Τρόπαιο Οκτωβρίου και οκτώ συναρπαστικές κούρσες

  • Τα τρία ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν ανεβάζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον

Πλούσιο θέαμα και συναρπαστικές ιπποδρομίες θα παρακολουθήσουν όσοι επισκεφτούν το Markopoulo Park, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη ιπποδρομία της χρονιάς, το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις στην οποία θα αγωνιστούν 62 καθαρόαιμοι ίπποι. Ξεχωρίζει η 7η ιπποδρομία και το Τρόπαιο Οκτωβρίου στην οποία θα συμμετάσχουν δέκα καθαρόαιμοι ίπποι στην απόσταση των 1.300 μέτρων.

Οι ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 13:00 και θα μεταδοθούν από το Kontra Channel και το High TV.

Τρία Σκορ και πριμοδότηση του Γκανιάν

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς προσφέρονται τρία ΣΚΟΡ για την επιλογή των νικητών ίππων σε συνεχόμενες ιπποδρομίες. Δυο ΣΚΟΡ-4 θα προσφερθούν από την 1η ιπποδρομία έως την 4η και από την 5ηιπποδρομία έως την 8η . Το ΣΚΟΡ-6 θα προσφερθεί από την 3η έως και την 8ηιπποδρομία. Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα για τους νικητές του Γκανιάν, λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Διασκέδαση και παιχνίδια για τα παιδιά στο Markopoulo Park

Και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park θα διασκεδάσει όλη η οικογένεια. Τα παιδιά θα κάνουν ιππασία με πόνυ και θα δουν από κοντά τα εντυπωσιακάalpaca. Στο Family Club θα κάνουν face painting, θα ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες και θα παίξουν πολλά παιχνίδια.

Τα καλυτέρα άλογα του ιπποδρόμου και γαστρονομικές εκπλήξεις την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Μια μοναδική γευστική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκεφτούν το Markopoulo Park, την ημέρα του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Τρία κορυφαία ονόματα της γαστρονομίας, Βασίλης Καλλίδης, Διονύσης Αλέρτας και Ελένη Ψυχούλη θα πραγματοποιήσουν διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής, ενώ οchef Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα υπογράφει το menu του εστιατορίου στον 5οόροφο. 

Street food καντίνες, γιγάντια μπαλονοχώρα, φουσκωτά παιχνίδια και εργαστήρια, ινδιάνικο χωριό, βόλτες με πόνυ και πολλή μουσική θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10