Πρόγραμμα Vaal Ν.Α 8/9/19

Ενδιαφέρουσες στοιχηματικά ιπποδρομίες από το Vaal περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι,με τις περισσότερες αναμετρήσεις να είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα χωρίς να λείπουν όμως τα άλογα πού υπερέχουν καί μπορούν να επικρατήσουν.Δεν ιππεύουν οι αναβάτες C Storey,R Simons & C. C T Ndlovu.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 06/08/19

Στο Vaal διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο κουπόνι.Παρουσιάζουν δυσκολίες γιά την τελική πρόβλεψη και αναμένονται εκπλήξεις με μεγάλες αποδόσεις.Στην σημερινή συγκέντρωση δεν ιππεύει ο αναβάτης R Simons καί παρακάτω μπορείτε να δείτε τούς αντικαταστάτες του αλλά καί τις διαγραφές.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 05/08/19

Στο Fairview διεξάγονται οι σημερινές ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Οι περισσότερες από αυτές είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα,αλλά δεν λείπουν καί τα άλογα πού υπερέχουν καί μπορούν εύκολα η δύσκολα να επιβεβαιώσουν νικηφόρα τον τίτλο τού φαβορί.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 04/08/19

Στο SCOTTSVILLE διεξάγονται οι ιποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι καί παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Χαρακτηρηστικό είναι ότι η 10η κούρσα τού προγράμματος θα διεξαχθεί μετά την 4η κούρσα καί ιππεύουν αναβάτες από το Qatar,sto Qatar cup.

Διαβάστε Περισσότερα

Προτάσεις κουπονιού 31/07/19

Πολύ ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι,όπου φυσικά δεσπόζει η κορυφαία αναμέτρηση τού Qatar Sussex Stakes με την συμμετοχή σπουδαίων αλόγων και αναβατών.Συνολικά το κουπόνι περιλαμβάνει 9 κούρσες από τη Ν.Α,5 από το LA TESTE BUCH,GOODWOOD(7) και SANDOWN(6).

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter