Σε μέτριο όμιλο ο ΕΝΣΑΪΝ (GB)

Αρκετά ανοιχτές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής, όπου δύσκολα ξεχωρίζουν τα ενδεδειγμένα άλογα.Θεωρούμε όμως ότι κοντά στη νίκη μπορεί να βρεθεί ο ΕΝΣΑΪΝ (GB) ο οποίος διακρίθηκε στην 2η θέση και στις 2 μέχρι τώρα συμμετοχές του στο Μαρκόπουλο.Συμμετέχει σε μέτριο όμιλο

Διαβάστε Περισσότερα

Ισοζυγισμός 23/02/18

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής,από τις οποίες προέκυψαν 8 πολύ ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Ξεχωρίζει η αναμέτρηση των 3+ΒΗ όπου αναμένουμε σπουδαίο θέαμα από ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ,ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ,ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ αλλά και τού δυνατού στην απόσταση ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ.

Διαβάστε Περισσότερα

Σε άριστη κατάσταση ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ (GB)

Αρκετές δυσκολίες ως προς την εύρεση των ενδεδειγμένων αλόγων παρουσιάζει η σημερινή συγκέντρωση.Σε κάθε κούρσα θέτουν υποψηφιότητα αρκετοί διεκδικητές γιά τη νίκη.Θεωρούμε όμως ότι ένα σχετικό προβάδισμα διαθέτει ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ (GB) πού βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και ζητάει πεισματικά την διαφεύγουσα νίκη του.

Διαβάστε Περισσότερα

ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 16/02/18

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής,από τις οποίες προέκυψαν 7 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Από 7 και 8 συμμετοχές σε 3 κούρσες και με 10 η μία.Φυσικά το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο στο στοιχηματικό μέρος καθώς αναμένονται θεαματικές αφίξεις με μεγάλες αποδόσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:09/02

-Ο ίππος ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ ρινορράγησε. Αποχή ένας (1) μήνας.Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΜΟΛΟΤΩΦ έκλινε απότομα και παρατεταμένα προς την εσωτερική, ήρθε σε επαφή με τον ίππο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ ο οποίος δυσχεράνθηκε και αυτός με τη σειρά του επέπεσε στον ίππο ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ που ανέκοψε σημαντικά. 

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter