• ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:19/05/19

  ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:19/05/19

  - Ο αναβάτης Π. Κεράτσας που ίππευε τον ίππο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΙ χρησιμοποίησε το μαστίγιό του περισσότερες φορές (16) από το επιτρεπόμενο (10). Για τον λόγο αυτό του επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού μιας (1) ιπποδρομιακής ημέρας και πρόστιμο 50 ευρώ.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 19/05/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 19/05/19

  7 ιπποδρομίες περιλαμβάνει το Ελληνικό πρόγραμμα πού μπορεί να μην είναι γεμάτες από πλευράς συμμετοχών,είναι όμως ιδιαίτερα ποιοτικές καί με στοιχηματικό ενδιαφέρον.Φυσικά δεσπόζουν οι σπουδαίες αναμετρήσεις τού κυπ.ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ με 6 δυναμικές φοράδες αλλά και το κυπ.2019 με αρκετούς υποψήφιους γιά τη νίκη.

  Περισσότερα

 • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 19/05/19

  ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 19/05/19

  Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες προέκυψαν 7 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Ποιοτικές αιχμές τού προγράμματος είναι η ιπποδρομία τού κυπ.2019 στα 1.800μ με 7 δυναμικούς αρσενικούς καί η σπουδαία αναμέτρηση τού κυπ.ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ στα 1.575μ με την συμμετοχή 6 εκ των καλυτέρων φοράδων.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 12/05/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 12/05/19

  Σε 6 πολύ ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι φίλιπποι.Το ενδιαφέρον γίνεται ακόμη μεγαλύτερο καθώς ''έχουμε''τζακ ποτ στο σκορ 6 όπου μεταφέρονται 9.560 ευρώ καί αναμένεται συνολικά στον κουμπαρά να συγκεντρωθούν πάνω από 40.000 ευρώ.Επίσης ''έχουμε'' τζακ ποτ και στο σκορ 3(1.480 ευρώ).

  Περισσότερα

 • Σημαντικές βελτιώσεις καί αλλαγές

  Σημαντικές βελτιώσεις καί αλλαγές

  Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας, οι Ελληνικές Ιπποδρομίες επιστρέφουν με σημαντικές βελτιώσεις και αλλαγές, φιλοδοξώντας να κεντρίσουν το ενδιαφέρον παλιών και νέων παικτών.Συγκεκριμένα από την ιπποδρομιακή της 12ης Μαΐου και έπειτα θα πραγματοποιηθεί ενίσχυση του παιχνιδιού ΓΚΑΝΙΑΝ:

  Περισσότερα

 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:19/05/19
 • Ελληνικό πρόγραμμα 19/05/19
 • ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 19/05/19
 • Ελληνικό πρόγραμμα 12/05/19
 • Σημαντικές βελτιώσεις καί αλλαγές

Αναζήτηση

Ημερολόγιο

Δ.Τ.Τ.Π.Π.Σ.Κ.
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ελλάδα

 • Πλούσιο θέαμα και διασκέδαση στο Markopoulo Park

  Πλούσιο θέαμα και διασκέδαση στο Markopoulo Park

  Συναρπαστικές ιπποδρομίες, αγώνες ταχύτητας στο χώμα και εκπλήξεις για τα παιδιά

  Το θέαμα και η διασκέδαση συνεχίζονται στο Markopoulo Park και αυτή την Κυριακή, με επτά συναρπαστικές ιπποδρομίες, την έναρξη των Dirt Games

  Περισσότερα

 • Αλλαγές προπόνησης καί ιδιοκτησίας

  Αλλαγές προπόνησης καί ιδιοκτησίας

  *Οι ίπποι ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(GB) και ΤΣΟΛΛΙΜΑ(GB) επανήλθαν στον ιππόδρομο και ανατέθηκαν στην προπόνηση Χρ.Κουβαρά.
  *Ο ίππος ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ καθώς και οι ίπποι ΒΟΥΡΚΑΝΟ και ΜΕΣΣΗΝΗ που επανήλθαν στον ιππόδρομο  ανατέθηκαν στην προπόνηση Παν. Μουρουζίδη.

  Περισσότερα

 • Αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας η συγκέντρωση

  Αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας η συγκέντρωση

  Με πλούσιο πρόγραμμα θα υποδεχτεί το Markopoulo Park, την Κυριακή 12 Μαΐου, πλήθος φίλων των ιπποδρομιών σε μία ξεχωριστή ημέρα γεμάτη εκπλήξεις για όλη την οικογένεια.Στη 13:00 ξεκινά η πρώτη από τις έξι ιπποδρομίες με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται  στο δημοφιλές παιχνίδι Σκορ 6 

  Περισσότερα

 • Ανακοίνωση Φ.Ε.Ε 6/5/19

  Ανακοίνωση Φ.Ε.Ε 6/5/19

  Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με σειρά ψευδών, κακόβουλων και δυσφημιστικών δημοσιευμάτων ιπποδρομιακής ιστοσελίδας, η Φίλιππος Ένωση Ελλάδος γνωστοποιεί ότι τηρήθηκαν στο ακέραιο όλες οι προβλεπόμενες για την περίπτωση διαδικασίες του Κώδικα Ιπποδρομιών (νεκροψία, λήψη και αποστολή

  Περισσότερα

 • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:05/05/19

  ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:05/05/19

  Ο ίππος ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. ΑΠΟΧΗ : ένας (1) μήνας.- Ο ίππος ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ (GER) παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονοραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή : ένας (1) μήνας.

