Παρολί τον πάπα με την Ρέξαμ

Η απληστία γεννά θάνατο. Οικονομικό, φυσικό. Νόμος απαράβατος και ο παίκτης που τον παραβαίνει τιμωρείται πάντα. Λες και μια μεταφυσική δύναμη έρχεται ως τιμωρός να επιβάλλει την τάξη! Ο άπληστος τζογαδόρος είναι κλασική περίπτωση αυτοκαταστροφικής μανίας.

Είναι ο τύπος του ανέκδοτου με τον Πάπα. Ξέρετε αυτός που έχανε μόνιμα και είπε να πάει στο Βατικανό να πει τον πόνο του και να βρει το γιατρικό της “γκίνιας” του. Ο καρδινάλιος της υποδοχής τον λυπήθηκε μετά την τρίτη φορά που του επέμενε ότι ο πάπας δεν μπορεί να τον δεχθεί λόγω φόρτου εργασίας και του είπε “άντε παίξε παιδί μου ότι αύριο θα πεθάνει ο ποντίφικας”. Ο τύπος ξετρελαμένος παίρνει και δυο φίλους του να πει την φοβερή πληροφορία και να τα χώσουν στους μπούκηδες. Την άλλη μέρα τα κολλητάρια εξαργύρωσαν 1000 προς 1 και πήραν να ευχαριστήσουν τον αδελφό. “Πού να σας τα λέω, ρε παίδες. Η γκίνια μου δεν έχει τελειωμό. Έπαιξα παρολί τον πάπα πάνω στη Ρόμα και ο Τότι ήταν χώμα”!

Έχουν δει τα μάτια μου χιλιάδες χαρτάκια και λογαριασμούς στο διαδίκτυο που καταλήγουν στον κουβά. Το παιχνίδι, όποιο κι αν είναι αυτό, ποδοσφαιρικό, ιπποδρομιακό, κυνοδρομιακό, απαιτεί σεβασμό. Εάν δεν το σεβαστείς, ή παρασυρθείς από την απληστία (εμφανίζεται συνήθως σε εποχές ρέντας) θα σε πληγώσει. Και συνήθως τέτοια χτυπήματα είναι καίρια.

Η αλήθεια για τον τζόγο είναι μία και μοναδική. Δεν μπορείς να προσδοκάς στη διάρκεια του χρόνου πάνω από ένα 5% κέρδος από το συνολικό ποσό που έχει περάσει από τα χέρια σου. Αν καταφέρεις να έχεις ένα 5% κέρδος μετά από διάστημα ενός έτους, τότε θα πρέπει να είσαι ευτυχισμένος. Κυρίαρχος του παιχνιδιού. Το στοιχηματικό μέρος των γεγονότων όποιο κι αν είναι το παιχνίδι, έχει κάποιους κανόνες. Αν εφαρμόσεις αυτούς τους κανόνες στο παιχνίδι σου, τότε θα μπορείς να περνάς την ώρα σου ευχάριστα και χωρίς να μετανιώνεις για όποια λάθη έχεις κάνει σε αυτό.  

Join the Newsletter

Sign up for the newsletter

tipobet bets10