• Αρχική
  • Slider
  • Προβάδισμα σε ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ καί ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ

Προβάδισμα σε ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ καί ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ

Από σήμερα θα καθιερώσουμε την ανάλυση των βασικών(κατά την γνώμη μας) πρωταγωνιστών σε κάθε ιπποδρομία τού Ελληνικού προγράμματος, καθώς μας το ζήτησαν αρκετοί φίλοι τού ippodromia.gr.Η σύνθεση διαδρομής,η φόρμα,ο ισοζυγισμός,η ανάβαση,το σταρτ καί φυσικά η απόσταση είναι οι βασικοί παράμετροι γιά να φτάσουμε στην τελική επιλογή.

 

1η

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ

Σε πλήρη ετοιμότητα αναμένεται να παρουσιαστεί ο ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ ,μετά τις 2 κούρσες πού τράβηξε από το 6μηνο ρεπό του. Διαθέτει αρκετά καλή ποιότητα για αυτόν τον όμιλο και καθώς τώρα διαθέτει ισχυρότερη ανάβαση πού θα τον βοηθήσει στο ανέβασμά του τον θεωρούμε βασικό διεκδικητή για τη νίκη. Θα έχει ως βασικό αντίπαλο τον ΜΠΟΜΠΙΟ πού τού δίνεται η δυνατότητα με καλή εκκίνηση να οδηγήσει τον όμιλο και επιβάλλοντας τον ρυθμό του να παλέψει μέχρι τέλους. Αν κάποιος από τους 2 υστερήσει για κάποιο λόγο, τότε μπορούν να διεκδικήσουν υψηλή διάκριση ο ασταθής αλλά με αρκετές δυνατότητες για αυτούς τους ομίλους ΠΑΜΠΛΟ και ο 6ετης ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ πού αγωνίζεται σε απόσταση της αρεσκείας του.

2η

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ

Αν και επιστρέφει από 4μηνο και πλέον ρεπό, θα δείξουμε αισιοδοξία για την τύχη του ΤΑΡΑΓΚΟΝ πού θεωρείται ανώτερος στον όμιλο και του δίνεται  η ευκαιρία να οδηγήσει σε ρυθμό της αρεσκείας του ιδιαίτερα από την στιγμή πού εξασφάλισε την πανίσχυρη ανάβαση του τσάμπιον Π. Δημητσάνη. Στο ζενίθ της φόρμας του βρίσκεται ο ομοπροπόνητός του ΚΡΟΥΣΕΪΤΙΝΓΚ, ο οποίος ‘’έρχεται’’ από 2 εύκολες νίκες και ιππεύεται από δυναμικό αναβάτη πού γνωρίζει άριστα τις ιδιότητές του και μπορεί να επιζητήσει την 3η συνεχόμενη επιτυχία του. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοηθούν ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ πού αποδίδει με σταθερότητα, αλλά και ο ΝΑΣΜΙ πού σε αυτούς τους  ομίλους θα πρέπει πάντα να υπολογίζεται ιδιαίτερα.

3η

ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΦΟΡΜΑ Η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ

Από συνεχείς δυναμικές εμφανίσεις ‘’έρχεται’’ η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ, η οποία προ ημερών φιγουράρισε έντονα με διαδρομή αναμονής. Αγωνίζεται σε απόσταση της απολύτου αρεσκείας της όπου έχει σημειώσει 2 νίκες σε 2 συμμετοχές της. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να οδηγήσει και επιβάλλοντας τον ρυθμό της να αντισταθεί στις αναμενόμενες δυνατές επιθέσεις της ευνοϊκά ισοζυγισμένης ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ πού επιστρέφει ανανεωμένη από 3μηνο περίπου ρεπό, της ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ  πού δεν στερείται δυνατοτήτων σε αυτούς τους ομίλους ιδιαίτερα με αυτά τα κιλά, αλλά και της ισχυρής  ΜΕΪ ΣΚΑΪ πού παραμένει σε εξαιρετική φόρμα και υπολογίζεται παρότι ανέβηκαν αισθητά τα βάρη της.

