Από 9.278 ευρώ τα 2 τυχερά δελτία

Τα δύο(2) τυχερά δελτία στο σκορ 6 όπου το κάθε ένα από αυτά κέρδισε 9.278!!! ευρώ ήταν το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας- Ο ίππος ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ παραπέμφθηκε για κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας.

 

1η

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο αντι-ντόπινγκ στον ίππο: ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ (IRE).

- Ο ίππος ΣΑΟΥΘΝΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤ ξεκίνησε διστακτικά.

- Ο αναβάτης Χριστοφής Μ. που ίππευε τον ίππο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ χρησιμοποίησε το μαστίγιο του περισσότερες φορές (12) από το επιτρεπόμενο (10). Για τον λόγο αυτό  επιβάλλεται πρόστιμο είκοσι (20) ευρώ.

- Γίνεται αυστηρή παρατήρηση στους αναβάτες Τσέλα Ε. που ίππευε τον ίππο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ και Χριστοφή Μ. που ίππευε τον ίππου ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ, διότι κατά την μεταζύγιση βρέθηκαν υπέρβαροι με 400 gr. και 200 gr. αντίστοιχα.

2η

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο αντι-ντόπινγκ στον ίππο: ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ (GB).

- Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ έκλινε προς την εσωτερική και δυσχέρανε ελαφρά τον εσωτερικά του αναπτυσσόμενο ίππο ΓΚΟΣΤ. Γίνεται σύσταση στην νέα αναβάτιδα Καμούτση Ε. που ίππευε τον ίππο ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ να είναι πιο προσεκτική στην τήρηση της γραμμής της στα πρώτα μέτρα της διαδρομής.

- Ο αναβάτης Χριστοφής Μ. που ίππευε τον ίππο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ χρησιμοποίησε το μαστίγιο του περισσότερες φορές (14) από το επιτρεπόμενο (10). Για τον λόγο αυτό του επιβάλλεται πρόστιμο ογδόντα (80) ευρώ.

- Ο αναβάτης Ανδρέου Λ. που ίππευε τον ίππο ΕΝΣΑΙΝ χρησιμοποίησε το μαστίγιο του περισσότερες φορές (13) από το επιτρεπόμενο (10). Για τον λόγο αυτό του επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ.

- Λίγο μετά το ύψος των 300μ. ο αναβάτης Τσέλα Ε. που ίππευε τον ίππο ΓΚΟΛΝΤΕΝ απώλεσε το μαστίγιό του μετά από επαφή του με τον ίππο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ. Του γίνεται αυστηρή παρατήρηση να είναι πιο προσεκτικός στην χρήση μαστιγίου.      

- Γίνεται παρατήρηση στον αναβάτη Μιχαηλίδη Ν., που ίππευε τον ίππο ΓΚΟΣΤ διότι κατά την προζύγιση έφερε υπερβάλλον βάρος 900 gr.

3η

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο αντι-ντόπινγκ στον ίππο: ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ (IRE).

- Η ένσταση που υπέβαλλε ο προπονητής κος Σιατούνης Η. του ίππου ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ που τερμάτισε τρίτος κατά του ίππου ΛΟΒΙΝΑ που τερμάτισε δεύτερος επικαλούμενος παρενόχληση αμέσως μετά την εκκίνηση δεν γίνεται δεκτή. Οι Ελλανοδίκες έκριναν ότι η επαφή των δυο ίππων προήλθε από αμοιβαία σύγκλιση και ότι από το γεγονός αυτό δεν πρόεκυψε αλλοίωση του αποτελέσματος (Άρθρο 148 του Κ.Ι.). Το παράβολο επιστρέφεται.

- Βγαίνοντας ο ίππος ΝΕΜΕΣΙΣ από το μηχάνημα εκκίνησης κινήθηκε προς την εξωτερική και πίεσε σε αυτή τον ίππο ΛΟΒΙΝΑ ο οποίος με την σειρά του κινήθηκε προς την εξωτερική και ήρθε σε επαφή με τον ίππο ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ που είχε κλίνει προς την εσωτερική (αμοιβαία σύγκλιση).

- Ο ίππος ΓΟΥΙΝ ΤΖΟΥΚΕΡΙΝΑ ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, αναπτύχθηκε διστακτικά και ακολούθησε τον όμιλο από απόσταση.

4η

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο αντι-ντόπινγκ στον ίππο: ΜΠΟΜΠΙΟ (IRE).

- Ο ίππος ΠΗΤΕΡ ΛΕΟΝΑΡΝΤ διαγωνίστηκε χωρίς παρωπίδες μετά από αίτημα του προπονητού του κου Θεολόγου Π. ο οποίος λανθασμένα τις είχε δηλώσει. Οι Ελλανοδίκες έκαναν δεκτό το αίτημα του μετά από έλεγχο των προηγούμενων συμμετοχών του ίππου και του επιβάλλουν πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ.

- Ο ίππος ΤΖΙΜ ΓΟΥΙΝΝΕΡ ξεκίνησε και αναπτύχθηκε διστακτικά.

- Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΠΗΤΕΡ ΛΕΟΝΑΡΝΤ κινήθηκε προς την εξωτερική και ήρθε σε επαφή με τον ίππο ΜΠΡΑΙΤ ΠΡΟΣΠΕΡ.

- Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ κινήθηκε προς την εξωτερική.

- Εξετάζεται η βελτιωμένη επίδοση του ίππου ΜΠΟΜΠΙΟ, σε σχέση με τις τελευταίες δυο συμμετοχές του και καλείται ο προπονητής κος Χαραλάμπους Χ. όπως προσέλθει στο γραφείο Ελλανοδικών την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση.

- Ο νέος αναβατής Μπαμπανιώτης Χ. που ίππευε τον ίππο ΕΞΤΡΙΜΛΥ απώλεσε το μαστίγιό του κατά την είσοδο του στην τελική ευθεία (υπότροπος) και του επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ.

5η

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο αντι-ντόπινγκ στους ίππους: ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ (IRE), ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ (IRE).

- Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ σκόνταψε, κινήθηκε προς την εξωτερική και ήρθε σε επαφή με τον ίππο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ .

- Στα τελευταία μέτρα της διαδρομής ο ίππος ΣΤΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ παρά την χρήση αριστερού μαστιγίου από τον αναβάτη του, κινήθηκε απότομα και παρατεταμένα προς την εξωτερική και ήρθε σε επαφή με τον επερχόμενο ίππο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ.

- Ο ίππος ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ παραπέμφθηκε για κτηνιατρική εξέταση η οποία απέβη αρνητική. Καλούνται ο αναβάτης Ξυνός Μ. και ο προπονητής κος Σταύρου Χ. να προσέλθουν στο γραφείο των Ελλανοδικών την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση.

6η

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο αντι-ντόπινγκ στον ίππο: ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ (IRE).

- Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ έκλεινε προς την εσωτερική και ήρθε σε επαφή με τον ίππο ΤΑΛΙΚΟΥΑ.

- Ο ίππος ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ παραπέμφθηκε για κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας. Κτηνίατροι : Αρβανίτης – Αντωνίου .

- Με εντολή του Αφέτη ο ίππος ΔΕ ΜΗΤΕΡ θα πρέπει να επανεκπαιδευτεί στο μηχάνημα εκκίνησης.

- Κατόπιν δηλώσεως της κτηνιατρικής υπηρεσίας της ΦΕΕ όλοι οι ίπποι των σημερινών ιπποδρομιών έφεραν κανονικά πέταλα, ελέγχθηκαν πριν από κάθε ιπποδρομία και διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοί που αναφέρονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Φ.Ε.Ε.

- Μεταζυγίσθηκαν όλοι οι αναβάτες των σημερινών ιπποδρομιών.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter