Σχολιάζοντας την αγωνιστική

*Με 2 νίκες ο Κ. Μαστοράκης και 2 ο Κ. Καποδίστριας ήταν οι πολυνίκες αναβάτες της αγωνιστικής. Από τους προπονητές, 2 νίκες κατέκτησε ο Π. Θεολόγου.

*Πολύ θετική επανεμφάνιση του Μ. Νικολαϊδη. Αν τον βοηθούσαν περισσότερο τα άλογα μπορεί να ήταν ακόμη καλύτερη για αυτόν.

Σε καλή κατάστασταση παρουσιάστηκε ο στίβος, παρότι είχε ρίξει αρκετή βροχή. Αν και είχαν αντιρρήσεις κάποιοι αναβάτες για την καταλληλότητα του, όλα πήγαν καλά.

*Τι γίνεται με τους ανθρώπους ασφαλείας;Είναι περισσότεροι και από τους φιλίππους.

*Ξεκίνησαν τα έργα για την κατασκευή πολυτελούς καφετέριας στον 1ο όροφο. Άντε να μπορούμε να πίνουμε κανέναν καφέ ανθρώπινα.

*Περισσότερα ήταν τα ταμεία χθές. Αν και αρκετά ευγενικά τα παιδιά, εντούτοις θέλουν πολύ εκπαίδευση για να μάθουν καλά τη δουλειά και να μην υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Αλήθεια, γιατί δεν πήραν και κάποιους έμπειρους ταμίες που πέρασαν από συνέντευξη.

*Έχω πάρει Ντέρμπυ σαν αναβάτης και προπονητής αλλά το άγχος που είχα σήμερα δεν περιγράφεται. Αυτά μας έλεγε ο πρώην προπονητής Β. Κεράτσας μετά τη νίκη της ΤΙΑΝΤΑΪΣ ΣΕΝΣ, καθώς βοηθά την κόρη του Ειρήνη, που εκείνη την ώρα βρισκόνταν στο νεογέννητο αγοράκι της.

*Πολύ κρύο στο Μαρκόπουλο 'έφαγαν' οι φίλιπποι πού καπνίζουν, καθώς απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλες τις αίθουσες και αναγκαζόνταν να βγαίνουν στην εξέδρα.

*

1.       Ο ίππος ΣΥΝΝΕΦΙΑ αγοράστηκε από τον κ. Δημήτριο Τζωρτζόπουλο στις 5/2/16 και θα διαγωνίζεται με τα εξής χρώματα: Πράσινη με άσπρα τετράγωνα, μανίκια ίδια και πηλίκιο ίδιο.

2.       Ο ίππος ΓΚΡΕΪΤ ΚΡΕΣΤΕΝΤ(IRE) αγοράστηκε από τον κ.Αθανάσιο Χαίδο στις 5/2/16 και θα διαγωνίζεται με τα εξής χρώματα: Μαύρη με αστέρια άσπρα, μανίκια μαύρα και πηλίκιο μαύρο.

3.       Οι ίπποι ΓΚΙΒΙΝΓΚ ΟΡΝΤΕΡΣ(IRE) και ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ απομακρύνθηκαν οριστικά από τον ιππόδρομο.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10