκε γιά ένα μήνα καί επιστρέφει έχοντας ικανοποιήσει στο νεώτερο στάδιο

  Περισσότερα

  Εξωτερικό

  • Δελτία ελλανοδικών 10/11/19

   Δελτία ελλανοδικών 10/11/19

   -Στον ίππο ΦΕΙΔΙΑΣ διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.-Ο ίππος ΦΟΞ ΧΑΠΠΥ ρινορράγισε-Ο ίππος ΜΟΥΝΕΕΜΠ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.Στον ίππο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου αριστερού άκρου. 

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 06/11/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 06/11/19

   Στο Greyville διεξάγονται οι σημερινές ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον και αναμένουμε θεαματικές αφίξεις σε ένα ιππόδρομο πού είναι από τους αγαπημένους των φιλίππων.Τις διαγραφές αλλά και τις προτάσεις μας μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

   Περισσότερα

  • Ενέργειες υποστήριξης για αγορές ίππων

   Ενέργειες υποστήριξης για αγορές ίππων

   Με σκοπό τη συνεχόμενη προσπάθεια για αναζωογόνηση του ιππικού δυναμικού στην Ελλάδα, ενημερώνουμε ότι στις επερχόμενες δημοπρασίες η Εταιρεία θα συνεχίσει τις παρακάτω ενέργειες υποστήριξης όσων ιδιοκτητών/προπονητών ενδιαφερθούν να προβούν σε αγορές ίππων έως και (3) ετών:

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 23/10/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 23/10/19

   Στο Greyville διεξάγονται οι σημερινές ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και αναμένουμε θεαματικές αφίξεις με μεγάλες αποδόσεις.Τις λίγες διαγραφές αλλά και τις προτάσεις μας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

   Περισσότερα

  • Οι αναβάτες του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ

   Οι αναβάτες του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ

   Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για την κούρσα της χρονιάς. Αύριο θα πραγματοποιηθεί στο Markopoulo Park, το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, το οποίο θα αναδείξει τον κορυφαίο ίππο του 2019. Οι  επτά ελληνικές ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 13:00. Το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ είναι η 6η κούρσα του προγράμματος.

   Περισσότερα

   Διεθνείς

   • 130 νικητές στο ΣΚΟΡ 6

    130 νικητές στο ΣΚΟΡ 6

    Ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ κέρδισε το Έπαθλο Ιφιγένειας

    Υψηλό θέαμα και έξι συναρπαστικές κούρσες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκέφτηκαν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Markopoulo Park

    Περισσότερα

   • Το Τρόπαιο Νοεμβρίου δεσπόζει

    Το Τρόπαιο Νοεμβρίου δεσπόζει

    Τρία ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν ανεβάζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον

    Η 6η ιπποδρομία, το Τρόπαιο Νοεμβρίου, ξεχωρίζει στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019, στο MarkopouloPark. Σε αυτή τη δυνατή

    Περισσότερα

   • Αγορές-ρεκόρ 68 καθαρόαιμων ίππων

    Αγορές-ρεκόρ 68 καθαρόαιμων ίππων

     Αγορές-ρεκόρ 68 καθαρόαιμων ίππων από Έλληνες επενδυτές στη δημοπρασία του οίκου Τattersalls – Διεύρυνση της βάσης ιδιοκτητών και ενίσχυση του ιππικού πληθυσμού στο Markopoulo Park

    Περισσότερα

   • Δελτία ελλανοδικών 03/11/19

    Δελτία ελλανοδικών 03/11/19

    -Ο ίππος ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκαν βλέννες στην τραχεία.-Ο ίππος ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας.-Ο ίππος ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΛΕΡ ρινορράγησε. Αποχή ένας (1) μήνας.

    Περισσότερα

   • 10.000 θεατές στη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών

    10.000 θεατές στη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών

    · Περισσότεροι από 10.000 θεατές στη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών, στο Markopoulo Park

    · Για πρώτη φορά στην ιστορία, ίππος συνιδιοκτησίας κατακτά το Ελληνικό Ντέρμπι

    · Γαστρονομικές εκπλήξεις και πολλές δραστηριότητες για παιδιά

    Περισσότερα

   • Η μεγάλη ώρα γιά το 73ο Ελληνικό ΝΤΕΡΜΠΙ έφτασε

    Η μεγάλη ώρα γιά το 73ο Ελληνικό ΝΤΕΡΜΠΙ έφτασε

    Η μεγάλη ώρα γιά το 73ο Ελληνικό ΝΤΕΡΜΠΙ έφτασε.Την Κυριακή 20/10/19 9 εκλεκτοί 3ετείς θα διεκδικήσουν την κορυφαία κούρσα της χρονιάς διεκδικώντας 40.000 ευρώ,αλλά καί να γράψουν με χρυσά γράμματα το ονομά τους στην ιστορία των Ελληνικών ιπποδρομιών.Πάμε να δούμε τούς πρωταγωνιστές των προηγούμενων 72 ΝΤΕΡΜΠΙ

    Περισσότερα

    Βιβλιοθήκη

    • Μοναδικό θέαμα με το Κύπελλο Κενταύρων

     Μοναδικό θέαμα με το Κύπελλο Κενταύρων

     Markopoulo Park: Μοναδικό θέαμα με το Κύπελλο Κενταύρων και συναρπαστική δράση με τα ΕΚΟ Racing Dirt Games

     ·        Τέσσερα ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν

     Δυνατές ιπποδρομικές συγκινήσεις, που υπόσχονται πλούσιο θέαμα και εκρηκτική δράση από τα ΕΚΟ Racing Dirt Games,

     Περισσότερα

    • Σε πλήρη ετοιμότητα ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ (GB)

     Σε πλήρη ετοιμότητα ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ (GB)

     Σε 6 Ελληνικές ιπποδρομίες θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι φίλιπποι,οι οποίες είναι πολύ ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και δύσκολα ξεχωρίζουν τα δυνατά άλογα.Θεωρούμε όμως ότι ένα σχετικό προβάδισμα δικαιούται ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ (GB) ο οποίος είναι πλέον πανέτοιμος μετά την κούρσα

     Περισσότερα

    • Οκτώ κούρσες μοίρασαν μεγάλα κέρδη

     Οκτώ κούρσες μοίρασαν μεγάλα κέρδη

     Ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ κατέκτησε το κύπελλο Ουίλλιαμ Ρηζ

     Υψηλό θέαμα, δράση και οκτώ συναρπαστικές κούρσες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Την παράσταση έκλεψε

     Περισσότερα

    • Στην Αθήνα και Νίκαια, κέρδισαν από 8.512 ευρώ.

     Στην Αθήνα και Νίκαια, κέρδισαν από 8.512 ευρώ.

     Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Markopoulo Park. Όσοι επισκέφτηκαν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου απόλαυσαν έξι αμφίρροπες κούρσες, που μοίρασαν μεγάλα κέρδη στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι διαδοχικές ιπποδρομίες).

     Περισσότερα

    • Δελτία ελλανοδικών 27/10/19

     Δελτία ελλανοδικών 27/10/19

     Δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τον πειθαρχικό έλεγχο η χθεσινή συγκέντρωση της Κυριακής,όπου ξεχώρισε η σπουδαία μάχη στο GRAND PRIX 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ μεταξύ ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ (USA) καί ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ (IRE) με νικήτη τον πρώτο με διαφορά κεφαλής.Επίσης σημαντικό το γεγονός τα 2 τυχερά δελτία στο σκορ 6 όπου ο κάθε φίλιππος πήρε 8.512 ευρώ!!!

     Περισσότερα

    • Το Grand Prix 28ης Οκτωβρίου μαγνητίζει

     Το Grand Prix 28ης Οκτωβρίου μαγνητίζει

     Τρία ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν ανεβάζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον

     Το επετειακό έπαθλο Grand Prix 28ης Οκτωβρίου, με έπαθλο 25.000 ευρώ, δεσπόζει στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2019,

     Περισσότερα

     Join the Newsletter

     Sign up for the newsletter

     Κούρσες Ελλάδα

     Δεν υπάρχουν κούρσες σήμερα!