Ενισχυμένο Γκανιάν και δύο Σκορ-4

Πολλές δραστηριότητες και αυτή την Κυριακή για όλη την οικογένεια

Το Markopoulo Park υποδέχεται και αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου, τους φιλίππους και τις οικογένειές τους, με πλούσιο πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 26/05/19

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες προέκυψαν 8 πολύ ενδιαφέρουσες καί γεμάτες από πλευράς συμμετοχών ιπποδρομίες.Φυσικά ξεχωρίζει η σπουδαία αναμέτρηση τού κυπ.ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ στα 1.100μ με την συμμετοχή 6 εκ των κορυφαίων αλόγων στο Μαρκόπουλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνικό πρόγραμμα 19/05/19

7 ιπποδρομίες περιλαμβάνει το Ελληνικό πρόγραμμα πού μπορεί να μην είναι γεμάτες από πλευράς συμμετοχών,είναι όμως ιδιαίτερα ποιοτικές καί με στοιχηματικό ενδιαφέρον.Φυσικά δεσπόζουν οι σπουδαίες αναμετρήσεις τού κυπ.ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ με 6 δυναμικές φοράδες αλλά και το κυπ.2019 με αρκετούς υποψήφιους γιά τη νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ 19/05/19

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής,από τις οποίες προέκυψαν 7 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Ποιοτικές αιχμές τού προγράμματος είναι η ιπποδρομία τού κυπ.2019 στα 1.800μ με 7 δυναμικούς αρσενικούς καί η σπουδαία αναμέτρηση τού κυπ.ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ στα 1.575μ με την συμμετοχή 6 εκ των καλυτέρων φοράδων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνικό πρόγραμμα 12/05/19

Σε 6 πολύ ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν οι φίλιπποι.Το ενδιαφέρον γίνεται ακόμη μεγαλύτερο καθώς ''έχουμε''τζακ ποτ στο σκορ 6 όπου μεταφέρονται 9.560 ευρώ καί αναμένεται συνολικά στον κουμπαρά να συγκεντρωθούν πάνω από 40.000 ευρώ.Επίσης ''έχουμε'' τζακ ποτ και στο σκορ 3(1.480 ευρώ).

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter