Ελληνικό πρόγραμμα 26/10/20

Αρκετά ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη είναι το Ελληνικό πρόγραμμα της Δευτέρας, στο οποίο το διπλό τζακ ποτ στο σκορ 6 δίνει εξαιρετικό ενδιαφέρον.Τα 53.544 ευρώ πού μεταφέρονται αναμένεται να διπλασιαστούν, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν καί αξίζει όλοι να δοκιμάσουμε την τύχη μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνικό πρόγραμμα 19/10/20

Πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών συμπληρώθηκε γιά την Δευτέρα,το οποίο όμως παρουσιάζει αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω του τζακ ποτ στο σκορ 6 από το οποίο μεταφέρονται 19.476 ευρώ. Όπως έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν το παιχνίδι θα είναι μεγάλο και αναμένεται να ξεπεράσει τις 55.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνικό πρόγραμμα 12/10/20

Η μεγάλη μέρα γιά την κορυφαία κούρσα της χρονιάς, το 74ο Ελληνικό ΝΤΕΡΜΠΥ ήρθε.10 εκλεκτοί 3ετείς θα διεκδικήσουν τή νίκη στα 2.100μ και αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Ακόμη μία σπουδαία κούρσα διεξάγεται την Δευτέρα, με 8 δυνατές 3ετείς φοράδες να διεκδικούν το Κυπ.ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνικό πρόγραμμα 5/10/20

Ακόμη ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα συγκροτήθηκε γιά την Δευτέρα, το οποίο διακρίνεται γιά την καλή ποιοτική του σύνθεση αλλά και τις πολλές υποψηφιότητες γιά τη νίκη σε κάθε κούρσα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ξεχωρίζουν κάποια άλογα πού μπορούν να αποτελέσουν ισχυρή βάση στο παιχνίδι.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10