Ελληνικό πρόγραμμα 17/11/19

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα των τελευταίων ετών είναι αυτό της Κυριακής,στο οποίο θα διεξαχθούν μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα 9!! ιπποδρομίες με ποιοτική αιχμή την σπουδαία αναμέτρηση τού ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ στα 1.200μ.Όλες οι ιπποδρομίες είναι ανοιχτές γιά κάθε αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακοίνωση Ε.Ι της 13/11/19

Η Ε.Ι με ανακοινωσή της ενημερώνει την ιπποδρομιακή κοινότητα ότι από 1/1/20 θα τεθεί σε εφαρμογή το νέο σύστημα γιά την είσοδο των ίππων στο μηχάνημα αφετηρίας(σταρτ),όπως αυτό εξειδικεύθηκε στην από 21/6/19 ανακοίνωση τού Δ.Σ της  Φ.Ε.Ε.Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση.

Διαβάστε Περισσότερα

Ισοζυγισμός 17/11/19

Η αισιοδοξία των ηγετικών στελεχών τού ΟΠΑΠ,της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε αλλά καί όλων των επαγγελματιών και επενδυτών τού χώρου μεταφράζεται σε γεμάτα προγράμματα με στοιχηματικό ενδιαφέρον αλλά και απο πλευράς θεάματος.9 ιπποδρομίες την Κυριακή με ποιοτική αιχμή το ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνικό πρόγραμμα 10/11/19

Με 6 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες συμπληρώθηκε το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες ξεχωρίζει η δυναμική αναμέτρηση τού ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.Στο πρόγραμμα θα διεξαχθούν 3 σκορ.Το σκορ 3 πού περιλαμβάνει τις 3 πρώτες ιπποδρομίες,το σκορ 6 σε όλες καί το σκορ 4 από την 3η έως και την 6η.

Διαβάστε Περισσότερα

Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 10/11/19

Πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες προέκυψαν 7 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Αν και στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται κάποια κλασική ιπποδρομία,εντούτοις οι ανοιχτές διαδρομές καί η εναλλαγή αποστάσεων θα κρατείσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter