Μεγάλα κέρδη στο Markopoulo Park

Έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες χάρισαν δυνατές συγκινήσεις και μεγάλα κέρδη, την Κυριακή 12 Μαΐου, σε όσους βρέθηκαν στο ανανεωμένο Markopoulo Park. Οι φίλοι των ιπποδρομιών απόλαυσαν τη νέα ιπποδρομιακή εμπειρία σε μία ξεχωριστή Κυριακή με πολλές εκπλήξεις.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:12/05/19

Οι Ελλανοδίκες εξέτασαν το βίντεο της ιπποδρομίας και τους δύο αναβάτες. Ο αναβάτης του ίππου ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ Καλογρίδης Ρ. ανέφερε οτι η απώλεια του δεξιού αναβολέα του προέκυψε από την αφαίρεση του προστατευτικού πλακέτου (Monty Roberts) από την ιπποσκευή.

Διαβάστε Περισσότερα

Markopoulo Park και τζακ ποτ στο Σκορ 6

Η νέα εποχή του ελληνικού ιπποδρόμου ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις:Εντυπωσιακή ήταν η επανέναρξη των ελληνικών ιπποδρομιών την Κυριακή 5 Μαΐου στο Markopoulo Park με επτά συναρπαστικές κούρσες, μοναδικές συγκινήσεις και τζακ ποτ στο δημοφιλές στοίχημα Σκορ 6.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι ελληνικές ιπποδρομίες επιστρέφουν!

Την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 13.00 ξεκινούν και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας οι ελληνικές ιπποδρομίες με 7 συναρπαστικές  αναμετρήσεις.Η ιπποδρομιακή ημέρα της εβδομάδας θα είναι πλέον η Κυριακή ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση

Διαβάστε Περισσότερα

Ισοζυγισμός ιπποδρομιών 5/5/19

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εγγραφές γιά το 1ο πρόγραμμα της νέας εποχής,από τις οποίες προέκυψαν 7 ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες.Σε όλες τις κούρσες το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ανοιχτό καί μεγάλο ρόλο θα παίξει η πλήρη προετοιμασία των ίππων,αλλά καί ποιούς θα ευνοήσουν οι μικρές αποστάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter