Μεγάλα κέρδη στο Σκορ 6

Ο ίππος ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ κατέκτησε το Τρόπαιο Οκτωβρίου

Εξαιρετικό θέαμα υψηλής ποιότητας από 60 καθαρόαιμους ίππους, απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη ιπποδρομία της χρονιάς, το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ.

 

Στη χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση, το θερμότερο χειροκρότημα του κόσμου απέσπασε ο ίππος ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ, ιδιοκτησίας Γιώργου Μαλαδάκη, ο οποίος με αναβάτη τον Μιχάλη Ξυνό και προπονητή τον Νίκο Καλογερόπουλο, κατέκτησε το Τρόπαιο Οκτωβρίου.

Μεγάλα κέρδη στο Σκορ 6 και πριμοδότηση του Γκανιάν

Μεγάλο ήταν το στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω της πριμοδότησης του Γκανιάν (πρόβλεψη του νικητή) με το εγγυημένο ποσό των 2.000 ευρώ, ενώ πολύ καλά κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 (πρόβλεψη νικητή σε έξι διαδοχικές κούρσες). Βρέθηκαν τρεις νικητές που κέρδισαν από 5.960 ευρώ. Στην έβδομη ιπποδρομία βρέθηκε μόνο ένας νικητής στο Τετραπλό (πρόβλεψή των τεσσάρων πρώτων ίππων με ακριβή σειρά) που κέρδισε 3.722 ευρώ.

Διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια στο Markopoulo Park

Παιχνίδια και πολύ διασκέδαση περίμεναν και αυτήν Κυριακή τις οικογένειες στο Markopoulo Park. Τα παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο Κυριακάτικο μεσημέρι μαθαίνοντας ιππασία με πόνυ και βγάζοντας φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά alpaca. Στο Family Club έκαναν εντυπωσιακά face painting και έπαιξαν στο τεράστιο φουσκωτό κάστρο.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10