Περισσότερα από 50.000 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 την Κυριακή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Winter Challenge που διεξήχθη την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στο MarkopouloParkκαι ανέδειξε τους πρωταθλητές του χειμώνα.Νικητής στο WinterChallengeτων 2ετών, ήταν ο ίππος ΦΛΟΟΥΙΝΓΚ ΜΑΤΖΙΚ με αναβάτη τον Νίκο Μιχαηλίδη που έδωσε την πρώτη νίκη σε κύρια ιπποδρομία

στην Ελλάδα στον Κύπριο προπονητή Άδωνι Κρητικό και στον Κύπριο ιδιοκτήτη Μάριο Χόγλαστο. Τον τίτλο του πρωταθλητή στην ηλικία των τριών ετών κατέκτησε ο ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ, ιδιοκτησίας των κ.κ Μποδούρογλου και Μόλαρη με προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά και αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη. Ήταν η 4η νίκη του συγκεκριμένου ίππου σε ισάριθμες συμμετοχές με την οποία απέδειξε ότι ανήκει στην ελίτ του ελληνικού ιπποδρόμου.  Στην αντίστοιχη κούρσα των 4ετών, ο ιδιοκτησίας Χρήστου Θεοδωράκη, ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ, τερμάτισε πρώτος, έχοντας και αυτός προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά και αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη. Στη «μάχη» των πενταετών και άνω, το τρόπαιο κατέκτησε ο ίππος ΝΕΪΣΑΝ, ιδιοκτησίας Μάριου Κουτσομύτη -  ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΣΤΕΪΜΠΛΣ - GREEN STABLES με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη και προπονητή τον Χρήστο Σταύρου.

Τζακ Ποτ στο ΣΚΟΡ 6 μοιράζει περισσότερα από 50.000 ευρώ

Και αυτήν την Κυριακή το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο λόγω του τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6, το οποίο αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 50.000 ευρώ.  Για την τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του έτους μεταφέρονται 1.140 ευρώ στο ΣΚΟΡ 3, 5.317 ευρώ στο πρώτο Σύνθετο Δίδυμο και 21.949 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 μετά τα τζακ ποτ που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή.

Πολλά και μεγάλα κέρδη επιφύλασσε η προτελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του 2019. Ένας νικητής στην Αθήνα κέρδισε 7.424,90 ευρώ στο Τετραπλό της 8ης ιπποδρομίας. Δυο νικητές στην Ηλιούπολη και Βύρωνα κέρδισαν από 4.313,14 ευρώ στο ΣΚΟΡ 4 με δελτίο 10 Ευρώ και 4 ευρώ αντίστοιχα.

 

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια στο MarkopouloPark

Το MarkopouloParkαποτέλεσε τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης με πολλές εκπλήξεις για όλη την οικογένεια και αυτήν την Κυριακή. Οι μικροί φίλοι διασκέδασαν κάνοντας ιππασία με πόνυ, έπαιξαν με τα alpaca και έκαναν εντυπωσιακά facepainting στο Family Club.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10