ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 18/10/21

Ακόμη ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα θα διεξαχθεί σήμερα στο Μαρκόπουλο, όπου στις 7 Ελληνικές ιπποδρομίες τού προγράμματος προστέθηκε και η 5η από το GREYVILLE η οποία θα είναι η 1η γιά το πρώτο σκορ 4.Το 2ο περιλαμβάνει τις 05-06-07-08 και το σκορ 6 τις 03-04-05-06-07-08.

Διαβάστε Περισσότερα

Στις 16:25 το τζακ ποτ στο Σ.Δ

Με έξι ελληνικές ιπποδρομίες και μία κούρσα από το Greyville της Νότας Αφρικής, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00 και 16:25 αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία για τον μήνα Αύγουστο ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park.Οι δέκα συμμετοχές στην 5η  ελληνική ιπποδρομία(6η του προγράμματος) 

Διαβάστε Περισσότερα

Τζακ ποτ 100.000 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6

 Οκτώ δυνατές κούρσες την ερχόμενη Δευτέρα            

Περισσότερα από 100.000 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 ανεβάζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον στα ύψη στην τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του μήνα, στοMarkopouloPark. Το ποσό αυτό θα μοιραστεί τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου σε όσους προβλέψουν σωστά τους ίππους που θα τερματίσουν πρώτοι από την 3η 

Διαβάστε Περισσότερα

Το ντέρμπι και οι τζόκεϊ που άφησαν ιστορία

Το ντέρμπι ήταν πάντα μια λαμπερή γιορτή για το σπορ των ιπποδρομιών με μεγάλες νίκες, «θρυλικούς» πρωταγωνιστές, σπουδαία ρεκόρ και μοναδικές στιγμές που έμειναν αξέχαστες στο πέρασμα των δεκαετιών. Παρακάτω γίνεται αναφορά γιά τους τζόκευ πού πρωταγωνίστησαν στο παρελθόν και έχουν σταματήσει πλέον την λαμπρή καριέρα τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Η δράση ξεκινά στις 16:00

Οκτώ ιπποδρομίες και τρία ΣΚΟΡ τη Δευτέρα στο MarkopouloPark-Νέα ώρα για τις κούρσες - Η δράση ξεκινά στις 16:00

Με οκτώ ανταγωνιστικές κούρσες, τρία ΣΚΟΡ και νέα ώρα έναρξης για τις ελληνικές ιπποδρομίες κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος στο Markopoulo Park.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10