Στηρίζει την υγεία καί το θέαμα η France Galop

Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής των γαλλικών ιπποδρομιών, France Galop, ανακοίνωσε την έμπρακτη στήριξή της σε μια νέα πρωτοβουλία, η οποία στοχεύει στο να βελτιώσει την υγεία των αλόγων, αλλά και το θέαμα των ιπποδρομιών. Οι αρμόδιοι, μάλιστα, δεσμεύθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, συνεισφέροντας το ποσό των 350.000 ευρώ.

 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2016 και ονομάζεται Au-Dela Des Pistes (Πέρα Από Τις Ιπποδρομιακές Πίστες). Σκοπός της είναι η επανεκπαίδευση των αλόγων που συμμετέχουν στις ιπποδρομίες και η εύρεση σπιτιών για όσα συνταξιοδοτούνται.

 Η France Galop στο πλευρό της πρωτοβουλίας

  Έως σήμερα, η France Galop διεξήγαγε ιπποδρομίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση της πρωτοβουλίας. Ωστόσο, πλέον η στήριξή της είναι σταθερή και χρηματοδοτεί τις προσπάθειες των υπευθύνων για τη βελτίωση της ζωής των αλόγων και του θεάματος που προσφέρουν οι ιπποδρομίες. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, τα άλογα των γαλλικών ιπποδρομιών θα επανεκπαιδευτούν, ενώ παράλληλα θα αναζητηθεί σπίτι για εκείνα που αφήνουν πίσω τους την καριέρα τους στις κούρσες.

  Μέσω της πρωτοβουλίας, τέλος, έχουν δημιουργηθεί ειδικές εγκαταστάσεις σε διαφορετικά σημεία της Γαλλίας, όπου τα άλογα επανεκπαιδεύονται, και χάρη στη χρηματική συνεισφορά της France Galop, οι υπηρεσίες που προσφέρονται εκεί θα βελτιωθούν σημαντικά.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ:ippodromies.com

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10