ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

Μετά από σχετική έρευνα και αξιολόγηση του τρόπου εισόδου των ίππων στο START κατά τις ιπποδρομίες διαπιστώθηκαν τα παρακάτω:

1. Οι μισοί και πλέον ίπποι σύμφωνα με την καταχώρηση του αφέτη φαίνονται ότι έχουν από μικρά έως σοβαρά προβλήματα εισόδου, παραμονής και λογικής εκκίνησης στο Start.

Διαβάστε Περισσότερα

«Ανακοίνωση Απόφασης Ε. Ι. της 16/6/19 »

Συνήλθε στις 16 Ιουνίου, η Επιτροπή Ιπποδρομιών και αφού έλαβε υπ΄όψιν της το δελτίο Ελλανοδικών της 9/6/2019, εξέτασε τα υφιστάμενα θέματα και έλαβε τις κατωτέρω αποφάσεις:

1. Κατόπιν υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών η Επιτροπή Ιπποδρομίων

Διαβάστε Περισσότερα

Εντυπωσιακές αφίξεις και δύο τζακ ποτ

Μοναδικό θέαμα, με εντυπωσιακές αφίξεις και αρκετές εκπλήξεις, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου στο Markopoulo Park.Στη σημαντικότερη ιπποδρομία της ημέρας, το Τρόπαιο Επτανήσων, σε μία συναρπαστική κούρσα, η ΑΝΤZΥΣ ΓΚΕΡΛ, πήρε τη νίκη με διαφορά μόλις ενός δέκατου του δευτερολέπτου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:16/06/19

- Εξετάστηκε η ίππευση του αναβάτη Μαστοράκη Κ. με τον ίππο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ. Συγκεκριμένα για τα τελευταία μέτρα της διαδρομής όπου ο αναβάτης εμφανίζεται να χαλαρώνει τις προσπάθειές του ενώ διεκδικούσε την δεύτερη αμειβόμενη θέση την οποία και τελικά έχασε με διαφορά βραχείας κεφαλής.( 18.765,00€ μεταφορά σκορ 6),5.925,00 μεταφορά στο 4πλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Έξι δυνατές κούρσες που υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα

 Στις 18:00 ξεκινά το πρόγραμμα της Κυριακής με ενισχυμένο το παιχνίδι του Γκανιάν

 Και αυτή την Κυριακή όσοι επισκεφθούν το Markopoulo Parkαναμένεται να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter