Πρόγραμμα Ν.Α 26/07/18

Στο VAAL διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον,όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα προγράμματα της Ν.Α πού είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι θεαματικές αφίξεις καί το κυριότερο οι πολύ μεγάλες αποδόσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α KENILWORTH 14/07

Το 2ο ιπποδρόμιο της Ν.Α πού διεξάγονται κούρσες το Σάββατο είναι το KENILWORTH,το οποίο από πλευράς συμμετοχών αλόγων σε κάθε κούρσα είναι πιό βατό.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε εκπλήξεις και φυσικά μεγάλες αποδόσεις.Άλλωστε οι ιπποδρομίες από τη Ν.Α είναι οι αγαπημένες των Ελλήνων φιλίππων.(Στην φωτό ο ΣΚΟΥΠΙΝΤΟΥ).

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Α 11/07/18

Στο SCOTTSVILLE διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α,οι οποίες παρουσιάζουν αξιόλογο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Οι περισσότερες είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα,αλλά δεν λείπουν καί τα άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν ισχυρή βάση καθώς έχουν μία σχετική υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα KENILWORTH 23/06

Tο KENILWORTH είναι το 2ο ιπποδρόμιο πού διεξάγονται κούρσες της Ν.Α και όπως καί στο SCOTTSVILLE παρουσιάζουν καί αυτές υψηλό στοιχηματικό ενδιαφέρον.Η αλήθεια είναι πως στην συγκεκριμένη χώρα αρέσκονται οι Έλληνες φίλιπποι να στοιχηματίζουν ιδιαίτερα,κυρίως λόγω των πολύ υψηλών αποδόσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 12/06/18

Στο VAAL διεξάγονται οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον όπως συμβαίνει πάντα από την συγκεκριμένη χώρα αλλά και ιπποδρόμιο καθώς οι αποδόσεις είναι πάντα ιδιαίτερα υψηλές.Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter