Ελληνικό πρόγραμμα 14/12/18

Αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής,το οποίο συμπληρώθηκε με 5 κούρσες από την Ελλάδα καί 2 από την Γαλλία.Εκ πρώτης όψεως δεν ''υπάρχει''το άλογο το οποίο να θεωρείται ισχυρή βάση στο παιχνίδι καί έτσι περιμένουμε μεγάλες αποδόσεις,ιδιαίτερα στο σκορ 6 πού αρέσει πολύ στούς φιλίππους.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνικό πρόγραμμα 07/12/18

7 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες θα διεξαχθούν την Παρασκευή στο Μαρκόπουλο,με τις περισσότερες από αυτές να είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα,Φυσικά δεν λείπουν τα άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν δυνατή βάση και να δικαιολογήσουν νικηφόρα τον τίτλο τού φαβορί.

Διαβάστε Περισσότερα

ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 07/12/18

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής από τις οποίες προέκυψαν 7 πολύ ενδιαφέρουσες στοιχηματικά (καί όχι μόνο) ιπποδρομίες.Οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα καί το βέβαιο είναι ότι θα έχουμε θεαματικές αφίξεις με μεγάλες αποδόσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΔΙΕ 29/11/2018

Η Ένωση Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ) χαιρετίζει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, που περιλαμβάνει άρθρα κρίσιμα και απαραίτητα για τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών.Από την ίδρυση της, το 1964, η ΕΙΔΙΕ αποτελεί το συλλογικό όργανο των ιδιοκτητών

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Ε. Ι. 20/11

Σε έκτακτη συνεδρίαση της 7/11/2018 η Επιτροπή Ιπποδρομιών ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα και έλαβε τις αντίστοιχες αποφάσεις :

  1. Εξέτασε τις συνθήκες εγγραφής του ίππου ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(USA) στην 3η ιππ/μία της 26/10/18 (ΕΠΑΘΛΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 4+Ε 1.000 Μ) από τον προπονητή κο Γεώργιο Κουβαρά και στην συνέχεια τις συνθήκες διαγραφής του ίππου από την ιπποδρομία αυτή. Για την παροχή εξηγήσεων αναφορικά με την διαγραφή

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter