• 5 κορυφαίοι γιά το Μεγάλου Αλεξάνδρου

  5 κορυφαίοι γιά το Μεγάλου Αλεξάνδρου

      Τέσσερα ΣΚΟΡ και επιδότηση του Γκανιάν απογειώνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον

  Πέντε κορυφαίοι ίπποι διεκδικούν το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην 7ηιπποδρομία του προγράμματος της Κυριακής 24 Νοεμβρίου στο MarkopouloPark.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 17/11/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 17/11/19

  Ένα από τα καλύτερα προγράμματα των τελευταίων ετών είναι αυτό της Κυριακής,στο οποίο θα διεξαχθούν μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα 9!! ιπποδρομίες με ποιοτική αιχμή την σπουδαία αναμέτρηση τού ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ στα 1.200μ.Όλες οι ιπποδρομίες είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα.

  Περισσότερα

 • Ανακοίνωση Ε.Ι της 13/11/19

  Ανακοίνωση Ε.Ι της 13/11/19

  Η Ε.Ι με ανακοινωσή της ενημερώνει την ιπποδρομιακή κοινότητα ότι από 1/1/20 θα τεθεί σε εφαρμογή το νέο σύστημα γιά την είσοδο των ίππων στο μηχάνημα αφετηρίας(σταρτ),όπως αυτό εξειδικεύθηκε στην από 21/6/19 ανακοίνωση τού Δ.Σ της  Φ.Ε.Ε.Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση.

  Περισσότερα

 • Ισοζυγισμός 17/11/19

  Ισοζυγισμός 17/11/19

  Η αισιοδοξία των ηγετικών στελεχών τού ΟΠΑΠ,της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε αλλά καί όλων των επαγγελματιών και επενδυτών τού χώρου μεταφράζεται σε γεμάτα προγράμματα με στοιχηματικό ενδιαφέρον αλλά και απο πλευράς θεάματος.9 ιπποδρομίες την Κυριακή με ποιοτική αιχμή το ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ.

  Περισσότερα

 • Ελληνικό πρόγραμμα 10/11/19

  Ελληνικό πρόγραμμα 10/11/19

  Με 6 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες συμπληρώθηκε το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες ξεχωρίζει η δυναμική αναμέτρηση τού ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.Στο πρόγραμμα θα διεξαχθούν 3 σκορ.Το σκορ 3 πού περιλαμβάνει τις 3 πρώτες ιπποδρομίες,το σκορ 6 σε όλες καί το σκορ 4 από την 3η έως και την 6η.

  Περισσότερα

 • 5 κορυφαίοι γιά το Μεγάλου Αλεξάνδρου
 • Ελληνικό πρόγραμμα 17/11/19
 • Ανακοίνωση Ε.Ι της 13/11/19
 • Ισοζυγισμός 17/11/19
 • Ελληνικό πρόγραμμα 10/11/19

Αναζήτηση

Ημερολόγιο

Νοέμ. 2019
Δ.Τ.Τ.Π.Π.Σ.Κ.
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ελλάδα

 • Νικητής ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ που έκανε το «δύο στα δύο»

  Νικητής ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ που έκανε το «δύο στα δύο»

  Το Κύπελλο Κενταύρων και ο διετής καθαρόαιμος ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ, που πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού στην 6η ιπποδρομία, μαγνήτισαν τα βλέμματα του κόσμου που επισκέφτηκε το Markopoulo Park την Κυριακή 17 Νοεμβρίου. Ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ πέτυχε το «δύο στα δύο», δηλαδή δυο νίκες σε ισάριθμες συμμετοχές,

  Περισσότερα

 • ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΥ

  ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΥ

  Οι ίπποι 4 ετών και άνω χωρίς νίκη, οι οποίοι δεν έχουν επίσημο rating , θα δικαιούνται να συμμετάσχουν στις ιπποδρομίες Rating Handicap, εφόσον δεν το αποκλείουν οι όροι της ιπποδρομίας. Οι ίπποι που έχουν ανεπίσημη βαθμολογία, θα διαγωνίζονται στην βαθμίδα που το επιτρέπει η βαθμολογία αυτή.

  Περισσότερα

 • «Αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης ίππων»

  «Αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης ίππων»

  1. Το μισό (50%) του ίππου ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ(IRE) αγοράστηκε από τον ιδιόκτητη των «G.K.L.D. STABLES» στις 5/11/19, και θα διαγωνίζεται με τα χρώματα του που είναι τα εξής: Κίτρινη, δύο ταινίες γαλάζιες , μανίκια κίτρινα με γαλάζιες ραφές, πηλίκιο κίτρινο, γαλάζιο ανα τέταρτα.

  Περισσότερα

 • Τα βλέμματα στο κύπελλο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΡΗΖ

  Τα βλέμματα στο κύπελλο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΡΗΖ

  Το κύπελλο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΡΗΖ στην πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Νοεμβρίου στο Markopoulo Park 

   Τρία ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν αυξάνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον:Η 6η ιπποδρομία και το Κύπελλο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΡΗΖ,

  Περισσότερα

 • Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 3/11/19

  Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 3/11/19

  Πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες προέκυψαν 8 γεμάτες και ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα ιπποδρομίες.Αισιοδοξία επικρατεί σε όλους τούς εμπλεκόμενους με τις ιπποδρομίες και αυτό φαίνεται καθαρά από τις 19 αγορές σστην 1η ημέρα της δημοπρασίας.

  Περισσότερα

  Εξωτερικό

  • «Ανακοίνωση Απόφασης Ε.Ι. της 17/11/19»

   «Ανακοίνωση Απόφασης Ε.Ι. της 17/11/19»

   Συνήλθε στις 17 Νοεμβρίου, η Επιτροπή Ιπποδρομιών και αφού έλαβε υπόψη της  τα υφιστάμενα θέματα, έλαβε τις κατωτέρω αποφάσεις:

   1. Η Επιτροπή Ιπποδρομιών ανανεώνει την άδεια των αναβατών, νέων αναβατών και μαθητευομένων αναβατών από 18/11/2019 μέχρι

   Περισσότερα

  • Δελτία ελλανοδικών 10/11/19

   Δελτία ελλανοδικών 10/11/19

   -Στον ίππο ΦΕΙΔΙΑΣ διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.-Ο ίππος ΦΟΞ ΧΑΠΠΥ ρινορράγισε-Ο ίππος ΜΟΥΝΕΕΜΠ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.Στον ίππο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου αριστερού άκρου. 

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 06/11/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 06/11/19

   Στο Greyville διεξάγονται οι σημερινές ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον και αναμένουμε θεαματικές αφίξεις σε ένα ιππόδρομο πού είναι από τους αγαπημένους των φιλίππων.Τις διαγραφές αλλά και τις προτάσεις μας μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

   Περισσότερα

  • Ενέργειες υποστήριξης για αγορές ίππων

   Ενέργειες υποστήριξης για αγορές ίππων

   Με σκοπό τη συνεχόμενη προσπάθεια για αναζωογόνηση του ιππικού δυναμικού στην Ελλάδα, ενημερώνουμε ότι στις επερχόμενες δημοπρασίες η Εταιρεία θα συνεχίσει τις παρακάτω ενέργειες υποστήριξης όσων ιδιοκτητών/προπονητών ενδιαφερθούν να προβούν σε αγορές ίππων έως και (3) ετών:

   Περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ν.Α 23/10/19

   Πρόγραμμα Ν.Α 23/10/19

   Στο Greyville διεξάγονται οι σημερινές ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και αναμένουμε θεαματικές αφίξεις με μεγάλες αποδόσεις.Τις λίγες διαγραφές αλλά και τις προτάσεις μας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

   Περισσότερα

   Διεθνείς

   • Πρόγραμμα Ν.Α 20/11/19

    Πρόγραμμα Ν.Α 20/11/19

    Στο Kenilworth διεξάγονται οι σημερινές ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο κουπόνι.Αναμένουμε θεαματικές αφίξεις σε ένα ιππόδρομο πού αρέσει στούς φιλίππους στη Ελλάδα καί όπου συμμετέχουν μερικοί από τούς καλύτερους αναβάτες της Ν.Α.Οι μεγάλες αποδόσεις θεωρούνται δεδομένες.

