Πίνακας νικών αναβατών Ν.Α

Μεγάλη μάχη γίνεται στούς αναβάτες της Ν.Α ,όσον αφορά τον τσάμπιον της χρονιάς πού ολοκληρώνεται στης 31/07.Η μάχη των αναβατών μπορεί να μας δώσει την δυνατότητα να ''εκμεταλλευτούμε''το ενδιαφέρον τους γιά τον τίτλο τού πολυνίκη. Ο M Yeni με 151 νίκες,ο L Hewitson με 149 καί ο A Marcus με 146 ''οδηγούν'' την κούρσα.

Διαβάστε Περισσότερα

Στο VINCENNES στης 21.15 το Quarté+

Στο VINCENNES σε κούρσα Τροτ με αμαξίδια θα διεξαχθεί το σημερινό Quarté+.όπου ο νικητής πρέπει να προβλέψει σωστά τα 4 πρώτα άλογα με τη σειρά που θα τερματίσουν. Το Quarté+ έχει 3 κατηγορίες κερδών: 4 με σειρά, 4 χωρίς σειρά και Bonus (3 χωρίς σειρά), άρα περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη!

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 16/04/19

Σε 8 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες από το KENILWORTH θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι φίλιπποι, με τις περισσότερες από αυτές να είναι ιδιαίτερα ανοιχτές.Ρόλο πρωταγωνιστή αναμένεται να έχουν οι αναβάτες A Domeyer,G Cheyne,R Fourie καί S Khumalo πού ιππεύουν άλογα πού τα περισσότερα από αυτά έχουν την 1η τύχη.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 03/04/19

Στο KENILWORTH διεξάγονται σήμερα οι ιπποδρομίες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς αναμένονται καί πάλι μεγάλες αποδόσεις.Στην σημερινή συγκέντρωση δεν ιππεύουν ο R Fourie & ο G Cheyne (γιά ιατρικούς λόγους)καί ο D De Gouveia γιά οικογένειακους λόγους.((foto:anton-marcus)

Διαβάστε Περισσότερα

Στο MARSEILLE 14:45 το QUARTE+

Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κούρσα με κωδ.016 τού κουπονιού όπου θα διεξαχθεί το (QUARTE+) με κουμπαρά πού φτάνει τις 700.000 ευρώ.Ο νικητής πρέπει να προβλέψει σωστά τα 4 πρώτα άλογα με τη σειρά που θα τερματίσουν. Το Quarté+ έχει 3 κατηγορίες κερδών: 4 με σειρά, 4 χωρίς σειρά και Bonus (3 χωρίς σειρά), άρα περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη!

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter