Νέα εποχή– Εφαρμόζεται το RBHS

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. και η ομάδα του Racing σε συνεργασία με τον Phil Smith και την Φίλιππο Ένωση της Ελλάδος προχωρούν σε μια από τις μεγαλύτερες δομικές αλλαγές στην ιστορία των ελληνικών ιπποδρομιών! Πρόκειται για την εφαρμογή του νέου συστήματος ισοζυγισμού, γνωστού και ως Rating Based Handicapping

System. Ο λόγος για τον εκσυγχρονισμό του ισχύοντος αυτοματοποιημένου/μηχανικού υπάρχοντος συστήματος, είναι προφανής:

· Ο εναρμονισμός με το σύστημα που εφαρμόζεται στις ιπποδρομιακά ανεπτυγμένες χώρες

· Η δυνατότητα όλων των αλόγων να διαγωνίζονται με βάση τη σημερινή τους δυναμικότητα και όχι αυτή που είχαν στο παρελθόν

· Οι περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής, διάκρισης ή και νίκης ίππων χωρίς μεγάλες δυνατότητες

· Η ευκολότερη επιλογή ίππων από το εξωτερικό για τους προπονητές και ιδιοκτήτες

· Η απλοποίηση του στοιχήματος των ιπποδρομιών για παλιούς και νέους παίκτες, καθώς κάθε ίππος θα φέρει βαθμολογία και αυτό το νούμερο θα αντιστοιχεί στην δυναμικότητά του και την διαφορά του από τους υπόλοιπους, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε Αγγλία, Γαλλία, Νότιο Αφρική, Ντουμπάι κλπ.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του νέου συστήματος είναι πως υπάρχει η δυνατότητα από τον ισοζυγιστή να διορθωθούν γρήγορα ή και άμεσα τυχόν λάθη, καθώς το RBHS βασίζεται στην συνεχή αναθεώρηση της αξιολόγησης των ίππων, υπό το πρίσμα των νέων συμμετοχών των δρομώνων, κάτι που επ’ουδενί δεν υπήρχε στο υπάρχον σύστημα όπου οι επιβαρυμένοι υπερήλικες «πλήρωναν» τις νίκες του παρελθόντος και υποχρεώνονταν να διαγωνισθούν κόντρα σε εμφανώς ισχυρότερους αντιπάλους.

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. καλεί την ιπποδρομιακή κοινότητα να αγκαλιάσει το νέο σύστημα ισοζυγισμού, ώστε οι ιπποδρομίες στην Ελλάδα να προχωρήσουν πολύ σύντομα στο μέλλον που τους αξίζουν επ’ωφελεία όλων.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10