Ελληνικό πρόγραμμα 11/10/21

Το 75ο Ελληνικό ΝΤΕΡΜΠΙ δεσπόζει στη σημερινή συγκέντρωση, παρότι θα αγωνιστούν μόνο 5 ίπποι. Ο σπουδαίος ΑΧΑΤΗΣ πού επικράτησε στο Κυπ.ΗΝΙΟΧΟΥ όσο καί το ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΕΤΩΝ, φιλοδοξεί να κατακτήσει το τριπλ κράουν έχοντας ως βασικό αντίπαλο τον επίσης εξαιρετικό ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ πού αναμένεται να ευνοηθεί από τα επιπλέον μέτρα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνικό πρόγραμμα 20/09/21

Με 8 Ελληνικές ιπποδρομίες και μία από τη Ν.Α, με την οποία ξεκινάει το πρόγραμμα αλλά καί το 1ο σκορ 4 θα διεξαχθεί η σημερινή συγκέντρωση.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν δεν είχε μόνο 3 συμμετοχές το Κυπ.της Φ.Ε.Ε θα δέσποζε στην συγκέντρωση,αλλά δυστυχώς οι 3 μόνο συμμετοχές περιόρισαν κατά πολύ το ενδιαφέρον.

Διαβάστε Περισσότερα

74ο Ελληνικό Ντέρμπι με επιδότηση 5.000 ευρώ στο ΓΚΑΝΙΑΝ

Το 74ο Ελληνικό Ντέρμπι, που θα αναδείξει τον κορυφαίο ίππο του 2020, καθώς και το Κύπελλο Αρτέμιδος, γνωστό και ως Ντέρμπι των φοράδων, δεσπόζουν στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ κούρσες.

Διαβάστε Περισσότερα

ΒΑΘΜΟΙ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ

5 είναι οι αναβάτες οι οποίοι είναι τιμωρημένοι γιά μή σύννομη χρήση μαστιγίου ως και την 28η Σεπτεμβρίου 2020, τον πίνακα τον οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω όπως και τις αλλαγές προπόνησης με κυριότερη αυτή της μεταφοράς 5 ίππων από τον Ι.Θεολόγου στον Μ.Ιωαννίδη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΛΛΑΓΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΙΠΠΩΝ

  1. Το μισό (50%) (25% μερίδιο κ. Α. Ρηγόπουλου και 25% μερίδιο κ. Χ. Αργυρόπουλου)του ίππου ΣΟΥΪΤ ΠΟΕΜ(GB) αγοράστηκε από την εταιρεία «ΑΣΤΕΡΙΑ RACING IKE» στις 28/8/20 και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τα χρώματα του κ. Χρ. Αργυρόπουλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10