Έξι νέα άλογα από Έλληνες ιδιοκτήτες

Έξι άλογα αγόρασαν οι Έλληνες ιδιοκτήτες από την δημοπρασία της TATTERSALS. Να είναι γερά και να έχουν καλή καριέρα.

Συκεκριμένα ο κ.Τούλης (ΣΤ. Καλαμαριάς) αγόρασε 3 άλογα, ο πρόεδρος της ΕΙΔΙΕ κ. Χρ. Θεοδωράκης 2, ο ΑΛ. Καραμάνογλου 2 και 1 ο Γ. Αλιμπινίσης. 

Φαίνεται πως ψήνεται μία πολύ καλή επιστροφή κορυφαίου στάβλου. Μιλάμε για τους Στ. Φηγαίας που για πολλές δεκαετίες ήταν από τους κορυφαίους του χώρου. Αφορμή αποτελεί ο ερχομός του σπουδαίου ΗΑΛΥΣΟΥ που πραγματοποίησε εξαιρετική καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό και τώρα συνεχίζει σαν επιβήτορας. Μαζί του επίσης στο Πικέρμι έφεραν και 2 φοράδες για αναπαραγωγή.

*Τελικά στην ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε θέλουν να ταλαιπωρούν όλο τον κόσμο. Σε συζήτηση που είχαμε με τον ιδιοκτήτη κ. Γ. Μαλαδάκη μας εξέφρασε τα παραπονά του για την ταλαιπωρία που υπέστη, προκειμένου να υπογράψει ένα χαρτί ερασιτέχνη ιδιοκτήτη. Επίσης μας παραπονέθηκε ότι αγόρασε ένα άλογο στην δημοπρασία της ΟΠΑΠ Α.Ε αξίας 11.000 ευρώ και παρότι χρειάζεται εκτόμηση, το κτηνιατρείο δεν λειτουργεί για να γίνει η απαραίτη επέμβαση. Υπομονή φίλε Γιώργο και συγχαρητήρια για την εύκολη νίκη του ΛΙΟΥΑΜΥ.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10