Αποδοτικότητα και φόρμα στην Κύπρο

Οι Κυπριακές ιπποδρομίες έχουν ''μπεί'' γιά τα καλά στη ζωή μας, δίνοντας ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ιπποδρομιακό στοίχημα.Προκειμένου να έχετε μία καλύτερη εικόνα γιά τα άλογα αλλά και την φόρμα προπονητών και αναβατών,παρακάτω μπορείτε να δείτε και να μελετήσετε πολύ ενδιαφέροντες πίνακες.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Κύπρου 14/02

Σε 8 ιπποδρομίες από την Κύπρο θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι φίλιπποι.Οι περισσότερες είναι αρκετά ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα και περιμένουμε εκπλήξεις με μεγάλες αποδόσεις. Η επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση από την Κύπρο θα διεξαχθεί Σάββατο αντί γιά Κυριακή λόγω των Απόκρεω.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Κύπρου 07/02

Στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι 9 ιπποδρομίες της Λευκωσίας.Οι περισσότερες είναι ανοιχτές και αναμένουμε μεγάλες αποδόσεις.Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην 1η ιπποδρομία η Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό € 35.003,29 στο παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ 9 και στην 4η ιπποδρομία η Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό € 19.961,10 στο παιχνίδι PICK 6.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνολικές συμμετοχές και διακρίσεις 31/01

Από τις πρώτες ημέρες πού οι ιπποδρομίες της Κύπρου ''μπήκαν'' στο κουπόνι τού ΟΠΑΠ, ο φίλιππος κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον,στοιχηματίζοντας κυρίως στα απλά παιχνίδια.Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις συνολικές συμμετοχές των αλόγων πού αγωνίζονται αύριο Τετάρτη,με όλες τις διακρίσεις τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Ισοζυγισμός Κύπρου 24/01

Από την Τετάρτη 24/01 θα μπορούμε πλέον να στοιχηματίζουμε στις ιπποδρομίες της Κύπρου.Στο κουπόνι πού αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε περιλαμβάνονται 6 κούρσες από τον ιππόδρομο της Λευκωσίας(3η-8η).Από την Κυριακή καί μετά θα περιλαμβάνονται όλες οι κούρσες,ο οποίες παρουσιάζουν

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter