Πρόσκληση γιά ενημέρωση

Το Σάββατο το πρωϊ στις 9.30 στο κυλικείο του ιπποδρόμου έχουν κληθεί από τον κ. Fin Powrie ολες οι επαγγελματικές τάξεις τού ιπποδρόμου,ώστε να τούς ενημερώσει γιά το πλάνο της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε.Ασφαλώς και έχει μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα ακουστούν και ακόμη περισσότερο να λυθούν πολλές απορίες πού κρατούν σε μεγάλη αγωνία τούς ανθρώπους πού ζούν από τις Ελληνικές ιπποδρομίες.

 

*Χθές στην Κύπρο αύριο στο Μαρκόπουλο.Ο λόγος γιά τον Π.Δημητσάνη πού ίππευσε στον ιππόδρομο της Λευκωσίας κατακτώντας τη νίκη με τον ίππο ΜΑΤΜΟΥΑΖΕΛ ΚΟΚΟ.

*Να συννενοηθείται λίγο Φ.Ε.Ε και ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε.Η 6η και η 7η του αυριανού ελληνικού προγράμματος είναι 1.575μ η 1.600μ.Μπορεί η διαφορά των μέτρων να μην είναι μεγάλη,αλλά δεν κάνει καλή εντύπωση άλλα να γράφει ο ένας και άλλα ο άλλος.

*Να δούμε πότε η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε θα καλέσουν σε συνέντευξη τύπου τους δημοσιογράφους;Έχουμε πολλά ερωτήματα πού θέλουν πειστικές απαντήσεις.Πάντως μέχρι τώρα δείχνουν ότι τον τύπο τον αγνοούν παντελώς και δεν υπάρχει η πρέπουσα ενημέρωση.

 

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter