Ελληνικό πρόγραμμα 1/11/21

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας στην οποία μεταφέρονται 23.382,00€, μετά το τζακ ποτ πού είχαμε στο σκορ 6 της περασμένης Δευτέρας καί αναμένεται να ξεπεράσουν τις 70.000€.Φυσικά ποιοτική αιχμή τού προγράμματος είναι η σπουδαία αναμέτρηση τού GRAND PRIX 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 27/9/21

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα, το οποίο συμπληρώθηκε με 7 ιπποδρομίες από την Ελλάδα και μία από τη Ν.Α με την οποία ξεκινάει το 1ο σκορ 4 της ημέρας.Το 2ο σκορ 4 περιλαμβανει την 5η-6η-7η-8η και το σκορ 6 πού συγκεντρώνει πάντα τα περισσότερα χρήματα από την 3η έως την 8η.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνικό πρόγραμμα 30/08/21

Με 6 ιπποδρομίες από την Ελλάδα και μία από τη Ν.Α συμπληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα.Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μεταφορά 4.130 ευρώ στο 1ο Σ.Δ,με την δυσκολία στην πρόβλεψη να είναι μεγάλη, καθώς η ιπποδρομία από τη Ν.Α είναι εξαιρετικά ανοιχτή γιά κάθε αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκινά η νέα ιπποδρομιακή σεζόν

Με οκτώ δυνατές αναμετρήσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν εξήντα οκτώ καθαρόαιμοι ίπποι και τρία ΣΚΟΡ ξεκινά η νέα ιπποδρομιακή σεζόν στο Markopoulo Park μετά την καθιερωμένη καλοκαιρινή διακοπή. Στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα της Δευτέρας 23 Αυγούστου ξεχωρίζουν οι κούρσες 4, 5 και 7, οι οποίες

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΙΜΠΙΣΚΟΥΪΤ το άλογο που έγινε θρύλος

Το άλογο που έγινε θρύλος στις ιπποδρομίες ήταν κοντό και τεμπέλικο. Έκανε ζάμπλουτους τους ιδιοκτήτες του και κέρδισε τον «αγώνα του αιώνα» τον οποίο άκουσαν 40 εκ. άνθρωποι...Πρόκειται για το θρυλικό άλογο Σιμπίσκουιτ, πρωταθλητή στις ιπποδρομίες που γίνονταν στην Αμερική τον περασμένο

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10