74ο Ελληνικό Ντέρμπι με επιδότηση 5.000 ευρώ στο ΓΚΑΝΙΑΝ

Το 74ο Ελληνικό Ντέρμπι, που θα αναδείξει τον κορυφαίο ίππο του 2020, καθώς και το Κύπελλο Αρτέμιδος, γνωστό και ως Ντέρμπι των φοράδων, δεσπόζουν στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ κούρσες.

Tο 74ο Ελληνικό Ντέρμπι είναι η 7η ιπποδρομία της ημέρας και εκτός από θέαμα έχει και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς το ΓΚΑΝΙΑΝ δηλαδή η σωστή πρόβλεψη του νικητή πριμοδοτείται με το ποσό των 5.000 ευρώ. Δέκα καθαρόαιμοι ίπποι θα πάρουν θέση στο start των 2.100 μέτρων και θα διεκδικήσουν την πρωτιά στην κούρσα της χρονιάς, φιλοδοξώντας να γράψουν ιστορία και να διαδεχθούν τον περσινό θριαμβευτή ΡΕΒΑΜΠ.

Μάχη γένους θηλυκού!

Μια ακόμη ιπποδρομία υψηλών απαιτήσεων δεσπόζει στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Πρόκειται για το Κύπελλο Αρτέμιδος ή αλλιώς το Ντέρμπι των φοράδων το οποίο θα είναι η 5η ιπποδρομία της ημέρας. Οκτώ φοράδες τριών ετών θα διεκδικήσουν την νίκη στην απόσταση των 1.800 μέτρων για να πάρουν τη σκυτάλη από την περσινή νικήτρια ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ. Οι διεκδικήτριες του Κυπέλλου Αρτέμιδος:

Η δράση ξεκινά στις 16:00

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου ξεκινά στις 16.00. Οι φίλοι των ιπποδρομιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ, στο διαδίκτυο και μέσω της συχνότητας του High TV.

Τρία ΣΚΟΡ για τους νικητές σε συνεχόμενες κούρσες

Μεγάλο αναμένεται να είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον στην 23η ιπποδρομιακή συγκέντρωση καθώς όσοι επιλέξουν σωστά τους νικητές σε συνεχόμενες κούρσες, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Συγκεκριμένα προσφέρονται:

ΣΚΟΡ 4 από την 1η  έως την 4η  ιπποδρομία

ΣΚΟΡ 4 από την 5η  έως την 8η ιπποδρομία

ΣΚΟΡ 6 από την 3η  έως την 8η  ιπποδρομία

Εκτός από την επιδότηση στο ΓΚΑΝΙΑΝ με 5.000 ευρώ στο Ελληνικό Ντέρμπι συνεχίζεται η πριμοδότησή του παιχνιδιού με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10