Ο ίππος Πόμερολ νικητής στο Πλατύ

Σε πολλά μέρη της Ελλάδος διεξάγονται ιπποδρομίες με άλογα πού πέρασαν από το Μαρκόπουλο καί άφησαν την δική τους μικρή η μεγάλη ιστορία.Ένα από αυτά τα μέρη είναι καί το Πλατύ στην Μεσσηνία,όπου ο ίππος “Πόμερολ” με αναβάτη τον Νίκο Μιχαηλίδη, ιδιοκτησίας Φάβα - Χαραλαμπόπουλου -

Λίβα ήταν ο μεγάλος νικητής στις φετινές ιπποδρομίες στο Πλατύ, καθώς επικράτησε στην τελική κούρσα με τα καθαρόαιμα.

Στην κούρσα αυτή έτρεξαν τα άλογα, που νίκησαν στις δύο πρώτες κούρσες με τα καθαρόαιμα. Τις ιπποδρομίες που γίνονται κάθε χρόνο ανήμερα του Αγίου Γεωργίου στο Πλατύ, στον αγροτικό δρόμο - ιππόδρομο του χωριού με την αφετηρία κοντά στο εξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ενώ την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Στην πρώτη ιπποδρομία με τα καθαρόαιμα, νίκησε ο ίππος "Just is lucky", με αναβάτη τον Ν. Μιχαηλίδη, ιδιοκτησίας Φάβα - Χαραλαμπόπουλου - Λίβα. Δεύτερος ήταν ο "Αθήρ Ντουμπάι", με αναβάτη και ιδιοκτήτη τον Μιχάλη Ταχταμπά. Τρίτος τερμάτισε ο ίππος "Αλεξία", με αναβάτη τον Βαγγέλη Καπόγλη, ιδιοκτησίας Αναστασίου Θλιμμένου - Γεωργίου Αντωνόπουλου.

Στη δεύτερη ιπποδρομία, νίκησε ο "Πόμερολ", με αναβάτη τον Ν. Μιχαηλίδη, δεύτερος ήταν ο "Λιουάμι", με αναβάτη τον Μιχ. Ταχταμπά, ιδιοκτησίας Γ. Αντωνόπουλου. Τρίτος τερμάτισε ο "Καπετάν Γρηγόρης", με αναβάτη τον Νίκο Δημητρόπουλο, ιδιοκτησίας Φάβα - Χαραλαμπόπουλου - Λίβα και τέταρτος ο ίππος “Αζερέλ”, με αναβάτη τον Παναγιώτη Κλαγγέα, ιδιοκτησίας Ελένης Τσουλάκου.

Στην κούρσα με τους μιγάδες και τα ντόπια, πρώτος ήταν ο “Σαγιάλ” με αναβάτη και ιδιοκτήτη τον Δημήτρη Χιλ, δεύτερος ο “Μοχίτο” με αναβάτη τον Βαγγέλη Σκιαδά και ιδιοκτήτρια την Κωνσταντίνα Πανταζάτου και τρίτο τον “Δία”, με αναβάτη τον Δημήτρη Δρούγα και ιδιοκτήτη τον Μαρίνο Γεωργιόπουλο

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=WsoeAO-SBPQ

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter