Ανακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε.18/04

Με αφορμή τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις που αφορούν την ιπποδρομιακή δραστηριότητα, η Ιπποδρομίες Α.Ε. ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση σχετικά με την επανεκκίνηση των ελληνικών ιπποδρομιών, την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Προτάσεις κουπονιού 13/04/19

Με 30 ιπποδρομίες συμπληρώθηκε το σημερινό αλλοδαπό κουπόνι,οι οποίες θα διεξαχθούν σε 3 χώρες.Συγκεκριμένα στη Ν.Α 9 στο TURFFONTEIN καί 8 στο DURBANVILLE,από 2 στο MAR.BORELY καί το CHANTILLY στην Γαλλία καί 6 στο WOLVERHAMPTON καί 2 στο THIRSK γιά την Αγγλία.Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.(φωτο:greg cheyne).

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή για τους «πρωταγωνιστές»

Γιορτάζοντας μία επιτυχημένη χρονιά ανάπτυξης για το δίκτυο των καταστημάτων του, ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε μία λαμπερή εκδήλωση, γεμάτη εκπλήξεις και μεγάλα δώρα για τους συνεργάτες του. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν 540 πράκτορες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους μέσα στο 2018.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ ΤΗΣ ΕΙΔΙΕ

Μαρκόπουλο 14/3/2019:Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΔΙΕ, σε συνέχεια της διακοπείσας Γενικής Συνέλευσης της 13/3/2019, καλεί τα μέλη της να παρευρεθούν την Τρίτη 26/3/2019 και ώρα 17.00 στον 5ο όροφο στα γραφεία της Ένωσης με θέμα:

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΠΑΠ Κούλουμα στο Ιππόδρομο Μαρκόπουλου

Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου, ο Ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο θα γεμίσει χαρταετούς, χρώμα, μουσική, και παιδικά χαμόγελα! Ο ΟΠΑΠ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στη μεγαλύτερη συγκέντρωση χαρταετών.Από τις 10:30 π.μ. έως τις 17:30, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, μια σειρά μοναδικών

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter