Ξεκινά η νέα ιπποδρομιακή σεζόν

Με οκτώ δυνατές αναμετρήσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν εξήντα οκτώ καθαρόαιμοι ίπποι και τρία ΣΚΟΡ ξεκινά η νέα ιπποδρομιακή σεζόν στο Markopoulo Park μετά την καθιερωμένη καλοκαιρινή διακοπή. Στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα της Δευτέρας 23 Αυγούστου ξεχωρίζουν οι κούρσες 4, 5 και 7, οι οποίες

θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή δέκα ίππων, ενώ όλες οι ιπποδρομίες θα πραγματοποιηθούν στις sprint αποστάσεις των 1.100 και 1.200 μέτρων.

Δύο ΣΚΟΡ 4 και ένα ΣΚΟΡ 6

Συνολικά, προσφέρονται δυο ΣΚΟΡ 4, από την 1η έως την 4η ιπποδρομία και από την 5η έως την 8η ιπποδρομία, και ένα ΣΚΟΡ 6, από την 3η έως την 8η ιπποδρομία.


Οι φίλιπποι που θα επιλέξουν σωστά τον νικητή στο ΓΚΑΝΙΑΝ, θα λάβουν ενισχυμένα κέρδη λόγω της πριμοδότησής του παιχνιδιού με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Παρουσία φιλίππων οι ιπποδρομίες στο Markopoulo Park


Η πρώτη ιπποδρομία θα ξεκινήσει στις 17.00 με την παρουσία φιλίππων στις κερκίδες. Σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο για την προστασία της δημόσιας υγείας απέναντι στον κορωνοϊό, θα μπορούν να επισκέπτονται το Markopoulo Park μόνο όσοι θεατές είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει από COVID-19 το τελευταίο εξάμηνο.

Ο έλεγχος της σχετικής βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης και του εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) θα γίνεται κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου. Καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο Markopoulo Park είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Oι φίλοι των ιπποδρομιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ, διαδικτυακά και μέσω της συχνότητας του Alert TV.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10