ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:14/07

Οι Ελλανοδίκες κρίνουν ότι από το συμβάν ο ίππος ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ απέκτησε ικανό πλεονέκτημα ώστε να τερματίσει εμπρός από τον ίππο ΠΑΜΠΛΟ και ως εκ τούτου υποβιβάζουν τον ίππο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ πίσω από τον ίππο ΠΑΜΠΛΟ και η σειρά άφιξης διαμορφώνεται αντιστοίχως (άρθρο 148 του Κώδικα Ιπποδρομιών).

Διαβάστε Περισσότερα

Συναρπαστικό θέαμα και διασκέδαση για όλη την οικογένεια

·Η δεύτερη και η πέμπτη ιπποδρομία ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Κυριακής:Πέντε ιπποδρομίες, που υπόσχονται εντυπωσιακές αφίξεις και αναμένεται να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις, θα απολαύσουν όσοι επισκεφθούν την Κυριακή το Markopoulo Park. Η δράση ξεκινά στις 18:00 και οι ιπποδρομίες που

Διαβάστε Περισσότερα

Δύο κούρσες μαγνήτισαν το ενδιαφέρον

  Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ κατέκτησε το Κύπελλο Λευκού Πύργου και η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ το τρόπαιο INTERNATIONAL HANDICAPPING

 Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα που απόλαυσαν το Σάββατο 6 Ιουλίου όσοι επισκέφτηκαν το MarkopouloPark. Επτά κούρσες περιλάμβανε το πρόγραμμα, με δύο από αυτές να κλέβουν την παράσταση.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ:06/07/19

- Ο ίππος ΕΝΣΑΪΝ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και διαπιστώθηκε ρινορραγία. Αποχή : ένας (1) μήνας.- Ο ίππος ΜΠΡΑΪΑΤ ΠΡΟΣΠΕΡ παραπέμφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση και μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκαν πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία) και βλέννες. Αποχή: Ένας (1) μήνας.

Διαβάστε Περισσότερα

Επτά εντυπωσιακές κούρσες το Σάββατο

 Ξεχωρίζει η έκτη ιπποδρομία, το Κύπελλο Λευκού Πύργου :Μία ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η ιπποδρομιακή συγκέντρωση αυτής της εβδομάδας. Η δράση ξεκινά το Σάββατο στις 18:00 και όσοι επισκεφθούν τοMarkopoulo Park θα παρακολουθήσουν επτά εντυπωσιακές κούρσες.Ξεχωρίζει η έκτη ιπποδρομία,

Διαβάστε Περισσότερα

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter