Ο ρόλος των στίβων

Είναι διαφορετικοί οι λόγοι, για τους οποίους έχουν τοποθετηθεί συνθετικοί στίβοι σε εννέα κύρια ιπποδρόμια στη Βόρεια Αμερική, όπως η ομαλή διεξαγωγή, η ασφάλεια και η ανθεκτικότητα των ίππων. Είναι αντάξιοι των προσδοκιών τους; Όχι εντελώς. Ας σούμε τι λένε τρεις ειδικοί.

Διαβάστε Περισσότερα

Διλήμματα Αναπαραγωγής. Ταχύτητα Vs Αρτιότητα

Ένα από τα καίρια ζητήματα που απασχολούν την ιπποδρομιακή οικογένεια είναι οι πρακτικές αναπαραγωγής.
Μήπως η αναπαραγωγή παράγει ίππους γρήγορους και συνάμα εύθραυστους με κόστος την αρτιότητα και την ανθεκτικότητα;

Διαβάστε Περισσότερα

Παθολογία οστών -Ραγίσματα

Σύμφωνα με τις προηγούμενες ενότητες δεν υπάρχει κανένα λογικό στοιχείο που να αποδεικνύει πως για τους ολέθριους τραυματισμούς οφείλεται η χρήση ουσιών, το φύλο ή ηλικία ενός ίππου. Αν όμως είναι έτσι τότε τι προκαλεί αυτούς τους τραυματισμούς;

Διαβάστε Περισσότερα

Παράμετροι ηλικίας φύλου και φαρμακευτικών ουσιών

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Dr Cruz οι παράμετροι ηλικίας - φύλου και φαρμακευτικών ουσιών δεν προκαλούν ολέθριους τραυματισμούς. Κατά τα έτη 2004 και 2005 στα ιπποδρόμια Fort Erie και Woodbine του Οντάριο δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά βάση των προαναφερόμενων παραμέτρων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ολέθριοι τραυματισμοί ίππων

Ο ολέθριος τραυματισμός της φοράδας Εight Belles στα μπροστινά της άκρα, συγκίνησε όλα τα μέλη του ιπποδρομιακού γίγνεσθαι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια επιστημονική μελέτη σχετικά με τις αιτίες που προκαλούν τους ολέθριους τραυματισμούς.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10