ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:27/07/18

-Ο ίππος Ο ΤΖΙΝΟ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου αριστερού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.-Ο ίππος ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ ξεκίνησε διστακτικά. Ο ίδιος ίππος παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου αριστερού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.

Διαβάστε Περισσότερα

Δελτία Ελλανοδικών 20/07/18

-Η ένσταση που επέβαλλε ο εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας του ίππου ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ που τερμάτισε 2ος κατά του ίππου ΣΠΑΡΤΗ που τερμάτισε 1ος επικαλούμενος παρενόχληση στα ύψος των 250μ. δεν γίνεται δεκτή. Οι Ελλανοδίκες κρίνουν ότι η ελαφρά κλίση του ίππου ΣΠΑΡΤΗ προς την εσωτερική και η στιγμιαία δυσχέρανση του ενιστάμενου ίππου δεν είχαν ως συνέπεια την αλλοίωση του αποτελέσματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Απόφαση Επιτροπής Ιπποδρομιών 14/7

Μετά τα παραπάνω η Επιτροπή  συμφωνεί μεν ότι από την αλλαγή γραμμής του ίππου ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(USA) προς την εξωτερική  στο ύψος περίπου των 200 μ της διαδρομής προέκυψε ελαφρά παρενόχληση του εφεσιβάλοντος ίππου ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(GER) η οποία  σαφώς ωστόσο δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα της ιπποδρομίας και την σειρά άφιξης των ίππων (Άρθρο 148 του Κ.Ι.).

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:14/07/18

-Ο ίππος ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ ρινορράγησε. Αποχή ένας (1) μήνας.-Ο ίππος ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση οπού διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.-Ο ίππος ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση όπου διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας.

Διαβάστε Περισσότερα

Έφθασε η ώρα τού Ντέρμπυ

Αν και με την συμμετοχή μόνο 5 ίππων, το Ντέρμπυ δεν παύει να αποτελεί την κορυφαία κούρσα της χρονιάς.Οι παλαιότεροι θυμούνται το πόσο ανοιχτές ήταν αυτές οι κούρσες και το θέαμα πού πρόσφεραν, στις πολλές χιλιάδες των φιλίππων πού προσέρχονταν γιά να απολαύσουν ένα σούπερ πρόγραμμα. Τα Ντέρμπι ξεκίνησαν το 1931 

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter