Πίνακας νικών προπονητών Ν.Α

Μονομαχία μεταξύ Sean Tarry(Φωτο) (121 νίκες) καί Alan Greeff ''(120 νίκες) φαίνεται ''πως είναι η υπόθεση πολυνίκης προπονητής της χρονιάς καί ακολουθεί ο Justin Snaith με 109 νίκες.Ωστόσο το καλύτερο ποσοστό νικών το έχει ο Mike de Kock με 15.63%(75 νίκες σε 480 συμμετοχές).Αναμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 14/04/19

Στο SCOTTSVILLE διεξάγονται σήμερα οι κούρσες της Ν.Α,οι οποίες παρουσιάζουν όπως πάντα μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Οι περισσότερες είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα,αλλά δεν λείπουν και αυτές πού ξεχωρίζουν κάποια άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν ισχυρή βάση στο παιχνίδι.

Διαβάστε Περισσότερα

Στο PARISLONGCHAMP το Quarté+ της Κυριακής

Στο PARISLONGCHAMP διεξάγεται το Quarté+ της Κυριακής(16:15),όπου ο νικητής πρέπει να προβλέψει σωστά τα 4 πρώτα άλογα με τη σειρά που θα τερματίσουν. Το Quarté+ έχει 3 κατηγορίες κερδών: 4 με σειρά, 4 χωρίς σειρά και Bonus (3 χωρίς σειρά), άρα περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη!

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 04/04/19

Ακόμη ένα ενδιαφέρον αλλοδαπό κουπόνι πού απαρτίζεται με κούρσες της Ν.Α και τον ιππόδρομο τού VAAL,από την Γαλλία στο  LYON PARILLY  και SAINT-CLOUD και από την Αγγλία τούς ιπποδρόμους τού SOUTHWELL καί τού CHELMSFORD.Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 01/04/19

Καλό μήνα καί καλή εβδομάδα σε όλο το κόσμο με υγεία και καλά κέρδη.Το σημερινό πρόγραμμα στο Fairview,παρουσιάζει αξιόλογο στοιχηματικό ενδιαφέρον όπως όλα τα προγράμματα της Ν.Α άλλωστε,καθώς μας ''δίνουν'' θεαματικές αφίξεις οι οποίες συνοδεύονται από πολύ μεγάλες αποδόσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter