Στις 16:25 το τζακ ποτ στο Σ.Δ

Με έξι ελληνικές ιπποδρομίες και μία κούρσα από το Greyville της Νότας Αφρικής, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00 και 16:25 αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία για τον μήνα Αύγουστο ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park.Οι δέκα συμμετοχές στην 5η  ελληνική ιπποδρομία(6η του προγράμματος) 

 

που θα διεξαχθεί στα 1.300 μέτρα αναμένεται να δυσκολέψουν την επιλογή του νικητή. Εντυπωσιακή προβλέπεται να είναι η άφιξη από τους 8 καθαρόαιμους ίππους που θα διαγωνιστούν στην 6η ελληνική ιπποδρομία (7η του προγράμματος) στην απόσταση των 1.575 μέτρων.

Τρία ΣΚΟΡ και επιδότηση ΓΚΑΝΙΑΝ με 2.000 ευρώ!

Το ιπποδρομιακό πρόγραμμα έχει και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς προσφέρονται τρία ΣΚΟΡ και συνεχίζεται η πριμοδότηση του Γκανιάν (σωστή πρόβλεψη του νικητή) με 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Συγκεκριμένα προσφέρονται:

    ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως την 3η ιπποδρομία
    ΣΚΟΡ 4 από την 4η έως την 7η ιπποδρομία
    ΣΚΟΡ 6 από την 2η έως την 7η ιπποδρομία

Το ποσό που μεταφέρεται από το Τζακ ποτ στο πρώτο Σύνθετο Δίδυμο και ξεκινάει από την ιπποδρομία της Νότιας Αφρικής είναι 4.130 ευρώ. Το συνολικό ποσό που θα μοιράσει αναμένεται να ξεπεράσει τα 10.000 ευρώ.

Με παρουσία φιλίππων στις κερκίδες η ιπποδρομιακή συγκέντρωση. 

Οι φίλιπποι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ιπποδρομίες από τις κερκίδες στο Markopoulo Park βάσει του ισχύοντος πλαισίου για την προστασία της δημόσιας υγείας απέναντι στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, θα μπορούν να επισκέπτονται τον ιππόδρομο μόνο όσοι θεατές είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει από COVID-19 το τελευταίο εξάμηνο. Κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις, θα γίνεται έλεγχος της σχετικής βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης και του εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο Markopoulo Park είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10