  Περισσότερα

  Εξωτερικό

  • Προτάσεις κουπονιού 18/05/19

   Προτάσεις κουπονιού 18/05/19

   Με 28 ιπποδρομίες συμπληρώθηκε το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι,το οποίο παρουσιάζει αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Όπως συμβαίνει κάθε Σάββατο η Ν.Α εκπροσωπείται από 2 ιπποδρόμους,το KENILWORTH καί το GREYVILLE.Έχουμε ιπποδρομίες επίσης από την Αγγλία καί τούς ιπποδρόμους τού DONCASTER καί τού NEWBURY

   Περισσότερα

  • Προτάσεις κουπονιού 16/05/19

   Προτάσεις κουπονιού 16/05/19

   Με 28 ιπποδρομίες συμπληρώθηκε το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι,από τις οποίες οι 8 στο Vaal Ν.Α. όπου δεν θα ιππευσουν οι J Penny & R Simons λόγω ιατρκής γνωμάτευσης και ο S Khumalo γιά οικογενειακούς λόγους.Επίσης διεξάγονται 7 σο PARISLONGCHAMP, 7 στο YORK καί 6 στο NEWMARKET.

   Περισσότερα

  • Προτάσεις κουπονιού 14/05/19

   Προτάσεις κουπονιού 14/05/19

   Σε 28 ιπποδρομίες θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι φίλιπποι,από τις οποίες οι 9 θα διεξαχθούν στο KENILWORTH της Ν.Α,8 στο MAR.BORELY της Γαλλίας καί 4 κούρσες στο CHEPSTOW καί ολόκληρο το πρόγραμμα στο SOUTHWELL όσον αφορά τούς Αγγλικούς ιπποδρόμους.Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

   Περισσότερα

  • Προτάσεις κουπονιού 11/05/19

   Προτάσεις κουπονιού 11/05/19

   Σε 30 ιπποδρομίες θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι φίλιπποι.Στη Ν.Α διεξάγονται κούρσες σε 2 ιπποδρόμια.Στο FAIRVIEW 9 καί στο TURFFONTEIN 8.Επίσης έχουμε 6 κούρσες από το THIRSK και 2 από το NOTTINGHAM γιά την Αγγλία,ενώ στην Γαλλία 4 από την ANGERS καί μία στο VINCENNES πού θα διεξαχθεί καί το Quarte +

   Περισσότερα

  • Προτάσεις κουπονιού 10/05/19

   Προτάσεις κουπονιού 10/05/19

   Σε 28 ιπποδρομίες θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι φίλιπποι,από τις οποίες οι 8 θα διεξαχθούν στο FAIRVIERW της Ν.Α καί οι υπόλοιπες 20 στην Αγγλία.Στο CHESTER(7),στο WOLVERHAMPTON(6) καί στο NOTTINGHAM(6).Όσον αφορά τη Ν.Α πρωταγωνιστής αναμένεται να είναι ο G Cheyne(φωτο).

   Περισσότερα

   Διεθνείς

   • Προτάσεις κουπονιού 17/05/19

    Προτάσεις κουπονιού 17/05/19

    27 στοιχηματικά ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες περιλαμβάνει το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Οι περισότερες είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και αναμένουμε θεαματικές αφίξεις με μεγάλες αποδόσεις.Από αυτές οι 8 διεξάγονται στη Ν.Α,οι 6 στην Γαλλία(Quarte +στις 21.15 κωδ.033) και οι 13 στην Αγγλία.

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 15/05/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 15/05/19

    Πολύ ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες από το SCOTTSVILLE της Ν.Α περιλαμβάνει το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Εκ πρώτης όψεως οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα,αλλά δεν λείπουν καί τα δυνατά άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν ισχυρή βάση σε όλα τα είδη στοιχήματος.

    Περισσότερα

   • Στηρίζει την υγεία καί το θέαμα η France Galop

    Στηρίζει την υγεία καί το θέαμα η France Galop

    Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής των γαλλικών ιπποδρομιών, France Galop, ανακοίνωσε την έμπρακτη στήριξή της σε μια νέα πρωτοβουλία, η οποία στοχεύει στο να βελτιώσει την υγεία των αλόγων, αλλά και το θέαμα των ιπποδρομιών. Οι αρμόδιοι, μάλιστα, δεσμεύθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, συνεισφέροντας το ποσό των 350.000 ευρώ.

    Περισσότερα

   • Ο ίππος Πόμερολ νικητής στο Πλατύ

    Ο ίππος Πόμερολ νικητής στο Πλατύ

    Σε πολλά μέρη της Ελλάδος διεξάγονται ιπποδρομίες με άλογα πού πέρασαν από το Μαρκόπουλο καί άφησαν την δική τους μικρή η μεγάλη ιστορία.Ένα από αυτά τα μέρη είναι καί το Πλατύ στην Μεσσηνία,όπου ο ίππος “Πόμερολ” με αναβάτη τον Νίκο Μιχαηλίδη, ιδιοκτησίας Φάβα - Χαραλαμπόπουλου -

    Περισσότερα

   • Πρόγραμμα Ν.Α 01/05/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 01/05/19

    Greyville Racecourse:Ίσως είναι το γνωστότερο και σπουδαιότερο ιπποδρόμιο της χώρας, το οποίο βρίσκεται στο Durban και συγκεκριμένα στο KwaZulu Natal της Νότιας Αφρικής. Η πίστα έχει τριγωνικό σχήμα, ενώ η επιφάνειά της καλύπτεται από χλοοτάπητα, όπου και διεξάγονται flat ιπποδρομίες. Είναι δεξιόστροφη και 

    Περισσότερα

   • Προτάσεις κουπονιού 30/04

    Προτάσεις κουπονιού 30/04

    Με 18 στο σύνολο ιπποδρομίες συμπληρώθηκε το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι.Οι 8 από αυτές διεξάγονται στην Ν.Α καί τον ιππόδρομο τού VAAL καί στην Αγγλία 3 στον ιππόδρομο τού NOTTINGHAM καί ολόκληρο το πρόγραμμα από το CHELMSFORD.Οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα.

    Περισσότερα

    Βιβλιοθήκη

    • Μεγάλα κέρδη στο Markopoulo Park

     Μεγάλα κέρδη στο Markopoulo Park

     Έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες χάρισαν δυνατές συγκινήσεις και μεγάλα κέρδη, την Κυριακή 12 Μαΐου, σε όσους βρέθηκαν στο ανανεωμένο Markopoulo Park. Οι φίλοι των ιπποδρομιών απόλαυσαν τη νέα ιπποδρομιακή εμπειρία σε μία ξεχωριστή Κυριακή με πολλές εκπλήξεις.

     Περισσότερα

    • ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:12/05/19

     ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:12/05/19

     Οι Ελλανοδίκες εξέτασαν το βίντεο της ιπποδρομίας και τους δύο αναβάτες. Ο αναβάτης του ίππου ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ Καλογρίδης Ρ. ανέφερε οτι η απώλεια του δεξιού αναβολέα του προέκυψε από την αφαίρεση του προστατευτικού πλακέτου (Monty Roberts) από την ιπποσκευή.

     Περισσότερα

    • Markopoulo Park και τζακ ποτ στο Σκορ 6

     Markopoulo Park και τζακ ποτ στο Σκορ 6

     Η νέα εποχή του ελληνικού ιπποδρόμου ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις:Εντυπωσιακή ήταν η επανέναρξη των ελληνικών ιπποδρομιών την Κυριακή 5 Μαΐου στο Markopoulo Park με επτά συναρπαστικές κούρσες, μοναδικές συγκινήσεις και τζακ ποτ στο δημοφιλές στοίχημα Σκορ 6.

     Περισσότερα

    • Οι ελληνικές ιπποδρομίες επιστρέφουν!

     Οι ελληνικές ιπποδρομίες επιστρέφουν!

     Την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 13.00 ξεκινούν και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας οι ελληνικές ιπποδρομίες με 7 συναρπαστικές  αναμετρήσεις.Η ιπποδρομιακή ημέρα της εβδομάδας θα είναι πλέον η Κυριακή ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση

     Περισσότερα

    • Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 5/5/19

     Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 5/5/19

     Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το 1ο πρόγραμμα της νέας εποχής,από τις οποίες προέκυψαν 7 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Σε όλες τις κούρσες το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ανοιχτό καί μεγάλο ρόλο θα παίξει η πλήρη προετοιμασία των ίππων,αλλά καί ποιούς θα ευνοήσουν οι μικρές αποστάσεις.

     Περισσότερα

    • Διάσημα άλογα ιπποδρομιών στην Αγγλία

     Διάσημα άλογα ιπποδρομιών στην Αγγλία

     Ένα από τα σπορ που αναμφισβήτητα μετράει πολλούς οπαδούς στην Αγγλία, είναι αυτό των ιπποδρομιών. Οι αγώνες μεταξύ αλόγων συναρπάζουν τα πλήθη και όχι μόνο προσφέρουν μοναδικό θέαμα αλλά και την ευκαιρία να βάλουν στοίχημα στις ιπποδρομίες είτε στο ιπποδρόμιο αν έχουν την τύχη να παρακολουθούν τις κούρσες(foto:Hyperion)

     Περισσότερα

     Join the Newsletter

     Sign up for the newsletter

     Κούρσες Ελλάδα

     Δεν υπάρχουν κούρσες σήμερα!