    Περισσότερα

   • 130 νικητές στο ΣΚΟΡ 6

    130 νικητές στο ΣΚΟΡ 6

    Ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ κέρδισε το Έπαθλο Ιφιγένειας

    Υψηλό θέαμα και έξι συναρπαστικές κούρσες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκέφτηκαν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Markopoulo Park

    Περισσότερα

   • Το Τρόπαιο Νοεμβρίου δεσπόζει

    Το Τρόπαιο Νοεμβρίου δεσπόζει

    Τρία ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν ανεβάζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον

    Η 6η ιπποδρομία, το Τρόπαιο Νοεμβρίου, ξεχωρίζει στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019, στο MarkopouloPark. Σε αυτή τη δυνατή

    Περισσότερα

   • Αγορές-ρεκόρ 68 καθαρόαιμων ίππων

    Αγορές-ρεκόρ 68 καθαρόαιμων ίππων

     Αγορές-ρεκόρ 68 καθαρόαιμων ίππων από Έλληνες επενδυτές στη δημοπρασία του οίκου Τattersalls – Διεύρυνση της βάσης ιδιοκτητών και ενίσχυση του ιππικού πληθυσμού στο Markopoulo Park

    Περισσότερα

   • Δελτία ελλανοδικών 03/11/19

    Δελτία ελλανοδικών 03/11/19

    -Ο ίππος ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκαν βλέννες στην τραχεία.-Ο ίππος ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας.-Ο ίππος ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΛΕΡ ρινορράγησε. Αποχή ένας (1) μήνας.

    Περισσότερα

   • 10.000 θεατές στη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών

    10.000 θεατές στη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών

    · Περισσότεροι από 10.000 θεατές στη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών, στο Markopoulo Park

    · Για πρώτη φορά στην ιστορία, ίππος συνιδιοκτησίας κατακτά το Ελληνικό Ντέρμπι

    · Γαστρονομικές εκπλήξεις και πολλές δραστηριότητες για παιδιά

    Περισσότερα

    Βιβλιοθήκη

    • Ισοζυγισμός 24/11/19

     Ισοζυγισμός 24/11/19

     Ένα ακόμη εξαιρετικό πρόγραμμα 9 ιπποδρομιών συμπληρώθηκε γιά την Κυριακή,με τις περισσότερες αναμετρήσεις να είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα.Το κύριο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην σπουδαία αναμέτρηση τού ΚΥΠ. ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,με 5 κορυφαία άλογα να διεκδικούν τη νίκη.

     Περισσότερα

    • Δελτία ελλανοδικών 17/11/19

     Δελτία ελλανοδικών 17/11/19

     -Ο ίππος ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ ρινορράγησε. Αποχή ένας (1) μήνας.-Ο ίππος ΓΟΥΙΝ ΤΖΟΥΚΕΡΙΝΑ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου.Ο ίππος ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου.

     Περισσότερα

    • Μοναδικό θέαμα με το Κύπελλο Κενταύρων

     Μοναδικό θέαμα με το Κύπελλο Κενταύρων

     Markopoulo Park: Μοναδικό θέαμα με το Κύπελλο Κενταύρων και συναρπαστική δράση με τα ΕΚΟ Racing Dirt Games

     ·        Τέσσερα ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν

     Δυνατές ιπποδρομικές συγκινήσεις, που υπόσχονται πλούσιο θέαμα και εκρηκτική δράση από τα ΕΚΟ Racing Dirt Games,

     Περισσότερα

    • Σε πλήρη ετοιμότητα ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ (GB)

     Σε πλήρη ετοιμότητα ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ (GB)

     Σε 6 Ελληνικές ιπποδρομίες θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι φίλιπποι,οι οποίες είναι πολύ ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και δύσκολα ξεχωρίζουν τα δυνατά άλογα.Θεωρούμε όμως ότι ένα σχετικό προβάδισμα δικαιούται ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ (GB) ο οποίος είναι πλέον πανέτοιμος μετά την κούρσα

     Περισσότερα

    • Οκτώ κούρσες μοίρασαν μεγάλα κέρδη

     Οκτώ κούρσες μοίρασαν μεγάλα κέρδη

     Ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ κατέκτησε το κύπελλο Ουίλλιαμ Ρηζ

     Υψηλό θέαμα, δράση και οκτώ συναρπαστικές κούρσες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Την παράσταση έκλεψε

     Περισσότερα

    • Στην Αθήνα και Νίκαια, κέρδισαν από 8.512 ευρώ.

     Στην Αθήνα και Νίκαια, κέρδισαν από 8.512 ευρώ.

     Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Markopoulo Park. Όσοι επισκέφτηκαν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου απόλαυσαν έξι αμφίρροπες κούρσες, που μοίρασαν μεγάλα κέρδη στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι διαδοχικές ιπποδρομίες).

     Περισσότερα

     Join the Newsletter

     Sign up for the newsletter

     Κούρσες Ελλάδα

     Δεν υπάρχουν κούρσες σήμερα!