74ο Ελληνικό Ντέρμπι με επιδότηση 5.000 ευρώ στο ΓΚΑΝΙΑΝ

Το 74ο Ελληνικό Ντέρμπι, που θα αναδείξει τον κορυφαίο ίππο του 2020, καθώς και το Κύπελλο Αρτέμιδος, γνωστό και ως Ντέρμπι των φοράδων, δεσπόζουν στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ κούρσες.

Διαβάστε Περισσότερα

ΒΑΘΜΟΙ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ

5 είναι οι αναβάτες οι οποίοι είναι τιμωρημένοι γιά μή σύννομη χρήση μαστιγίου ως και την 28η Σεπτεμβρίου 2020, τον πίνακα τον οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω όπως και τις αλλαγές προπόνησης με κυριότερη αυτή της μεταφοράς 5 ίππων από τον Ι.Θεολόγου στον Μ.Ιωαννίδη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΛΛΑΓΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΙΠΠΩΝ

  1. Το μισό (50%) (25% μερίδιο κ. Α. Ρηγόπουλου και 25% μερίδιο κ. Χ. Αργυρόπουλου)του ίππου ΣΟΥΪΤ ΠΟΕΜ(GB) αγοράστηκε από την εταιρεία «ΑΣΤΕΡΙΑ RACING IKE» στις 28/8/20 και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τα χρώματα του κ. Χρ. Αργυρόπουλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Εντυπωσιακό φίνις από τον ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ

  • «Βροχή» τα κέρδη στη συγκέντρωση της Δευτέρας

Ανταγωνιστικές διαδρομές, νίκη του ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ με συγκλονιστική άφιξη στο photofinishκαι ενισχυμένα κέρδη για τους νικητές του ΣΚΟΡ 6 περιλάμβανε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020, στο MarkopouloPark. Η 12η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του έτους

Διαβάστε Περισσότερα

Το αήττητο ο ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ (IRE)

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας πού θα πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο κεκλεισμένων των θυρών γιά τούς φιλίππους.Το τζακ ποτ στο σκορ 6 της τελευταίας συγκέντρωσης προ πανδημίας και από το οποίο μεταφέρονται 17.335 ευρώ δίνει την δυνατότητα

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10