«Αλλαγές ιδιοκτησίας ίππων»

 1. Το μισό (50%) του ίππου ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(IRE) αγοράστηκε από τον κ. Παν Θεολόγου στις 23/7/19 και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τα χρώματα του κ. Κων Μαργαρίτη.
 2. Το μισό (50%) του ίππου ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(GB) αγοράστηκε από τον κ. Πέτρο Τερζακόπουλο στις 25/7/19 και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τα χρώματα του κ. Αθαν. Δημητρόπουλου.
 3. Τα ορθά χρώματα της κας Ελένης Χατζηάνδρεου είναι τα εξής: Μώβ ,αστέρι μώβ (ανοικτό),μανίκια μώβ(ανοικτό), πηλίκιο μώβ.
 4. Ο ίππος ΠΟΣΤΜΠΑΓΚ(GB) ανατέθηκε στην προπόνηση Π. Τζαβέλλα.
 5. Οι ίπποι ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(GB) και ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ(IRE) ανατέθηκαν στην προπόνηση Ηλ. Σιατούνη.
 6. Στον ίππο ΜΑΣΚΟΥΡ(IRE) έγινε ευθανασία στις 14/7/19.
 7. Στους ίππους ΛΑΟΦΙΛΟΣ και ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ έγινε εκτόμηση στις 16/7/19..

 

  1. Ο ίππος ΓΚΕΪΖΙΝ(IRE) αγοράστηκε από τον κ. Νικόλαο Μωραϊτη στις 25/7/19 και θα διαγωνίζεται με τα εξής χρώματα: Άσπρη, αστέρι μπλε, μανίκια άσπρα με αστέρια μπλε, πηλίκιο άσπρο με αστέρια μπλε.
  2. Ο ίππος ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(IRE) αγοράστηκε από τον κ, Αδωνι Κρητικό στις 30/7/19 και ο ίδιος ίππος ανήκει στην προπόνηση του.
  3. Ο ίππος ΣΟΥΟΡΝΤ ΙΝ ΧΑΝΤ(GB) ανατέθηκε στην προπόνηση Π. Τζαβέλλα.
  4. Στους ίππους ΣΑΜΕΡ ΛΑΪΚ (21/7/19) και ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(GB)(28/7/19) χαρίσθηκε ευθανασία στις αντίστοιχα αναγραφόμενες ημερομηνίες
 1. «Απομακρύνσεις ίππων»

  1. Οι ίπποι Ο ΤΖΙΝΟ(GB), ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(IRE), ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(GB), ΑΝΟΥΚ(GB), ΓΚΟΛΝΤ ΠΑΤΣ(IRE), ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(IRE), ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ(IRE), ΣΙΤΙ ΟΦ ΣΟΟΥΛ(IRE) και ΦΛΟΥΟΡΕΣΕΝΤ ΡΟΚ(IRE) απομακρύνθηκαν οριστικά από τον ιππόδρομο.
  1. Ο  ΑΝ/ΤΗΣ  ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
  2.            ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ                                                               

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter