Τρία τζακ ποτ σε ΣΚΟΡ 6, ΣΚΟΡ 4 και Σ.Δ

Τρία τζακ ποτ, εκπληκτικά photofinishκαι κούρσες που κρίθηκαν στο εκατοστό του δευτερολέπτου επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 20 Ιουλίου στο MarkopouloPark. Δεν βρέθηκε νικητής στο ΣΚΟΡ 6, το ΣΚΟΡ 4 και το Σύνθετο δίδυμο και μεταφέρονται τα ποσά των 16.671

ευρώ, 10.612 ευρώ και 5.155 ευρώ αντίστοιχα, στην επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 27 Ιουλίου. Σημαντικά κέρδη μοίρασε το Τετραπλό της 8ης ιπποδρομίας. Επτά τυχεροί βρήκαν τους τέσσερις πρώτους ίππους με τη σωστή σειρά και κέρδισαν από 2.561,94 ευρώ.

Στη χτεσινή συγκέντρωση, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην 5η ιπποδρομία, το Κύπελλο Ηνιόχου. Νικητής αναδείχτηκε με διαφορά ο ίππος ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ με αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη και προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη. Ο τριετής καθαρόαιμος, ιδιοκτησίας του SamerKhouriέχει ήδη τρεις νίκες και μία δεύτερη θέση στο ενεργητικό του με μόλις τέσσερις συμμετοχές στην Ελλάδα. Ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του Ελληνικού TripleCrownκαθώς το Κύπελλο Ηνιόχου είναι το πρώτο σκέλος του θεσμού που συμπεριλαμβάνει ακόμα δύο κύριες ιπποδρομίες το Κριτήριο 3ετών και το 74ο Ελληνικό Ντέρμπυ.

Κούρσες που έκοψαν την ανάσα

Για γερά νεύρα ήταν η 2η ιπποδρομία καθώς ο ίππος ΕΣΚΕΪΠ ΔΕ ΡΕΪΝ, ιδιοκτησίας του Αεροπόρου Μιχαήλ, με αναβάτη τον Μαρίνο Κυριακίδη και προπονητή τον Άδωνη Κρητικό, επικράτησε με διαφορά μόλις ενός εκατοστού του δευτερολέπτου. Επιστροφή στις νίκες πραγματοποίησε ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ, ιδιοκτησίας SCUDERIAEQUUSRUNPAOLA, ο οποίος με προπονητή τον Χάρη Χαραλάμπους και αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα κατέκτησε την 7η ιπποδρομία.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας ξεχώρισε και η νίκη του ΑΝΣΙΕΝΤ ΣΙΤΥ, ο οποίος πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού της 6ης ιπποδρομίας.  Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον πενταετή ίππο, ιδιοκτησίας και προπόνησης του Χρήστου Θεοδωράκη και δεύτερη για τον αναβάτη Γιάννη Ψαραδάκη στη χθεσινή συγκέντρωση.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10