Δελτία ελλανοδικών 20/10/19

Σε μία πανηγυρική ατμόσφαιρα όπου ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε τα πάντα άψογα και ευχαρίστησε τούς χιλιάδες επισκέπτες στο Μαρκόπουλο,το Δελτίο Ελλανοδικών δεν είχε σημαντικά συμβάντα και όλα κύλησαν ομαλά.Ευχές καί τού χρόνου να υπάρξει ανάλογη επιτυχία και οι ιπποδρομίες να είναι γιορτή γιά μικρούς καί μεγάλους.

Διαβάστε Περισσότερα

73ο Ελληνικό Ντέρμπυ ΟΠΑΠ

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Markopoulo Park η μεγαλύτερη ιπποδρομία της χρονιάς, το 73ο Ελληνικό Ντέρμπυ ΟΠΑΠ. Η ιπποδρομία ορόσημο για κάθε ιδιοκτήτη, προπονητή, αναβάτη και άλογο εξασφαλίζει μία θέση στο πάνθεον της ιστορίας των Ελληνικών Ιπποδρομιών. Όχι μόνο η κατάκτηση αλλά και

Διαβάστε Περισσότερα

Μεγάλα κέρδη στο Σκορ 6

Ο ίππος ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ κατέκτησε το Τρόπαιο Οκτωβρίου

Εξαιρετικό θέαμα υψηλής ποιότητας από 60 καθαρόαιμους ίππους, απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη ιπποδρομία της χρονιάς, το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τρόπαιο Οκτωβρίου και οκτώ συναρπαστικές κούρσες

  • Τα τρία ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν ανεβάζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον

Πλούσιο θέαμα και συναρπαστικές ιπποδρομίες θα παρακολουθήσουν όσοι επισκεφτούν το Markopoulo Park, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη ιπποδρομία της χρονιάς, το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ.

Διαβάστε Περισσότερα

Συναρπαστικές κούρσες και πολλοί νικητές

Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ κέρδισε το Κύπελλο Αθηνών

Πλούσιο θέαμα και έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Οι ιπποδρομίες ξεκίνησαν στις 13.00, την νέα τους ώρα για τη χειμερινή σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter