Συνεχίζεται η δράση στο Markopoulo Park

Εννέα ιπποδρομίες με τη συμμετοχή συνολικά 71 καθαρόαιμων ίππων περιλαμβάνει η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 8 Μαρτίου.

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσουν για μια ακόμα αφορά τα τέσσερα ΣΚΟΡ (σωστή πρόβλεψη νικητών σε συνεχόμενες ιπποδρομίες).

Διαβάστε Περισσότερα

Κύπελλο ταχύτητας και τέσσερα ΣΚΟΡ

Κύπελλο ταχύτητας και τέσσερα ΣΚΟΡ κλέβουν την παράσταση

 Το Κύπελλο Ταχύτητος, η ιπποδρομία της μιας ανάσας, αναμένεται να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα στην 8η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που θα διεξαχθεί

Διαβάστε Περισσότερα

Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 23/02/20

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες προέκυψαν 9 πολύ ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες με ποιοτική αιχμή την σπουδαία κόντρα 8 κορυφαίων ίππων στο κυπ.ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα

Bραδιά αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές

Μια βραδιά αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές του ιπποδρόμου για το 2019 διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ στο Markopoulo Park, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στην τελετή απονομής των «Horse Racing Awards 2020» βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αναβάτες, προπονητές, ίπποι, ιδιοκτήτες και ιπποπαραγωγοί της χρονιάς,

Διαβάστε Περισσότερα

O ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ το 1ο Μarkopoulo Park Handicap

Επικράτησαν τα φαβορί και μοίρασαν κέρδη σε πολλούς παίκτες

 Με πλήθος κόσμου στις εξέδρες του Μarkopoulo Park ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, η 6η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του έτους που περιελάμβανε εννέα θεαματικές κούρσες.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10