ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:19/05/19

- Ο αναβάτης Π. Κεράτσας που ίππευε τον ίππο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΙ χρησιμοποίησε το μαστίγιό του περισσότερες φορές (16) από το επιτρεπόμενο (10). Για τον λόγο αυτό του επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού μιας (1) ιπποδρομιακής ημέρας και πρόστιμο 50 ευρώ.

 

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο anti doping στον ίππο : ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ

ΟΥΔΕΝ

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο anti doping στον ίππο : ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ

- Ο ίππος ΡΕΪΝΑ διεγράφη.

- Μετά την τοποθέτησή του στο μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΚΟΜΜΑΝΤΙΝΓΚ επέδειξε έντονη νευρικότητα, έκανε ανορθώσεις, με συνέπεια να τραυματισθεί ο αναβάτης του Γ. Μερσινιάς. Τον ανωτέρω αναβάτη αντικατέστησε ο αναβάτης Λ. Ανδρέου. Λόγω του ανωτέρω συμβάντος, η εκκίνηση καθυστέρησε είκοσι λεπτά (20΄΄). Ο ίδιος ίππος ξεκίνησε διστακτικά.

-  Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΕΥΡΙΔΙΚΗ έκλινε προς την εσωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΓΟΥΙΝ ΤΖΟΥΚΕΡΙΝΑ. 

- Μετά το πέρας της ιπποδρομίας, στον χώρο του ζυγιστηρίου ο Βοηθός προπονητή κ. Ντ. Γεωργίου επέδειξε απρεπή συμπεριφορά φωνασκώντας και χειρονομώντας. Για τον λόγο αυτό του επιβάλλεται πρόστιμο 200 ευρώ συνοδευόμενο απο αυστηρή παρατήρηση για το μέλλον. 

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο anti doping  στον ίππο : ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ

- Ο ίππος ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ ξεκίνησε διστακτικά.

- Μετά το πέρας της ιπποδρομίας, στον χώρο του ζυγιστηρίου ο Αναβάτης Γ. Μερσινιάς επέδειξε απρεπή συμπεριφορά φωνασκώντας, διότι δεν του επετράπη από τον γιατρό του ιπποδρόμου να ιππεύσει σε επόμενες ιπποδρομίες, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στην 2η ιπποδρομία ένεκα του οποίου και αντικαταστάθηκε. Για τον λόγο αυτό του επιβάλλεται πρόστιμο 200 ευρώ συνοδευόμενο από αυστηρή παρατήρηση.

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο anti doping στον ίππο :ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ

- Λόγω τραυματισμού του αναβάτη Γ. Μερσινιά στην 2η  ιπποδρομία τον ίππο ΣΠΙΝ ΤΟΠ ίππευσε ο αναβάτης Ε. Τσέλα.

- Στον ίππος ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ κατά τον μετα-ιπποδρομιακό έλεγχο διαπιστώθηκε οτι είχε απωλέσει το πρόσθιο αριστερό πέταλο.

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο anti doping στον ίππο : ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ και στον ίππο ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ.

- Γίνεται αυστηρή παρατήρηση στον Αναβάτη Π. Κεράτσα που ίππευε τον ίππο ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ διότι χρησιμοποίησε το μαστίγιό του χωρίς να δίνει στον ίππο του χρόνο να ανταποκριθεί.

- Γίνεται παρατήρηση στον Αναβάτη Π. Δημητσάνη που ίππευε τον ίππο ΟΝΟΡΑΜΠΛ διότι χρησιμοποίησε το μαστίγιό του οριακά περισσότερες φορές (11) από το επιτρεπόμενο (10).

- Γίνεται παρατήρηση στον Αναβάτη Ι. Ψαραδάκη που ίππευε τον ίππο ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ διότι χρησιμοποίησε το μαστίγιό του οριακά περισσότερες φορές (11) από το επιτρεπόμενο (10)

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο anti doping στον ίππο : ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ και στον στον ίππο ΕΝΣΑΪΝ.

- Ο ίππος ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΙ ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση

- Μπαίνοντας στην τελική ευθεία ο αναβάτης Λ. Ανδρέου που ίππευε τον ίππο ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ  απώλεσε το μαστίγίο του. Για τον λόγο αυτό του γίνεται παρατήρηση.

- Στα μέσα της τελικής  ευθείας ο αναβάτης Ι. Λαζαρίδης που ίππευε τον ίππο ΝΕΙΣΑΝ απώλεσε το μαστίγιό του. Για τον λόγο αυτό του γίνεται παρατήρηση.

- Ο αναβάτης Π. Κεράτσας που ίππευε τον ίππο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΙ χρησιμοποίησε το μαστίγιό του περισσότερες φορές (16) από το επιτρεπόμενο (10). Για τον λόγο αυτό του επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού μιας (1) ιπποδρομιακής ημέρας και πρόστιμο 50 ευρώ.

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ

Έγινε λήψη ούρων για έλεγχο anti doping στον ίππο :ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ 

- Ο ίππος ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ διεγράφη μετά απο κτηνιατρική γνωμάτευση λόγω τενοντίτιδας προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή δύο (2) μήνες. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ : Ν. Αρβανίτης, Π. Αντωνίου

- Στους αναβάτες Ι. Ψαραδάκη και Ν. Μιχαηλίδη που ίππευαν τους ίππους ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ και ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ αντίστοιχα, γίνεται αυστηρή παρατήρηση διότι ξεπέρασαν οριακά (11) τον επιτρεπόμενο αριθμό χρήσης μαστιγίου (10).

6η ιπποδρομία της 12.05.2019
- Ολοκληρώθηκε η εξέταση του συμβάντος που έλαβε χώρα στο ύψος των 250 μ. της τελικής ευθείας της 6ης ιπποδρομίας, όπου ο ίππος ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΙ κινήθηκε προς την εξωτερική και παρενόχλησε τον ίππο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ και αυτός με την σειρά του τον ίππο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ. Κλήθηκε ο αναβάτης Π. Κεράτσας που ίππευε τον ανωτέρω ίππο και έδωσε εξηγήσεις για την αλλαγή γραμμής του ίππου του. Οι Ελλανοδίκες δεν κάνουν δεκτές τις εξηγήσεις του και του επιβάλλουν ποινή αποκλεισμού δύο (2) ιπποδρομιακών ημερών και πρόστιμο 100 ευρώ για την παρενόχληση που προκάλεσε. Επίσης στον ίδιο αναβάτη στον οποίο είχε γίνει σε προηγούμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση προφορική σύσταση, γίνεται αυστηρή παρατήρηση και τελευταία προειδοποίηση να μην πανηγυρίζει πρόωρα πριν την γραμμή του τερματισμού.

-Κατόπιν δηλώσεως της κτηνιατρικής υπηρεσίας της ΦΕΕ όλοι οι ίπποι των σημερινών ιπποδρομιών έφεραν κανονικά πέταλα, ελέγχθηκαν πριν από κάθε ιπποδρομία και διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοί που αναφέρονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Φ.Ε.Ε.

-Μεταζυγίσθηκαν όλοι οι αναβάτες των σημερινών ιπποδρομιών.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10