4η

ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΑΤΥΧΙΕΣ Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ

Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με πολλούς υποψήφιους για τη νίκη. Ένα λογικό προβάδισμα όμως θα πρέπει να δοθεί στον εξαιρετικό προ μηνός ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ πού στερήθηκε άδικα τη νίκη λόγω έντονων ατυχιών. Διαθέτει ευνοϊκά βάρη και ισχυρή ανάβαση πού μπορεί να τον βοηθήσει στο ανέβασμά του ώστε να προλάβει τους αντιπάλους του. Οι ιδιορρυθμίες στο σταρτ του ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ ίσως δώσουν την ευκαιρία στον ΛΙΤΟ ΒΙΟ να οδηγήσει και να αυξήσει τις αρκετές πιθανότητες διάκρισής του, καθώς έχει αποδείξει ότι με αυτή την μορφή κούρσας πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις του. Χωρίς ατυχίες μπορούν να βρεθούν με αξιώσεις στην άφιξη ο δυναμικός ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ πού παραμένει πάντα σε καλή φόρμα, αλλά και ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ πού δεν στερείται δυνατοτήτων και αν αποφύγει τις ιδιορρυθμίες του μπορεί να κάνει την έκπληξη.

5η

ΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ

Σε αγαπημένη απόσταση επιστρέφει ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ στην οποία έχει αγωνιστεί 4 φορές έχοντας κερδίσει την μία(1) και σε δύο (2) τερμάτισε 2ος. Στην προ μηνός συμμετοχή του στα 1.200μ αναγκάστηκε σε γρήγορο ρυθμό του με τον ΜΟΥΝΕΕΜΠ και τον Ο ΤΖΙΝΟ με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην ευθεία. Η φόρμα του βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο και οι ελπίδες του να επιστρέψει στις επιτυχίες είναι σπουδαίες. Βασικός του αντίπαλος ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ πού διατηρεί αμείωτη την φόρμα του και διακρίνεται  με διαδρομή ημιαναμονής μπορεί να διεκδικήσει την ρεπετισιόν. Σε καμία περίπτωση δεν αγνοείται ο Ο ΤΖΙΝΟ πού είναι πανέτοιμος πλέον και με συνετή διαδρομή μπορεί να διεκδικήσει μια υψηλή διάκριση. Για τους φίλους των αουτσαϊντερς θα προτείνουμε τον ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ πού βρήκε δύσκολη διαδρομή προ μηνός και τώρα επιστρέφει σε απόσταση, στην οποία είχε τερματίσει 2ος στην μοναδική συμμετοχή του.

6η

ΤΟΝ 1ο ΛΟΓΟ Ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ

Τον 1ο λόγο σε αυτή την αναμέτρηση αναμένεται να έχει ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ, πού πρωταγωνίστησε στο κυπ. ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ τερματίζοντας πίσω από τον κορυφαίο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ. Η 2η κούρσα πού ‘’έφαγε μετά από το ρεπό του αναμένεται να τον έφερε σε πλήρη ετοιμότητα και καθώς αγωνίζεται τώρα σε προσφιλή απόσταση στην οποία έχει κερδίσει 2 φορές και μία τερμάτισε σε 4 συμμετοχές του μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες. Για να φτάσει στην επιτυχία αναμένεται να έχει την σθεναρή αντίσταση του ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ, ο οποίος ξεκουράστηκε για 45 ημέρες μετά την μέτρια εμφάνισή του. Πρόκειται για ίππο πού στην μέρα του είναι ικανός για απόλυτα ανταγωνιστική επίδοση, ιδιαίτερα στην περίπτωση πού οδηγήσει και θεωρείται πιθανό στην σημερινή αναμέτρηση. Από τους υπόλοιπους πού μπορούν ανάλογα με τις συνθήκες διαδρομής να διακριθούν, θα σταθούμε στον ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ πού επιστρέφει με ανανεωμένες τις δυνάμεις του μετά από ένα σερί πρωταγωνιστικών εμφανίσεων και έχει μάθει  πλέον να αποδίδει περίφημα και με ημιαναμονή.

7η

ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ Ο ΟΡΚ

Ίσως η δυσκολότερη κούρσα της ημέρας όσον αφορά την πρόβλεψη και αυτό διότι πολλοί μπορούν να ελπίζουν ανάλογα με τις συνθήκες διαδρομής πού θα συναντήσουν. Πιστεύουμε όμως ότι ένα μικρό προβάδισμα διαθέτει ο ΟΡΚ πού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ζητάει με πείσμα την διαφεύγουσα νίκη του. Αποφεύγοντας τις ιδιορρυθμίες του μπορεί να επιβληθεί των αντιπάλων του. Βασικοί του αντίπαλοι, ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ πού χρειαζόταν να ‘’φάει’’ την κούρσα από το 4μηνο και πλέον ρεπό του και του οποίου οι δυνατότητες για αυτούς τους ομίλους δεν αμφισβητούνται, ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ πού αποδίδει με σταθερότητα και μπορεί στην σημερινή αναμέτρηση να βρεί την αγαπημένη του επικεφαλής διαδρομή και τον ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ πού αγωνίστηκε προ μηνός σε δύσκολη διαδρομή και ισχυρό όμιλο.

 

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10