Πρόγραμμα Ν.Α 03/08/18

Στο Fairview διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Το πρόγραμμα κρίνεται βατό καθώς οι συμμετοχές ανά κούρσα δεν είναι τόσες πολλές,ώστε να δυσκολεύουν ιδιαίτερα την πρόβλεψη.Επιπλέον ξεχωρίζουν κάποια άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν ισχυρή βάση σε όλα τα είδη στοιχήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Γλύτωσε την παράλυση ο Espinoza

Ο 46άχρονος αναβάτης Victor Espinoza έγινε παγκοσμίως γνωστός με την κατάκτηση του Triple Crown το 2015 με τον American Pharoah. Έκτοτε συνέχισε να πρωταγωνιστεί στις σπουδαιότερες κούρσες των Αμερικάνικων ιπποδρομιών, χάρις στις επιτυχίες του Gormley στο Santa Anita Derby και το Sham Stakes το 2017.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 20/07/18

Στο FAIRVIEW διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α πού περιλαμβάνονται στο αλλοδαπό κουπόνι.Οι περισσότερες είναι αρκετά ανοιχτές, αλλά δεν λείπουν και αυτές πού διαθέτουν ξεκάθαρα φαβορί καί μπορούν εύκολα η δύσκολα να δικαιολογήσουν τον τίτλο τους.Το βέβαιο είναι ότι θα έχουμε και πάλι μεγάλες αποδόσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α TURFFONTEIN 14/07

Σε 2 ιπποδρόμους από τη Ν.Α θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι Έλληνες φίλιπποι.Παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον καί αναμένεται γιά μία ακόμη φορά να ''έχουμε'' θεαματικές αφίξεις οι οποίες θα συνοδευτούν από μεγάλες αποδόσεις.Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις προτάσεις γιά το TURFFONTEIN.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Ν.Α 12/07/18

Στο VAAL διεξάγονται οι κούρσες της Ν.Α,οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Αναμένονται θεαματικές αφίξεις και μεγάλες όπως πάντα αποδόσεις.Φυσικά δεν λείπουν τα ισχυρά άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν βάση σε όλα τα είδη τού στοιχήματος καθώς υπερέχουν των αντιπάλων τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter