Έξι κούρσες και το 2ο Off-Road Adventure Festival

Το Markopoulo Park υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις και συναρπαστικό θέαμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου θα φιλοξενήσουν το 2ο Off-Road Adventure Festival. Από το πρωί του Σαββάτου η αρένα θα μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικό θεματικό πάρκο

Διαβάστε Περισσότερα

Κεφάλι καί τέρμα ο ΑΠΗΛΙΝΓΚ

Ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα είναι οι 6 ιπποδρομίες τού προγράμματος με τα ενδεδειγμένα άλογα δύσκολα να ξεχωρίζουν.Οι εποχές πού τα τεράστια φαβορί επικρατούσαν από άκρου σε άκρου έχουν περάσει καί το παιχνίδι τού γκανιάν προσφέρει ευκαιρίες γιά μεγάλα κέρδη,ιδιαίτερα μετά την επιχορήγηση με 2.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Phil Smith αναλύει το handicap

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση του handicapperκ.PhilSmith, για τις ιπποδρομίες της 25 Αυγούστου 2019 και τις μεταβολές πού έγιναν μετα την συμμετοχή των ίππων.Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30, στην αίθουσα του 5ου ορόφου θα πραγματοποιηθεί ανάλυση / συζήτηση για το rating.

Διαβάστε Περισσότερα

Από 9.278 ευρώ τα 2 τυχερά δελτία

Τα δύο(2) τυχερά δελτία στο σκορ 6 όπου το κάθε ένα από αυτά κέρδισε 9.278!!! ευρώ ήταν το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας- Ο ίππος ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ παραπέμφθηκε για κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας.

Διαβάστε Περισσότερα

Σε νεώτερη εξέλιξη η ΛΟΒΙΝΑ

Ιδιαίτερα ανοιχτές είναι οι 6 ιπποδρομίες τού Ελληνικού προγράμματος,με αρκετά άλογα να τρέφουν ελπίδες γιά την κατάκτηση της νίκης,ανάλογα με τις συνθήκες διαδρομής πού θα συναντήσουν αλλά καί τον τρόπο ιππευσής τους.Ένα μικρό προβάδισμα ωστόσο δικαιούται η ΛΟΒΙΝΑ η οποία βρίσκεται σε καθημερινή εξέλιξη

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter