Στο High TV στις 16.00 οι ιπποδρομίες

Αυτή τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου οι ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν σε νέα χειμερινή ώρα, με την πρώτη κούρσα να εκκινεί στις 16:00.

Το ενδιαφέρον των φιλίππων αναμένεται να επικεντρωθεί στην 6η, 7η και 8η ιπποδρομία. Η 6η ιπποδρομία θα πραγματοποιηθεί στη sprint απόσταση

των 1.200 μέτρων με εννέα καθαρόαιμες φοράδες να παίρνουν θέση στο start. Στην 7η ιπποδρομία έξι δυνατοί αντίπαλοι θα αναμετρηθούν στην απόσταση των 1.575 μέτρων ενώ η επιλογή του νικητή στην 8η ιπποδρόμια δεν θα είναι εύκολη καθώς οκτώ ίπποι θα αγωνιστούν για την πρωτιά στην απόσταση 1.400 μέτρων.
Οι φίλοι των ιπποδρομιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ, στο διαδίκτυο και μέσω της συχνότητας του High TV.

Εκτός από πλούσια δράση η 25η ιπποδρομιακή συγκέντρωση έχει και έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς προσφέρονται τρία ΣΚΟΡ.

Ενισχυμένα θα είναι τα κέρδη και για τους φιλίππους που θα επιλέξουν σωστά τον νικητή στο ΓΚΑΝΙΑΝ λόγω της πριμοδότησής του παιχνιδιού με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000€ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10