ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ(IRE)

Μπορεί να περιλαμβάνει μόνο 5 Ελληνικές ιπποδρομίες το πρόγραμμα, παρουσιάζουν όμως αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον ιδιαίτερα από την στιγμή πού συμπληρώθηκαν με 2 κούρσες από την Γαλλία για τις ανάγκες του σκορ 6. Εκ πρώτης όψεως δεν ξεχωρίζει εντυπωσιακά κάποιο άλογο και θεωρητικά να του

δώσουμε τον τίτλο του ‘’άχαστου’’. Υπάρχουν όμως κάποια πού έχουν ένα σχετικό προβάδισμα και μπορούν με σωστή διαδρομή και ίππευση να επικρατήσουν. Ας δούμε όμως τους αναμενόμενους πρωταγωνιστές στις 5 Ελληνικές ιπποδρομίες.

3η Ιπποδρομία  1.000μ  2ο Φ.Φ

ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ(IRE)

Σε συνεχή εξέλιξη βρίσκεται ο ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ (IRE), ο οποίος ‘’έρχεται’’ από εξαιρετική εμφάνιση, τερματίζοντας πίσω από τον εντυπωσιακό νικητή ΑΠΗΛΙΝΓΚ. Ό όμιλος πού συμμετέχει δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός και καθώς έχει στα πόδια του επίδοση πού δύσκολα μπορεί να σημειωθεί από αντίπαλό του θα τον θεωρήσουμε βασικό διεκδικητή για τη νίκη. Με ελπίδες υψηλής διάκρισης συμμετέχει ο ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ (IRE) ο οποίος επιστρέφει από 3μηνο περίπου ρεπό, καλογυμνασμένος και αναμένεται να παρουσιασθεί στη σωστή θέση σε ένα όμιλο πού δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Βελτιωμένος αναμένεται να παρουσιασθεί ο ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ (IRE) πού ‘’έφαγε’ ’πλέον την κούρσα μετά το πολύμηνο ρεπό του. Πρόκειται για ίππο πού δεν στερείται ποιότητας(3ος πίσω από ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ και ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ)και παρά την σύντομη επανεγγραφή του σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αγνοηθεί. Τέλος για τα πολύπλοκα παιχνίδια δεν μπορούν να αγνοηθούν ο πιο έτοιμος τώρα ΜΠΡΑΪΤ ΠΡΟΣΠΕΡ (GR),αλλά και οι ενθαρρυντικοί στις πρόβες τους ΦΛΑΪΝΓΚ ΕΡΜΗΣ (GR) και ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ (GR).

4η Ιπποδρομία  1.575μ

ΕΥΝΟΪΚΟΣ Ο ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ (GB)

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα κούρσα της ημέρας με την συμμετοχή δυναμικών και φορμαρισμένων ίππων, οι οποίοι αναμένεται να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα στην απόσταση των 1.575μ. Ο λασπωμένος στίβος ίσως ‘’παίξει’’ σοβαρό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος και ανάλογα με τις συνθήκες διαδρομής και ίππευσης να αναδείξουν το νικητή. Προβάδισμα θα δώσουμε στον εξαιρετικά ευνοϊκά ισοζυγισμένο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ (GB), πού έχει αποδώσει ευχάριστα σε λασπωμένο στίβο και χωρίς ατυχίες μπορεί με το ισχυρό του φίνις να επιστρέψει στις επιτυχίες. Στην προσπάθεια του αυτή θα έχει σοβαρούς αντιπάλους όπως είναι ο ΝΕΪΣΑΝ (GB) πού βρίσκει ευνοϊκότερες συνθήκες διαδρομής και διαθέτει την πανίσχυρη ανάβαση του τσάμπιον Π. Δημητσάνη ώστε με το δυνατό του ανέβασμα ελπίζει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τον ΜΑΚΚΑΑΡ (IRE) πού βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ζωής του και ‘’έρχεται’’ από 2 εντυπωσιακές νίκες σε αυτή την απόσταση και θα πρέπει και στον σημερινό ισχυρό όμιλο να υπολογιστεί ιδιαίτερα, ενώ ως το αουτσάϊντερ της κούρσας θα επιλέξουμε τον ΟΡΚ (GR) πού παραμένει σε εξαιρετική φόρμα και στην τελευταία του συμμετοχή στην απόσταση τερμάτισε πίσω από τον ισχυρό ΜΕΝΤΩΡ.

5η Ιπποδρομία 1.575μ

ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ (IRE)

Σε πολύ καλή φυσική κατάσταση παραμένει ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ (IRE) πού απέδωσε δυναμικά στις τελευταίες συμμετοχές του. Αγωνίζεται σε απόσταση πού του αρέσει και πιθανότατα θα του δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσει σε ρυθμό της αρεσκείας του. Ιππεύεται από ισχυρό αναβάτη πού τον γνωρίζει άριστα, ώστε οι ελπίδες του να καταστεί δύσκολοκατάβλητος είναι σπουδαίες. Την κλάση στον όμιλο εκπροσωπεί ο ισχυρός ΚΟΣΤΑ (USA) πού επιστρέφει από 9 μηνών ρεπό, έχοντας ικανοποιήσει στο στάδιο της προετοιμασίας του. Αν δεν επηρεαστεί έντονα από την μεγάλη του αποχή μπορεί να διεκδικήσει με μεγάλες απαιτήσεις τη νίκη, βοηθούμενος από τον δυναμικό αναβάτη του Εντιόν Τσέλα. Και τους δύο προαναφερθέντες μπορεί να απειλήσει ο εντυπωσιακά φορμαρισμένος και μαχητικός ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ (IRE), πού έρχεται από 2 συνεχόμενες δεύτερες θέσεις πού αποδίδει δυναμικά στα σημερινά μέτρα. Όμως οι υποψήφιοι πρωταγωνιστές για τη νίκη δεν περιορίζονται μόνο σε αυτούς. Ελπίδες διαθέτουν ο ‘’λασπιάρης’’ ΝΕΣΤΟΡΑΣ (GR) πού του αρέσει ιδιαίτερα η απόσταση, ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ (IRE) πού ξαναμπήκε σε περίοδο φόρμας και με σωστή διαδρομή και ίππευση μπορεί να τους φέρει όλους σε δύσκολη θέση, ενώ με ευνοϊκές προϋποθέσεις μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην άφιξη οι φορμαρισμένοι ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ (GB) και ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ (IRE).

6η Ιπποδρομία 1.400μ

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΚΑΪΝΤ ΟΦ ΜΠΙΟΥΤΥ (IRE) 

Ικανοποιητική κρίνεται η επιστροφή της ΚΑΪΝΤ ΟΦ ΜΠΙΟΥΤΥ (IRE) από αποχή 2 και πλέον μηνών, η οποία μπορεί να τερμάτισε περίπου 10 μήκη από την νικήτρια και σημερινή αντίπαλό της ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ (GB),αλλά θα πρέπει να τονιστεί ότι η απόσταση πού αγωνίστηκε θεωρείται δυσμενή για τις ιδιότητές της. Αναμένεται να παρουσιαστεί πανέτοιμη σε μία απόσταση πού ασφαλώς την ευνοεί περισσότερο και πλέον κερδίζει έναντι της προαναφερθείσης 4,5 κιλά. Η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ (GB) φυσικά θα έχει υπέρ της την ευνοϊκή σύνθεση διαδρομής και την ισχυρή της ανάβαση, ώστε να παλέψει ως το τέλος για τη ρεπετισιόν. Ιδιαίτερης προσοχής πρέπει να τύχει η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ (GR) πού σταδιακά βρίσκει τον καλό της εαυτό και προ ημερών φιγουράρισε έντονα. Αγωνίζεται σε όμιλο πού είναι στα μέτρα των δυνατοτήτων της και με την γνώριμη και δυναμική ανάβασή της ελπίζει για υψηλή διάκριση. Η σταθερότερη όλων είναι η σταθερά φορμαρισμένη και φιλότιμη ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ (IRE) πού αποδίδει δυναμικά σε οποιαδήποτε απόσταση διαγωνίζεται και με οποιαδήποτε μορφής κούρσα, ώστε και πάλι υπολογίζεται ιδιαίτερα. Για τους φίλους των αουτσάϊντερ θα προτείνουμε την ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ (IRE) πού εξασφάλισε ισχυρή ανάβαση και μπορεί να συναντήσει ευνοϊκή μορφή κούρσας.

7η Ιπποδρομία 1.400μ

ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ (IRE)

Στο ζενίθ της φόρμας του παραμένει ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ (IRE) και δεν λείπει από την άφιξη τις τελευταίες συμμετοχές. Πρόκειται για ίππο πού αποδίδει δυναμικά και με διαδρομή ημιαναμονής και καθώς κερδίζει κιλά(2,5 από τελευταία συμμετοχή) από τον βασικό του αντίπαλο ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ (GB) μπορεί να πάρει την ρεβάνς. Φυσικά η συνεχής άνοδο του ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ (GB) και ο περιορισμός των ιδιορρυθμιών του, μπορούν να του δώσουν την δυνατότητα να διεκδικήσει την ρεπετισιόν, ιδιαίτερα από τη στιγμή πού εξασφάλισε την γνώριμη ανάβαση του Γ. Μερσινιά. Στους υποψήφιους πρωταγωνιστές θα θεωρήσουμε τον ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ (GR), ο οποίος επανερχόμενος από ρεπό είχε ‘’άτσαλη’’ ίππευση καθώς με πεταχτή εκκίνηση οδήγησε με ευχέρεια 2 και πλέον μηκών και στη συνέχεια υποχωρούσε κάνοντας διαδρομή αναμονής. Η πλήρη ετοιμότητα του αλλά και η ευνοϊκότερη απόσταση μπορούν να του δώσουν την δυνατότητα να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη. Για τα πολύπλοκα παιχνίδια θα πρέπει να υπολογιστούν ο σταθερός ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ (GB), η βελτιωμένη ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ (GB) αλλά και ο πιό έτοιμος τώρα ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ (GB) πού εξασφάλισε δυναμικό αναβάτη.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10