Ο ιππόδρομος του Φαληρικού Δέλτα

Στη θέση που βρίσκεται σήμερα το Κέντρο Πολιτισμού του Ίδρυματος Σταύρος Νιάρχος βρισκόταν ο πρώτος και μοναδικός Ιππόδρομος της Ελλάδας.

Μπορεί το ΚΠΙΣΝ να είναι ένα πραγματικό διαμάντι διεθνούς εμβέλειας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να θυμηθούμε την ιστορία του πάλαι ποτέ στεκιού όλης

Διαβάστε Περισσότερα

Οι προηγούμενοι 73 νικητές των Ντερμπυ

Έφτασε η ώρα γιά την κορυφαία κούρσα της χρονιάς το 74ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ.10 από τούς καλύτερους 3ετείς ευελπιστούν να γράψουν με χρυσά γράμματα το ονομά τους στην ιστορία των Ελληνικών ιππορδομιών.Επίσης δίνεται η δυνατότητα στον Μ.Ξυνο να γίνει ο πολυνίκης των ΝΤΕΡΜΠΥ, καθώς τώρα έχει 6 όπως καί ο Στρατηγός Βαγγέλης Κεράτσας.

Διαβάστε Περισσότερα

Στο High TV στις 16.00 οι ιπποδρομίες

Αυτή τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου οι ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν σε νέα χειμερινή ώρα, με την πρώτη κούρσα να εκκινεί στις 16:00.

Το ενδιαφέρον των φιλίππων αναμένεται να επικεντρωθεί στην 6η, 7η και 8η ιπποδρομία. Η 6η ιπποδρομία θα πραγματοποιηθεί στη sprint απόσταση

Διαβάστε Περισσότερα

Πλούσια δράση και τρία ΣΚΟΡ

Οκτώ ιπποδρομίες που υπόσχονται πλούσια δράση και τρία ΣΚΟΡ που δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου, στο Markopoulo Park.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10